msn face ve hatta reelde de buluşsak ya topluu ne kadann güzel olurduu..
yalnız ben farkında olmadan ne kadarda takmışım buna iş çıkışı psikiyatriyemi gitsem ne=)
ya kızlar ben de aynı dertten muzdaribim malesef menfaat dünyası
Slm kızlar bende yanlızlardanım
msn face ve hatta reelde de buluşsak ya topluu ne kadann güzel olurduu..
Ben de yalnızım .bi erkek arkdaşım var onlada çok sık tartışıyoruz .Normal bi kız arkdasımın olmasını isterdim.erkek bırakıp gider ama dost daima yanında kalır işte benim de öyle bir dosta ihityacım var
gel bacım sende gel aramıza yalnız değilsin artıkk=)
Ben de yalnızım .bi erkek arkdaşım var onlada çok sık tartışıyoruz .Normal bi kız arkdasımın olmasını isterdim.erkek bırakıp gider ama dost daima yanında kalır işte benim de öyle bir dosta ihityacım var
bence güzel fikir ya yeni insanlar tanımak istiyorum ben yaaaa:84::84:
neye taktın anlamadım
benimde erkek arkadasım tam bi baş belası haftanın 5 günü kavgalı oluyoruz ve ısrarla halaa konuşuyoruzz ..dediğin gibi herkesin bi dosta ihtiyacı varr bizde burda dostluğumuzu yürütelim elimizden geldiği kadarr yoksa iyice sıyırcammmm
biz ne güne duruyoruz cnm
bende bendeeee .. icraata geçirelimm bunuu ben çıkıyorum şimdilik eve geçince tekrarr burdayımm ayy sevindirik oldumm=)
görüşmek üzere k.i.b arkadaşım...
sağol tatlım ya.bugün katıldım zaten .emın olun kendımı buraya gırdgımden berı yalnız hissetmiyorum
bekarlık sultanlık derler ya aslında yanlızlıkta sultanlığın alası.ben çok yoruldum insanlardan.insan yorgunu oldum çıktım.şimdi görüşmüyorum kimseyle kafam o kadar rahat ki oh.ne çekecem milleti.keşke eskiden yapsaymışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?