• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı olmayan, h. Sonlarını hep yalnız geçiren var mı

Merhabalar herkese,

Herkes zaman zaman yalnızlığı tercih etmekte tıpkı ben gibi...

Ama bu aralar yalnızlıktan çok sıkıldım, şöyle 5 dk kahkaha atabileceğim neşeli insanların eksikliğini hissediyorum. Tabii hala ülkemizde mutlu insan kaldıysa :)

Ben de öyle birer birer koptuk. Gorustugum 2 arkadasim da farkli sehirlerde. Yalnizlik sikmaya basladi. Dışarda bir şeyler yapacak arkadasim bile yok.
Benım de en yakın ıkı arkadasım tasındı ve cok yalnız hıssettim o ıkı arkadasım da komsum kadar yakındı ve daha fazlası cok da benı enterese etmıyordu. Biriyle sonemaya gitmek ıstıyorum bırını cagır herkesın ısı var.Şimdililerde bir arkadasım var gecenlerde kuafore gidecektim sırf benle gelmek ıcın evden cıktı ben ısımı hallederken cocuguma baktı,su zamanda bu bile nimet.

Merhabalar herkese,

Herkes zaman zaman yalnızlığı tercih etmekte tıpkı ben gibi...

Ama bu aralar yalnızlıktan çok sıkıldım, şöyle 5 dk kahkaha atabileceğim neşeli insanların eksikliğini hissediyorum. Tabii hala ülkemizde mutlu insan kaldıysa :)
Mutlu değilim ama arada bi kahkaha atmak bana da iyi gelirdi😁

Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Valla bndede ayni sorun var insanlari sevmiyorum hele kadinlar sadece haset birbirinin iyiligini cekemeyen ahh vah diyip arkandan dedikodu yapan cikarci yaratiklar herkes deil AMA coguboyle .evime girip parami calan bile oldu bnde kadinlarla gorismeye sevmiyorum gorussemde yuzeysel hep yakinlasmiyorum zaten keyif de anliyorum kitap okumak bir kac akrabanla dertlesmek vs daha iyi geliyor gayet normalbirdurum. Yas ilerleyince insanlarin gercek yuzu gorunce Boyle olmasi normal

bence bu sorun değil, kişinin tercihi. toplum sürekli didiklediği için yalnız olan insanlara da sorunlu gözüyle bakılıyor. insanları fazla umursamamak gerekiyor. seçici olduğunuz için samimi gelmeyen insanlardan uzak duruyorsunuz yoksa herkesi olduğu gibi kabul etseniz yalnız olmanız mümkün değil, size bir şey katmıyorsa o kişi ne gerek var ki :) bence zamanı var her şeyin. zaten gunumuzde insanların cıkarları daha agır basıyor. etrafı cok kalabalık olan ınsanların ılıskılerı de zaten sorunlu...

Back
X