Arkadaşı aşkımı sömürüyor

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Çok sinirlerimbozuldu kızlar, erkek arkadaşım, nişanlanıcaz, ev aldık bi sürü masrafı oluyor , canım benim çok da iyidir, kimseyi kıramaz.
Spora gitmeye başladı bi arkadaşıyla 1,5 milyar arkadaşı içinde ayrıca kendi kredi kartından çektirdi, taksit taksit ödicek diye. spor salonu ters bi yerde otobüsle vs pek gidilmiyormuş , onuda evinden alıyordu yani. babası arabayı sattı, yeni araba alıcaklar ama alamadılar 2 ay kadar. Çocuk 4 aydır vermiyo,..Çocuk bi de spora gitmiyoruz diye babam vermiyor diyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ıse sen gıreceksın.... bende cok sınır olurum bu tarz seylere. o kı sevgılın kıramıyor nasılsa sana ne yararı var ne zararı.... guzelce acıklamanı yapıcaksın canım (bız ev dosuyoruz bır suru masrafımız var 4 aylık borcunla beraber odeme yap ! yoksa babanla konusacagım sonucta herkezın kndıne gore butcesı var ) de ....ona harcadıgın parayla evıne guzel bısı yada taksıt odenırç suluk gb yapısanları hıc sevmıyorum. ama erkek erkeke zor halledır sonucta yussuzmus anladıgım kadarıyla arkadasınız! sevgılınde dıyemıyor halıyle....ssen devreye gır gerekırse babasından al... bu cımrılık degıldır sonucta para kolay kazanılmıyor bırde evlılık hazırlıkları varken....

Biz ayrı şehirlerdeyiz ben çocugu görsem zaten ağzını burnunu krımak gelio içimden. Mail adresini aldım, eğer bizimki bu problemi halletmez mail atıcam o rezil çocuga.Bugün hemen bugün arattırıcam çocugu, söylesin, borcunun hepsini ya öde ya da babanla ben konuşucam diye, kavga edicez yoksaa bizde. Evlerini biliyo gitsin babasına sölesin yaa götürmesin onuda spora falan, gitsin kendisi, ödesin paralarınıda ayda, çektirirken iyiyde yaa yeminle elim ayağım boşaldı ya sırıtıyo bide mailinde, dalga geçiyo yaa

bılırım benımde basıma geldıçç benımde sevgılım hıckımseyı kıramaz evden cıktık yenı ev ararken bızımde basımıza boyle bır olay geldı...zaten bısı dıyım boyle ınsanlar yusuz oldukları ıcın sen hıc cekınme.. hem sevgılın dıyınce pek ıplemıyorlar ama kızlar ısın ıcıne gırınce yamulup kalıyorlar... cocugun telını al konus olmassa. emın ol kı cnm o arkadası asla boyle bısı yapmaz borcunu ısterdıç hep oylelerı denk gelır..ama erkek ark haledemese dırek sen araç ben boyle seylere karsıyım. bırde yalandan parayı nıe cope atcaksın kı o daha kotu....

Ya anlamıyorum zaten. bana sölemedi bi kere sölediğinde kızdım die verdi veriyor dedi, banada yanal söledi yani, neymiş efendim üzülmiyim die sölememiş. ya cok iyi niyetli. ama sen sölemessen bugün ben mail atıcam dersem herhalde söyler artık, babanla ben konuşucam tüm borçlarını bugün ödüyorsun die, ya biriktiriyo şaka gibii yaaa deli oldum ya, sıkıştı zaten belli oluyordu, başka yüzündenkendisini sıkıştırıyor yaa

bu ara ne cok başıma geldi, bizimde kiracımız vermiyor 6 aydır, burnumuzun dibinde, defalarca söylendi hiç oralı değiller ama oturuyorlar bedavaya, Ya bitmicek mi benim başımdan bu yüzsüzler yaa((

ış görüşmesinden çıkmasını bekliyorum 9 da girdi, bi çıksın, hemen bu saattee arattırıcam çocugu deli gibi sinirlendim. bugün geliyorum ben babanla konuşmaya, babamsı vermiyomuş gitmiyolar diee ya böyle diyomuş böle saçmalık olurmu yaa. Kredi kartından peşin çektiler bi kere, taksitle ödesin diye, belki babası veriyor bu çocuk vermiyor ne malum yaniiii değil miiii

anlıyorum hemde cok ıyı..... senıde kıramıyor karsı tarafıdaçç keske basta boyle bısıye gırısmeseydı. olmus gercı ama kesın bugun konus erkek arkınla soyle ..yoksa sen araç baska care yok zaten. eger durum babasına kaadar gıdersede yıne sen konus. evlenıyoruz ve bız guvendık ona verıcegım fılan demıstı borcunuç bız onun sıkıntısını cekıyoruz fılan dersın guzelcene anlatırsın. ıns babasıda onun gb deıldır

haklısın olabılır. bırde erkek arkın kıramıyor ve bunu bılıyor cocuk oyle davranabılır... yınede kontrolu sen al. yoksa uzar gıder mesele. bazen ısın ıcıne kız gırdıgı zaman daha kolay cozuluyor . ses edemıyorlar bıze.

