• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı olmayan, h. Sonlarını hep yalnız geçiren var mı

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
103
35
Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü

Önce bi kendine sor şunu benim arkadaşa ihtiyacım var mı diye ?
valla en güzeli kendin takılmak kendin gez kendin alışveriş yap sinemaya git ne bilim farklı şeyler bence arkadaşın olmaması çok bi sorun ya da absürt birşey değil

Bende öyleyim..çok sıkılıyorum bi ortamda oturup sohbet etmekten..sanırım tam aynı kafa birini bulamadığım için oluyor..boş muhabbet yapılınca hele hiç çekemiyorum

Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Bende oyle uzuluyorum açıkçası bu duruma

Aslında çoğu insan yalnız galiba günümüzde. Birçok insan gösteriş, ihtişam, gıybet ve ben senden üstün olacağım derdinde olduğu için arkadaşlık kavramı anlamını yitirdi. benim gözlemlediğim bu yada benim karşılaştıklarım hep böyle galiba :)

Eğer yalnız olmaktan mutluysanız sorun yok.
Eğer yalnızlıktan mutlu değilseniz, arkadaş istiyorsanız ve arkadaşlarınızla buluştuğunuzda 1-2 saat sonra afakanlar basıyorsa sizde 1-2 saate sınırlandırın görüşmenizi örneğin "evde anneme yardım etmem gerekiyor ben sadece 1-2 saat kalabileceğim" gibi bir mazeret üretin, bir iki saat sonra baktınız ortam hoşunuza gidiyor daha uzun kalırsınız, baktınız sıkıldınız dönersiniz.

Eğer yalnız olmaktan mutluysanız sorun yok.
Eğer yalnızlıktan mutlu değilseniz, arkadaş istiyorsanız ve arkadaşlarınızla buluştuğunuzda 1-2 saat sonra afakanlar basıyorsa sizde 1-2 saate sınırlandırın görüşmenizi örneğin "evde anneme yardım etmem gerekiyor ben sadece 1-2 saat kalabileceğim" gibi bir mazeret üretin, bir iki saat sonra baktınız ortam hoşunuza gidiyor daha uzun kalırsınız, baktınız sıkıldınız dönersiniz.
Teşekkürler ☺️

Ben arkadaşlığa çok önem veren biriydim. Biri buluşalım dese kiramazdim vb. Artık bende kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü gerçekten gülüp eglendigim kimse yok sadece dedikodu yada dert anlatiyorlar. Sıkılıyorum. 2 ayda bir falan Cook Cook uzun süreli tanıdığım 2 arkadaşım var onlarla görüşür oldum sadece. Diğerlerini saldım gitti.

Yalnız olmamayı görmek mutlu etti beni

Ben de aynı durumdayım. Aramızdaki tek fark üniversite dahil çok sosyal bir insandım sonra ne olduysa hayatımdaki tüm arkadaşlarım gittiler, dost da kalmadı sanırım ya da hiç olmadılar bilmiyorum...
Şimdilerde hayatımı yalnız geçiriyorum, film, sinema, kahve, yemek hepsi... bazen çok ihtiyaç duysam da hep bulamıyorum, hem de 2 saat dayanamıyorum

Yalnız olmamayı görmek mutlu etti beni

Ben de aynı durumdayım. Aramızdaki tek fark üniversite dahil çok sosyal bir insandım sonra ne olduysa hayatımdaki tüm arkadaşlarım gittiler, dost da kalmadı sanırım ya da hiç olmadılar bilmiyorum...
Şimdilerde hayatımı yalnız geçiriyorum, film, sinema, kahve, yemek hepsi... bazen çok ihtiyaç duysam da hep bulamıyorum, hem de 2 saat dayanamıyorum
Yalnız olmamak beni de rahatlattı demek benim gibi insanlar da varmış 😊 oh be

😊 Dışardan bakınca kimse bizim gruptan gibi görünmüyor. Herkes koşturma peşinde planları görüşecekleri insanları falan var :)

haha benim planım kendimle😊 kuaför, starbuckta köşede bir masada kahve içip kitap okumak ya da yatağıma yapışmak 😂 arada da koşuyorum işte

Selamlar ben de sorunun bende oldugunu dusunuyordum, bellı bir yastan sonramı oluyor bılmıyorum yenıden bırılerıyle tanısmak tanımak bana zor gelıyor dısarı cıkmadan önce bi heyecan bi heves gelıyor ama eve donerken Allahım neden gıttımkı dıyorum bulundugum ortamdan zevk almıyorum.Gecn hafta arkadaslarla müzikli yemekli bi yere gidecektik bırkac gun önceden derdi tuttu,gideceğim gün öff neden bu kadar önemsiyorumki deyip bi bıkkınlık geldi gittim yine de.Herkes şakır şakır oynarken bana bi sıkıntı geldi erken kalktım eve döndüm

Boğa burcu musun?

Back
X