- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi Lyam Aliyeva
-
ru canim 3 gun kaldi bekleyip gorelim nolucakSabah ilk idrarla tekrarlayıp pozitif çıkarsa hastaneye kan testi yaptırmaya ondan sonra git bence sonra hayal kırıklığı yaşamak daha acı oluyo
inshAllah canim 3 gun kaldi zatenBence hamilesin cnm benimde aynı senin gibi çıkmıştı eğer hamileysen paylaş burda çok merak ediyorum
Eğer ultrasonda göremezse kimi doktor bakmak istiyor ama baktırma zaten kan tahlili yapacaktır sana kanda çıkar eğer yeni hamile kaldıysan görünmeyebilir kese panik yapma yani alttan bakmak isterse itiraz et öyle bi hakları yok cnmkizlar kaseyi gormek icin gidildiyinde nasil muayine olunuyo? altdan mi?
canim resim koydum bakEğer ultrasonda göremezse kimi doktor bakmak istiyor ama baktırma zaten kan tahlili yapacaktır sana kanda çıkar eğer yeni hamile kaldıysan görünmeyebilir kese panik yapma yani alttan bakmak isterse itiraz et öyle bi hakları yok cnm
Hadi gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)canlarimmmm hamileyimmm
teshekkur ederim canim benim Allah tum bebek hasretinde olanlari sevindirsinHadi gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Tebrikler sag salim kucaginiza alirsiniz inwallah bide bi wey sorucam siz azerimisiniz?canlarimmmm hamileyimmm
Gözün aydın cnm allah isteyen herkese nasip etsin sağ saglim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindimcanim resim koydum bak
Ayyyy gozun aydin !!!! Cok sevindirici bi haber. Insallah kan da aldir da icin tumden rahat etsin.canlarimmmm hamileyimmm
evet can azeriyim nolduki?Tebrikler sag salim kucaginiza alirsiniz inwallah bide bi wey sorucam siz azerimisiniz?
bence icin icini yeyince bi test yap ben adete 13 gun kala da test yapmishdim dushun artikAyyyy gozun aydin !!!! Cok sevindirici bi haber. Insallah kan da aldir da icin tumden rahat etsin.
Bu arada ben de bat'ı 2 gun oldu geceli. Ama duzensiz adetim oldugu icin hamilelik testi yapmaya korkuyorum. Gunum gectigi icin de beklemek olduruyor. 3 defadir husran oldu bunda da uzulmek istemiyorum. Ne yapayim?
teshekkur ederim canim benim, Allah her kezi sevindirsin cokkk guzel bi duyqu inshAllah her kez yashar bu duyguyuGözün aydın cnm allah isteyen herkese nasip etsin sağ saglim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim
teshekkur ederimmmm)Gözün aydınnn :)
Canım hevesinide kırmak istemem ama beş dak sonrası sonuçlar geçersiz sayılıyor diye biliyorum.. İlk idrarla ve beş dak içinde olan sonucu değerlendir bence canım...kizlar adetime 5 gun var bu gun idrar testi yapdim ama ilk idrarla degil, az once yapdim 15 -20 dak sonra 2ci cizgi cok silik gozukdu acaba hamile ola bilirmiyim???
canim o testden sonra dun test yapdim ve s cigiye ulashmamish t cikti bile, 2 sanie icinde ciktiCanım hevesinide kırmak istemem ama beş dak sonrası sonuçlar geçersiz sayılıyor diye biliyorum.. İlk idrarla ve beş dak içinde olan sonucu değerlendir bence canım...
evet can azeriyim nolduki?
Bi wey olmadi bende azeriyim o yuzden sordumevet can azeriyim nolduki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?