Arkadaşı olmayanlar buraya.

benimde bugüne kadar toplasam 1 veya 2 arkadaşım olmuştur onlarında hayatımdan çıkarttım zaten şuanda tek dostum ailem die düşünüyorum herşeyimi onlarla paylaşıyorum üzüntülerimi,sevinçlerimi hayatın bana gösterdiği ve yaşattığı acısıyla tatlısıyla olan herşyi ailemle yaşıyorum yeri geliyor ağlıyorum yeri geliyor ağlıyorummm..arkadaşım yok benim için hiç önemli deil insanın en iyi dostu gene kendisidir ve ailesidir die düşünüyorum arkadaşına bir sır verdiğinde yeri geldimi senin sırrını ortaya serer ama insanın kendi ailesi öle değildir ne sölersen söle o sölenen orada kalırr..ben halimden memnunumm hiç üzülmüyorum sıkıntıda etmiyorum açıkçası dostum arkadaşım yok die..

şu konu başlığını görene kadar tek derdi olan benim sanıyorudum.. yeni arkadaşlar yeni çevreler buldukça insanlar eski arkadaşmalrını unutuyorlar sanırım..
benim de gerçekten böyle çok can ciğer denebilicek bi arkadaşım olmadı bu durum benim bazı çekingen tavırlarım ve ailemin mesafeli olmasından dolayı da oldu sanırım acısını şimdi şimdi çekiyorum..

Ne zaman yakın arkadaşım olsa hep benle alakalı olmayan sebeplerden bozuldu. Dostlarımdılar daha doğrusu.Şimdi sadece normal arkadaşlarım var.Öyle her gün arayan soraan nerdee

oturup konuşabiliceğim,film izleyebileceğim,dışarı çıkıp gülüp eğleneceğim,her derdimi anlatabilceğim,70 yaşına bile girsek hep yanımda olan bi arkadaşım olsaydı keşke çok severdim onu

Dua ediyorum inş yandaki boş daireye benim yaşımda bir kızcağız gelsinde kapının önünde çekirdek çitletsek,gülüp eğlensek

Canım yaa cok güzel anlatmıssınn
Aynen bende böyle istiyorum ama nerde
Herkes kendi derdine düşmüş

Benim de komşularımdan kafa dengim yok. Ya yaşlılar ya da aile yapıları çok farklı. Keşke komşum olmasa bile yakın olabileceğim bir arkadaşım olsa

Benımde çevremde hıc arkadasım yok desem ınanırmısınız.Bırde buraya yenı taşındık hepsı yaşlı hıc yaşıtım yok.Eskı arkadaşlarımda herkesde lan sorunlar gıbı kıskanclık fesatlık.çok ıyıyım sıcak kanlıyım ama tabı secıcıde olmak gerekır herkese guven yok.Ben 28 yasındayım istdayım.çalısıyorum.sızler nerdensınız

aynı dertten yakınan ne çok kişiymişiz yaa. Benim de hiç oturup 2 laf edebileceğim bir komşum yok. 1 aydır evliyim, resmen sadece eşimle birşeyler paylaşıyorum. Bütün arkadaşlarım benden çokkk uzakta oturuyorlar (

en büyük hatayı erkek arkadaşımla birlikte geçirdiğim 2.5 sene de yaptım çevremdeki herkesten uzaklaştırdı beni ve bende buna izin vedim.. sonuç ayrıldık ve ben sudan çıkmış balık gibi kaldım zaten il dışında okuyorum ben yazın geldiğimde akrabaklarım tek tük olan arkadaşlarım tatile veya başka yerlere gidiyorlar şöyle haftada bi kaç gün görüşebileceğim derdimi sıkıntımı rahatlıkla anlatabiliceğim hadi bi kahveye gel yda hadi dışarı çıkıp iki laf edelim diyebiliceğim hiç kimse kalmadı annem de olmasa iyice kafayı yerdim sanırım..olumsuz düşünceler iyice etrafımı sardı benim napıcam bilmiyorum..normalde konuşkan sevecem biriyim ama artık iyice içima kapanmaya başladım iletişime geçemiyorum kendimi geri planda görüyorum hep.. hiç böyle değildim ben ya

Vay arkadaş , yalnızlıklar genellikle evlilikle başlıyo gördüğüm kadarıyla.Ispartada oturan varsa söylesin hemennnn

aynen aynen aynen arkadaşlar çok yalnızım hiç kafa dengi arkadaşım yok 28 yaşında bekarım yokmu burda ankara y.mahalle dolaylarından şeker bi arkadaş

Merhaba arkadaşlar.... Arkadaşsızlık çok zor ama hayatta güvenebileceğiniz biri bile varsa çok şanslısınız demektir.

Ben tek çocuğum.
Annemle hiçbir zaman iyi ilişkiler içinde olamadık.Artık evliyim zaten.
İki tane arkadaşım vardı dost sanmıştım meğer değilmişiz.

Tek eşim var hayatımda çok şükür ama arkadaş başka hakikaten...Erkekler konuşmayı bizim kadar sevmiyorlar...Yine de o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.Hayatta ki en büyük şansım o....

Şimdiyse hiçbilmediğim bir şehre tayinimiz çıktı. Buralarda kimseyi tanımıyorum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın sevgilerle...

Son düzenleme:
sende hg din canim

foruma uzun zamandır takılmıyorum ama 1 hafta olmuş.... arkadaşlar benım de hiç arkadaşım yok.. küçük bir ilden istanbula geldım, kendımı bu şehirde kaybolmuş gb hıssedıyorum, o kdr gzl yerler var kı ama yalnızım ve burada gezecegım sohbet edecegım bır arkadasım yok....hepsi memlekette kaldı ... yok mu şöyle avrupa yakasından tatlı ınsanlar

kızlar aynı dert ben de de var 1 yıl oldu afyondan izmire evlenipgeleli tek bi arkadasım bile yok muhabbet edebileceğim komsum bile yokbakalım yeni eve tasındım insallah burada ki komsularım iyidir arkadas olabilirim çok istiyorum yaaa kız kıza iki çift laf edebilmeyi özledimmmm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…