Arkadaşı olmayanlar buraya.

oof of ben de çok sıkılıyorum şu sıra, 1 yakın arkadaşım var ama onun sevgilisi var zaten hep ilgilenemiyoruz birbirimizle, çok bunaldım havalardan mı ne ooooooof

canım bence en büyük desteğin kendinsin bu konuda ..diyosun yapım gereği çok içli dışlı olamam olmaa ! yapmacık hareketler yapsan olmadığın gibi görünsen aa bi bakmışsın onların içindesinn yok öyle bişey yaa seni beni onu olduğu gibi kabul etmeyenn tanımadan yargılayan insanlardan nefret ediyorum..elbette kii seninde çevren olur bu konuya çok fazla takılmaa bak ne güzell Allah sana bir çocuk bahşetmiş onunla ilgilenn sahte insanlarr olacağına hayatında hiç kimse olmasınn ..herşey gönlünce olsunnn.. bu arada nerdensin ?

ben adanadayım canım.
doğru söylüyorsun zaten istesemde yapamıyorumki
sırf insanlar beni sevsin içlerine alsınlar diye yapmacık olamıyorum
napalım beni böyle kabul ederlerse etsinler
çok şükür oğlum var herşeyim o benim
birde sizler varsınız ne güzel

aaah kizlaar bende sizinle ayni derteyiim bazen kendimi okadar yanliz ve mutsuz hissediyorumki keske samimi arkadaslarim olsa diyorum ama sonra etrafima bakiyorum onlar bile kac yillik arkadaslarinda kazik yiyorlar ama buaralar hep her haftasonu annemle alisverise cikiyorum ve inanilmaz bir mutluluk geliyor bana

ne mutlu sana o zaman=) sen nerdensin cnm

yahu olmasın gerçekten olmasın kızlar. en azından sonu kötü biten arkadaşlıklardan sonra ah yalnız kalsaydımm derdimi içime atsaydım. otobüste yanımda oturan kişiye anlatsaydım demek zorunda kalmazsınız. böyle iğrenç lanet insanlar hayatınıza gireceğine hiç arkadaşınız olmasın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…