ben bazen o bekar arkdşlarıma hak verıorum ..yaşam alanlarımız değişiyo...onların bı sorumlulugu yokken bızım ev hayatımız,çocugumuz oluyor onlarla ilgilenıyoruzz..onlar bizi anlayamazki bizimde onları anlayamadıgımız gibi..benm arkdşımın sevgilisiyle olan kavgaları bana sacma gelıo bnde sıkılıorum...aynı şekilde onunda bızım ev işi yapmamız sıkıyor...en ıısı evlı arkdşlar edınmek...arkadaşlıklar hiç bitmeyecek sanıyoruz ama malesef bitiyo .. ben evlendim bütün çevremden koptum yani onlar benden koptu...benle gezimezmiş onların muhabbeti bana uymazmış :)) niye ben evliyim onlar bekar ...
ben bazen o bekar arkdşlarıma hak verıorum ..yaşam alanlarımız değişiyo...onların bı sorumlulugu yokken bızım ev hayatımız,çocugumuz oluyor onlarla ilgilenıyoruzz..onlar bizi anlayamazki bizimde onları anlayamadıgımız gibi..benm arkdşımın sevgilisiyle olan kavgaları bana sacma gelıo bnde sıkılıorum...aynı şekilde onunda bızım ev işi yapmamız sıkıyor...en ıısı evlı arkdşlar edınmek...
Doğdugumdan beri yanımda olan tek insandı ama ne olduysa oldu birkac olaydan dolayı koptuk oysaki ben onun hep iyiliğini isterdim oda hep tamtersiydi.. Hiç ayrılmıcaz diye bilirdim suanda 2-3 arkdsm vr ama cok yakın kardeşim dediğim kimse yok bende cok istiyorum beni anlayabilcek kıskanmayacak hatalarımı düzeltecek bir arkadaşa ama yok maleseff sadece annemmm vr yanmdaaa onunlada biryere kadar herşeyy):))
hiç arkadaşım yok...
güzel de değilim sevenim yok...
bir sevgilim vardı o da benimle yürümedi, gitti...
ne annem anlar halimden ne babam ne abim...
kimseye de güvenemem hep üzüldüğüm için...
yine de zor ki. baksana derdim var ama yanımda olup sırtımı okşayan bir arkadaşım bile yok...
bende dert o kadar çok ki... ben bile hesabını tutmayı bıraktım...
haklısın ama ben olaylara dışarıdan bakamıyorum. başkasının fikri her zaman iyidir...
deneyimler insanı değişik yetiştiriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?