Arkadaşı olmayanlar buraya.

Ben de yalnızım .bi erkek arkdaşım var onlada çok sık tartışıyoruz .Normal bi kız arkdasımın olmasını isterdim.erkek bırakıp gider ama dost daima yanında kalır işte benim de öyle bir dosta ihityacım var

benimde erkek arkadasım tam bi baş belası haftanın 5 günü kavgalı oluyoruz ve ısrarla halaa konuşuyoruzz ..dediğin gibi herkesin bi dosta ihtiyacı varr bizde burda dostluğumuzu yürütelim elimizden geldiği kadarr yoksa iyice sıyırcammmm

özelden tekrar mesaj attım aldın mı

bekarlık sultanlık derler ya aslında yanlızlıkta sultanlığın alası.ben çok yoruldum insanlardan.insan yorgunu oldum çıktım.şimdi görüşmüyorum kimseyle kafam o kadar rahat ki oh.ne çekecem milleti.keşke eskiden yapsaymışım.

şimdi böyle söylüyorsunda arkadasım elbet bi arkadasa bi dosta ihtiyacın olduğu zmanlar çok olucakk
yalnızlık Allaha mahsusturr bugün yalnızken iyisinn kafan rahat, yarında, peki ya öbürgün ?? oluyo bacım mutlaka yanında rahat rahat ağlayabileceğin yeri geldiğinde kahkahalar atabileceğin kendini ona güçlü göstermek zorunda olmadıqın kısacası yanında seni tam anlamıyla tanıyabilecek her halinden anlayabilecek birine mutlaka ihtiyaç duyuyosunn.. etrafımızda belki olmadığı içinn yalnızlıktan medet umuyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…