bende arkadaş arıyorum
artık çok sıkıldımmm ya
yomu bana arkadaş olucak
Tam aradıgım konuya düştüm.şunu çözdüm. Güzelsen eşinle mutluysan seviyor ve seviliyorsan çocukların başarılıysa ekonomik durumun iyiyse akıllıysan istenmiyorsun.
sen bizden degilsin muamelesi görüyorsun.allah istemiş vermiş .kıskançlıga gerek yok allahın hazineleri bitmez .ama anlayamazlar kadın milleTİ KISKANÇ olur .dost most istemiyorum hep ben kazık yiyorum ama ben hic kazık atamıyorum allah korkusu mu desem kendine yakıştıramamak mı desem yapamıyorum yapamam zaten ben kaleyim bütün goller bana
Herkes aynı değil ama sanırım iyilerin karşısına kötüler,kötülerin karşısında da iyiler denk düşüyor bu hayatta.Her durumda bu böyle.İki tarafın da birbirinden öğreneceği şeyler var.Ondan sanırım.Bize de kötülük üzerine ihtisas yapmak düşüyor.Bu zamanda gerçek dost bulmak o kadar zorki...8 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen sözde 'kardesimsin' diyen insandan öyle bir darbe aldımki sormayın gitsin..Bakıyorum etrafıma herkes mi aynı diyorum ya niye böyle bu insanlar..herkes nasıl can yakarım derdine düşmüş herkesmi sahte anlamıyorumki...! Dost dediğin dar zamanların, zor zamanların sığınağı olmalı ..Seni sen anlatmadan anlayan,iki eli kanda olsa sana ulaşan...mutluluğunu da, mutsuzluğunu da sabırla taşıyan...Derdini dert,dostunu dost,düsmanını düsman,aileni aile bilen biri..Yalniz kaldigini düsündügünde, birilerine öfkelendiginde, sevdiklerini özlediginde, hayal kurdugunda yaninda olan biri..Seni hiç yalniz birakmayan biri olmalı...gözünün dilini bilen,konusmadan anlayan,konusmadan anlatan,seni senden iyi bilen,sana senden çok güvenen,gözbebeklerin bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilen ve sen aglamadan gözünden yas gelen biri ...Yaniltmayan!Kandırmayan!Anlayisla karsilayan her seyi.. Hataları, günahları, sevapları...Kimseye söylenemeyenlerin, geçmisteki izlerin,gelecege dairleri paylasabileceğin biri.KÖTÜ GÜNLERİNİN EV SAHİBİ, İYİ GÜNLERİNİN KİRACISI OLABİLEN BİRİ..olmalı...!!! benim dost anlayışım Budur...
arkadaslar bende almanyadayim ve hic arkadasim yok banada arkadas olucak birileri varmi burda dertlesmek adina??
benimde hayatım boyunca okul haricinde arkadaşım olmadı. çünkü ilk tanışma aşamalrı çok güzel olsada, en ufak bana tersgelen hareketlerinden soğuyorum. sanırım bendede bi sorun var am nedir bilemiyorum. özümde çok iyi biriyim. ama bi türlü insanlarla uyum sağlıyamıyorum.
izmir yeşilyurt ta oturuyorum..beğeni için tşk ederim:)
ayne benimde 20 senelik arkadaşım sırtımdan vurdu2 sene öncesine kadar çok çok yakın olduğum bi kişi vardı herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nerdeyse o dereceydi kii o beni sırtımdan vurana kadar ! şimdide bi kaç arkadaşım var da onlarlada çok samimi olamıyorum her derdimi paylaşamıyorumbende arkadaş istiyorum çok dertleşmeye ihtiyacım vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?