Arkadaşı olmayanlar buraya.

selam bayanlar bende 3 sene önce kayseriden izmire evlenip geldim ne yazıkki hiç arkadaşım yok
yanlız kalmak isterdim hep şimdi yanlızım ne kadar kötü ve ne kadar zormuş yanlızlık
aranıza bende katılırsam çok sevindirik olurum kendinize iyi bakın görüşmek üzere

kesinlikle katılıyorum canım kıskançlar çekemiyorlar kimseyi hep bana hep bana diyen insanlardan nefret ettim ben de.

Bu zamanda gerçek dost bulmak o kadar zorki...8 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen sözde 'kardesimsin' diyen insandan öyle bir darbe aldımki sormayın gitsin..Bakıyorum etrafıma herkes mi aynı diyorum ya niye böyle bu insanlar..herkes nasıl can yakarım derdine düşmüş herkesmi sahte anlamıyorumki...! Dost dediğin dar zamanların, zor zamanların sığınağı olmalı ..Seni sen anlatmadan anlayan,iki eli kanda olsa sana ulaşan...mutluluğunu da, mutsuzluğunu da sabırla taşıyan...Derdini dert,dostunu dost,düsmanını düsman,aileni aile bilen biri..Yalniz kaldigini düsündügünde, birilerine öfkelendiginde, sevdiklerini özlediginde, hayal kurdugunda yaninda olan biri..Seni hiç yalniz birakmayan biri olmalı...gözünün dilini bilen,konusmadan anlayan,konusmadan anlatan,seni senden iyi bilen,sana senden çok güvenen,gözbebeklerin bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilen ve sen aglamadan gözünden yas gelen biri ...Yaniltmayan!Kandırmayan!Anlayisla karsilayan her seyi.. Hataları, günahları, sevapları...Kimseye söylenemeyenlerin, geçmisteki izlerin,gelecege dairleri paylasabileceğin biri.KÖTÜ GÜNLERİNİN EV SAHİBİ, İYİ GÜNLERİNİN KİRACISI OLABİLEN BİRİ..olmalı...!!! benim dost anlayışım Budur...

ben alıştım ya. hatta hiç ihtiyaç duymuyorum. bencil insanlara denk geldiğim için, arkadaşlık konusunda bi bıkkınlığım var. kimseyle samimi olmuyorum artık. iyiyim böyle. bir de herkes iş güç sahibi oldu, yuvasını kurdu. ortak bi payda kalmadı. onlar mesafeyi koydu zaten. kendilerini yüksekten görür oldular. hem görüşüp de kendilerini daha da yüksek görmelerini istemiyorum. bilirsiniz insanlar genelde böbürlenmeyi sever.

böyle iyi. kafam rahat.

benimde etrafım o kadar kalabalıkken, ilerde şunu yapcaz bunu yapcaz beraber derken, bi anda okulun bitimiyle dostluklarda bitti, kızları arıyorum konuşalımmı diye, benim senle konuşcak bişeyim yok diyo, bi insanı yaşananları, fedakarlıkları silebilmeleri bu kadar kolaymış demekki, ben saf gibi onların herşeyinde yanındaydım, onlar yüzünden sevgilimle kaç kez kavga ettim ayrıldım, onlar benim kötü zamanımda yoktu ama ben hep tektim, ben ağlarken onlar gülüyodu, hayat öyle kötüki, bazılarının kankaları var 4 5 tane mesela eski sevgilimin öyle, onu bile kıskanır hale geldim, zor bi durumda teselli edicek dostları var, gerçek dost ama.. acıyorum kendimi yapayalnız ezik gibi

Bende inanmıyorum arkadaşlık,dostluğa.Herkes kendi davasına çalışan avukat gibi ve söylediğimiz her şey gün gelip mahkemede aleyhimize delil olarak kullanılıyor.Kanka dediğim bir arkadaşım vardı.Yanlış bir evliliğe göz göre göre girip kendini mahvedecekti.Bunu anlattım ve biraz daha düşün dedim.(Evlenme değil biraz daha düşün!)Bana düşman oldu.Hakaretler etti.Sonradan anladım ki ben ona güvenirken arkamdan ne işler çeviriyormuş.Şimdi evlendi ama hiç mutlu değilmiş.Eşi bazen haftalarca eve gelmiyormuş.Önce acıyordum ama hala dedikodumu yaptıklarını duyunca artık umursamıyorum.Acıma hissi diye bir şey bırakmıyorlar insanda.
En iyi arkadaşım Allah.Sonra kendim.Kitaplar,bir de her daim yanımda olan kız kardeşim.Benim bir sürü arkadaşım var.Aslında hepimizin var.

Herkes aynı değil ama sanırım iyilerin karşısına kötüler,kötülerin karşısında da iyiler denk düşüyor bu hayatta.Her durumda bu böyle.İki tarafın da birbirinden öğreneceği şeyler var.Ondan sanırım.Bize de kötülük üzerine ihtisas yapmak düşüyor.

Kızlar benimde hiç arkadaşım yok evlenip trabzon a geldiğimden beri yalnızım çevrem hep 30 yaş üzeri kadın hiç yaşıtım dertleşebileceğim biri yok sizlerde olmasanız kimlere anlatırım derdimi

arkadaslar bende almanyadayim ve hic arkadasim yok banada arkadas olucak birileri varmi burda dertlesmek adina??

Bende almanyadayim canim. Almanyanin neresindensin?

Bu arada: Sebnem Ferahin bir sarkisi var can kiriklari diye. O sarkiyi cok uygun buluyorum icinde oldugum duruma, hislerimi tarif ediyor :)

"Bu kalabaligin icinde yapayalniz hissetmektense, dünyanin bir ucunda tek basinayim,
kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun, korkmaktansa bulanikligin tam icindeyim,
benim belkide gizli bir bildigim var, elbette aglarim benim can kiriklarim var...."

benimde hayatım boyunca okul haricinde arkadaşım olmadı. çünkü ilk tanışma aşamalrı çok güzel olsada, en ufak bana tersgelen hareketlerinden soğuyorum. sanırım bendede bi sorun var am nedir bilemiyorum. özümde çok iyi biriyim. ama bi türlü insanlarla uyum sağlıyamıyorum.

Bende Izmirdeyiiim :)
Evlendim ve buraya yerlestim ondan dolayi hic arkadasim yok burada
Izmirin neresinden ?

2 sene öncesine kadar çok çok yakın olduğum bi kişi vardı herşeyimizi paylaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nerdeyse o dereceydi kii o beni sırtımdan vurana kadar ! şimdide bi kaç arkadaşım var da onlarlada çok samimi olamıyorum her derdimi paylaşamıyorum bende arkadaş istiyorum çok dertleşmeye ihtiyacım vaar

sanırım benmde bır arkdşa ihtiyacım var istnbulda evlı cocugu olan dertleşebilecegım ,gezebılecegm,guvenebılcegmm...

ayne benimde 20 senelik arkadaşım sırtımdan vurdu ( herşeyimi onla paylaştım hep onun yüüznden çok arkadaşımla aram açıldı değmezmiş diyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…