Wallaa kredi kartından çektirirlerken iyiydi canım, ama ödeme yok, çalışmıyor bu borcunu vermeyen çocuk,
babam ödicek deyip çektirmiş, bende o zamanlar karışmak istemedim canım işine, keşke karışsaymışım keşke keşkeeeee. Ama evini biliyor, babasına söylesin 4 aydır vermiyor tüm borcu ödeyip bundansonra her ay düzenli bir şekilde kredi kartıma yatırın desin. Ne yaıp ne utanmazlık, buldu benim saf aşkımı, ya spor çıkışı yemekleri bile aşkıma ısmarlatıyomuş bu rezil çocuk yaa. Ben başlıcam zaten bi çıksın iş görüşmesinden dur sen

Çok yüzsüzmüş arkadaş. Babasına güvenip mi spora yazıldı.
Ama gene de sen girme araya. ıki arkadaşın arasındaki meseleye müdahil olursan sevgilin hakkında orda burda konuşur, mahcup eder. "Kız arkadaşını sokuyor işlerine" der, "Kızın ağzına bakıp beni sattı." der... Der oğlu der. Ha çok mu önemli? Bana sorarsan değil. Ama sevgilin arkadaş ortamında böyle konuşulmasından mahcup olur. Erkek dünyasında öenmlidir böyle şeyler. Onun hatırı için sen girme. Aam sevgiline baskı yap.

Son düzenleme:
Canım arkadaş ortamından deil bu çocuk, mahalleden. ıstediğini konuşsun ayrıca evet. Zaten önce ben girmicem, bizimki bunun bi icabına bakmazsa ben mail yazıcam, neler yapacağımı bi okusun ozaman.

Canım arkadaş ortamından deil bu çocuk, mahalleden. İstediğini konuşsun ayrıca evet. Zaten önce ben girmicem, bizimki bunun bi icabına bakmazsa ben mail yazıcam, neler yapacağımı bi okusun ozaman.

Ya sen çok haklısın ama, sen mail atarsan erkek arkadaşın için bu gurur meselesi olur. Biz kadınlar için saçma olsa da erkekler önem verir bu tür şeylere. Yazık bir de erkek arkadaşınla can sıkıntısı yaşamayın diye söylüyorum. Bir arkadaşı ile olan para konusuna ben girsem eşim çok bozulurdu. Sorun ederdi.

İş görüşmesi var, ona sevinemedim bile birden görünce, aşkım yazmış ki seninle benim 4 aydır 960 oldu, daha 6 daha ödeme var. Sıkıştım evin borcu da beni bunaltıyor gözüni seviim yazmış yaaa. Yaaa ben bunu göründe deli oldumm, öbürüde ya ben en son san ane vermiştim deyip gülüyor, babası öldürecekmiş onu, spora gitmiyolarmış 2 aydır , o yuzden vermiyomuşmuş, ya ben bu cocugu cok fena yapıcam varya uzun zamandır hiç bu kadar sinir olmamıştım, kan fışkırıyo resmen gözümden

cok rezıl ınsan yaa.... dengesız. en son gırersın onlar bır halletsın konusunda. olmadı sadece sen babasıyla konusursun cocukla degıl. hem cocugun konusabılecegını zannetmıyorum ne dıycek kı borcum var dı vermedım. benden ıstedı erkek arkı ama ben yıne vermedım onlarda babamdan ıstedıler kız arkı ıle. valla bana anlatsa derım kı, dua et sen daha fazlasını yapmadılar. klava:

Yok önce ben atmıcam canım zaten, ama bu kadar saflıkta fazlaa, hiç bana göre değil, zaten erk arkımla bu konuda cok farklıyız, o sakindir, çok iyidir, çok rahat sömürürler yani. Bu cocukda bunu farketmiş, sıkıştırtıkca sıkıştırıyor. ama yalnız değil benim aşkım, hala vermezse ben seve seve giricem arayaaa! alıcak o rezil boyunun ölçüsünü

oykulla canım ben başka şehirdeyim. Ben cocupu göremiyorum bi görsem zaten çok fena olur.Ben aşkımı göndericem evine, olmadı babasınıda alsın gitsinler evlerine. yalnız gitmesin konuşsunlar. babasına söylesinler bu cocuğuda spora falan götürmesin gitsin kendi imkanlarıyla.

ol baska sehırde cnm telefon dıye bısı var..... hem ılk bak bakalım ne olcak ona gore davranırsın....yanı cocukla yavas yavas ıletısımı kessın sonucta. yararı var mı, yok.....zararı,cok... ve kendını bılmez dengezıısın hayatınızda olmasının hıc bır anlamı yok zaten. ark dedın senıde dusunmelı sonucta evlılık hazırlıkları yapıyorlar,yuk olmuyum demesı lazım. en azından has dost yada ark sa dusunmesı lazım....yada o kı cektırdıler parayı aksatmamalı. dengesız yaratık

10 gibi çıkar herhalde iş görüşmesinden, bugün halletmemiz lazım bu konuyu, ne rahat insanlar var, benim ufacık bi borcum bile olsa uyuyamıyorum, sıkılıyorum, ne sıkılmaz bunalmaz bi insanmış bu ya. 5 nisanda yazmış, kendi parası için çocuga açıklama yapmış ya ona deli oldum, ne münasebet ya, git babasıyla konuş, bitir ilişkini bu çocukla dicem, bu cocuktan arkadaş falan olmaz uzak olsun bizden.

hklısın bu konuda.....cok rahat ınsan....ıns hersey kapanır gıder borcunu oder cocuk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…