- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
ekledim listeye teşekkürler :)Düşmanlığın faydaları, iktidar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim listeye teşekkürler :)Düşmanlığın faydaları, iktidar![]()
Evet lütfenSize 1 miyondan fazla ücretsiz kitap indirebileceğiniz bir site söyleyim mi![]()
evetSize 1 miyondan fazla ücretsiz kitap indirebileceğiniz bir site söyleyim mi![]()
ya sen süpersin çok teşekkür ederim'Pdf drive' yazın arama motoruna orası![]()
Rica ederim canımya sen süpersin çok teşekkür ederim
iktidara başladım çok iyi bi kitaba benziyo. Tam da ihtiyacım olan konular :) Çok yararlı bi derleme olsa gerek. Tekrardan teşekkür ederimDüşmanlığın faydaları, iktidar![]()
bende olumlu etkiler yaratmıyor ki :) yaratsa bile çok kısa bi an.İnsanın bi kaç kişi de olsa yakın arkadaşı olması her anlamda onu olumlu yönde etkiler, bence arkadaş edinip arkadaşlığı sürdürmeye bak ☺![]()
Rica ederim çok iyidir. Bunu bitir bir güçlü kitap daha önereceğimiktidara başladım çok iyi bi kitaba benziyo. Tam da ihtiyacım olan konular :) Çok yararlı bi derleme olsa gerek. Tekrardan teşekkür ederim![]()
Bence de. Boşboş konuşuyorlar. Sürekli bi birbirini pohpohlama, sürekli birilerini kullanmaya çalışma vs bu ilişkilerin hiçbir yerinde yer almak istemiyorumBen de aynıyım ama bu insanlar kafa dengi olmadığı için oluyor. Ben de sosyalleşmek istiyorum ama boş boş konuşmalar beni sıkıyor. Sanırım asıl sebep bu.
Bence siz farketmiyorsunuz ama öylebende olumlu etkiler yaratmıyor ki :) yaratsa bile çok kısa bi an.
Diğer kitabı da söyleseniz aklımdayken listeye alsam, pek sık uğramıyorum da buraya ::)Rica ederim çok iyidir. Bunu bitir bir güçlü kitap daha önereceğim
Bence de. Boşboş konuşuyorlar. Sürekli bi birbirini pohpohlama, sürekli birilerini kullanmaya çalışma vs bu ilişkilerin hiçbir yerinde yer almak istemiyorum
Doğduğum şehirde de doğru düzgün arkadaşım yoktu ayda yılda bir bulusursak bulusurduk. Şimdi evlendim başka şehirdeyim iyice boşluğa düştüm arkadaşım olmasını değilde gerçek bir dostum olsun çok isterdim bu hayatta. O yüzden arkadaşlık çok önemli bişey değil bence erkeklere göre kadınlar yapamıyo bu işi hep arkadan konusmalar falan gerek yokBen sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Bende çok isterdim iyi bi dost ama malesef bu zamanda büyük şans dost bulmak..10 20 senelin arkadaşlık ilişkileri bitiyor bide yeniden birine güvenmekDoğduğum şehirde de doğru düzgün arkadaşım yoktu ayda yılda bir bulusursak bulusurduk. Şimdi evlendim başka şehirdeyim iyice boşluğa düştüm arkadaşım olmasını değilde gerçek bir dostum olsun çok isterdim bu hayatta. O yüzden arkadaşlık çok önemli bişey değil bence erkeklere göre kadınlar yapamıyo bu işi hep arkadan konusmalar falan gerek yok![]()
Şuan o yapmacık ilişkilere bile razıyım sen düşünBende çok isterdim iyi bi dost ama malesef bu zamanda büyük şans dost bulmak..10 20 senelin arkadaşlık ilişkileri bitiyor bide yeniden birine güvenmekçok kafaya takmayan tipler günübirlik kahve arkadaşı komşuluk ilişkisi vs yürütebiliyolar ama ben de hiç yapamıyorum öyle illa samimi olucam :)