arkadashlar lutfen bi bakin

Bence hamilesin cnm benimde aynı senin gibi çıkmıştı eğer hamileysen paylaş burda çok merak ediyorum

kizlar kaseyi gormek icin gidildiyinde nasil muayine olunuyo? altdan mi?
Eğer ultrasonda göremezse kimi doktor bakmak istiyor ama baktırma zaten kan tahlili yapacaktır sana kanda çıkar eğer yeni hamile kaldıysan görünmeyebilir kese panik yapma yani alttan bakmak isterse itiraz et öyle bi hakları yok cnm

canlarimmmm hamileyimmm
Ayyyy gozun aydin !!!! Cok sevindirici bi haber. Insallah kan da aldir da icin tumden rahat etsin.

Bu arada ben de bat'ı 2 gun oldu geceli. Ama duzensiz adetim oldugu icin hamilelik testi yapmaya korkuyorum. Gunum gectigi icin de beklemek olduruyor. 3 defadir husran oldu bunda da uzulmek istemiyorum. Ne yapayim?

bence icin icini yeyince bi test yap ben adete 13 gun kala da test yapmishdim dushun artikinshAllah sen de bu ay cift cizgiyi gorursun hep beraber kutlarizzz

kizlar adetime 5 gun var bu gun idrar testi yapdim ama ilk idrarla degil, az once yapdim 15 -20 dak sonra 2ci cizgi cok silik gozukdu acaba hamile ola bilirmiyim???
Canım hevesinide kırmak istemem ama beş dak sonrası sonuçlar geçersiz sayılıyor diye biliyorum.. İlk idrarla ve beş dak içinde olan sonucu değerlendir bence canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…