Arkadaşı olmayanlar buraya.

Doğdugumdan beri yanımda olan tek insandı ama ne olduysa oldu birkac olaydan dolayı koptuk oysaki ben onun hep iyiliğini isterdim oda hep tamtersiydi.. Hiç ayrılmıcaz diye bilirdim suanda 2-3 arkdsm vr ama cok yakın kardeşim dediğim kimse yok bende cok istiyorum beni anlayabilcek kıskanmayacak hatalarımı düzeltecek bir arkadaşa ama yok maleseff sadece annemmm vr yanmdaaa onunlada biryere kadar herşeyy):))

arkadaşlıklar hiç bitmeyecek sanıyoruz ama malesef bitiyo .. ben evlendim bütün çevremden koptum yani onlar benden koptu...benle gezimezmiş onların muhabbeti bana uymazmış :)) niye ben evliyim onlar bekar ...

arkadaşlıklar hiç bitmeyecek sanıyoruz ama malesef bitiyo .. ben evlendim bütün çevremden koptum yani onlar benden koptu...benle gezimezmiş onların muhabbeti bana uymazmış :)) niye ben evliyim onlar bekar ...
ben bazen o bekar arkdşlarıma hak verıorum ..yaşam alanlarımız değişiyo...onların bı sorumlulugu yokken bızım ev hayatımız,çocugumuz oluyor onlarla ilgilenıyoruzz..onlar bizi anlayamazki bizimde onları anlayamadıgımız gibi..benm arkdşımın sevgilisiyle olan kavgaları bana sacma gelıo bnde sıkılıorum...aynı şekilde onunda bızım ev işi yapmamız sıkıyor...en ıısı evlı arkdşlar edınmek...

evet aynen biz onlardan onlar bizim muhabbetlerden bunalıyoruz s anırım daha çok evli arkadaşlar edinmek laızm :)) benim bi kankam evlendi fransaya gitti bi diğeri amerikaya onları çok seviyorum ama görüşmek hayal :))

aynen bende öyle ama arkadaş ayrı anne ayrı tabi :)

valla kızlar o kadar dertliyim ki bu konuda
önce her şey güzel başlıyor güzel zaman geçiriyoruz işte dostum diyorum.Sonra tanıdıkça niyetler farklılaşıyor.En son arkadaşım bana gelip sevgilisinin kaç evi kaç arabası olduğundan bahsediyordu.Nedense bir kıskandırma,gösteriş yapma çabasına girmişti.Böyle olunca bende çok çabuk soğuyorum ve uzaklaşıyorum.
Keşke bana karşı dürüst,içinde hiç bir art niyeti olmayan,akıl danışabileceğim,bana dostum var diyebilmenin güvenini verebilecek bir arkadaşım olsaydı...

Bende yeni taşındım ve hiç arkadaşım yok napcazzz....

hiç arkadaşım yok...
güzel de değilim sevenim yok...
bir sevgilim vardı o da benimle yürümedi, gitti...
ne annem anlar halimden ne babam ne abim...
kimseye de güvenemem hep üzüldüğüm için...

hiç arkadaşım yok...
güzel de değilim sevenim yok...
bir sevgilim vardı o da benimle yürümedi, gitti...
ne annem anlar halimden ne babam ne abim...
kimseye de güvenemem hep üzüldüğüm için...

yine mi sen ne bitmek bilmez sorunların varmış
şaka bi yana da sanırım benimde yok
yani aslında varda sadece arkadaş o kadar. takma o kadar kafana insan ilişkileri o kadar da iyi değildir...

yine de zor ki. baksana derdim var ama yanımda olup sırtımı okşayan bir arkadaşım bile yok...

bende dert o kadar çok ki... ben bile hesabını tutmayı bıraktım...

yine de zor ki. baksana derdim var ama yanımda olup sırtımı okşayan bir arkadaşım bile yok...

bende dert o kadar çok ki... ben bile hesabını tutmayı bıraktım...

demin babam okşadı dimi
derdinin dermanını hep kendinde ara. ben başkalarının bi insanın derdini tam anlamıyla anladığını düşünmüyorum...

ilkokulda mükemmel arkadaslarım vardı liseye gelince de kat kat iyi oldugunu sandığım arkadaşlarım oldu.ben bunlardan nasıl koparım diye uzuldugum zamanlar bile(üni sebebiyle).fakat lisedeki en yakın arkadasım erkek arkadasıma sevgilisiymiş gibi davranmaya başladı kafayı yedi bir ara benden kendi kendine uzaklaştı çevremdekiler kıskandı dedi ama anlayamadım ve koptum onunla.uniye geldim sıfır arkadasla.baktım cevreme herkes bir havalı olma çabasında ben süperim ben ortam çocuguyum diye diye.yurdumdaki arkadaslarım da öyleydi.dedim ben yine yalnızım.fakat 1 arkadas edindim kendme çok yakın buldum.fakat sonradan onunla da sorunlar yasamaya basladık.yuksek egosu oldugunu farkettim ve yine hayal kırıklıgıyla onunla da samimi aramız sona erdi.kısaca yine sıfır arkadas özetle yuzde yuz sanssızlık..neden diye soruyorum acaba sorun bendemi diye ama yok yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…