Arkadaşı olmayanlar buraya.

dogarkende yanliz dogdum ölurkende yanliz ölucem galiba biri ile konusuyorum tamam bu benim cok iyi komsum olur yada arkadsim derken baskalarini bulmuslar muhabetleride coooktan koyulasmis bende bu gibi insanlari sevmem iki gun sonra sirtini dön olmaz tamam tabii herkezle barsik olcan ama birini görunce hep onla ilgilenmek olmaz arkadas diyosun oturmaya gidiyosun kaina bisey soruyosun kadin duymamazliktan geliyo ama digerlerini gayet net dyuyo biraz insan nezaketli olmali yani sonucta evine gelmisim benim dusmanim dahi olsa benim evime geleni basimla betaber tasimak isterim

KArşındakinden çok şey beklemiceksin arkadaşlık ilişkilerinde önce bunu öğrenmeye çalışarak işe başlayabilirsin ben 25 yaşında öğrendim daha yeni yani :)) ve ufak şeyleri kafana takmamayı da öğrenmelisin belki gerçekten duymamıştır.. Soruyu bi daha sorabilirsin alıngan olmamayıda öğrenmelisin.. Başkasıyla samimi olunca takma sende aralarına katıl.. Gözlemle önce insanları çok verici olma çok almayıda umma.. İnsanları anlamak bazen zor olabiliyor heleki çok hassas bir yapın varsa.. Ama dostluk kurmayıda kazık yiyerek öğreniyorsun tabi.. Nasıl insanlarla dost olunup nasıl insanlarla sadece laylaylom için biraraya gelineceğini..

gerçekten de cok dogru.. mesela bakıyorum burada bırcok arkadasım var.. ama toplasan 1-2 tanesı senın dersıne ortak olup mutlu anlarını paylasabılıyor... arkadaslıklar da yalan olmus....

çok doğru bu duruma bende çok sinir oluyorum gruplaşmalar dışlamalar çok oluyor

Arkadaş olmamasından değil arkadaş olmasını istememekten kaynaklı bu.
Ben mesela 1 tane olsun tam olsun diye düşünenlerdenim.
O yüzden geri kalan kişilere gerek duymam.
Zaten istemem de öyle çok arkadaşım olsun..
Bir elin parmaklarını geçmez arkadaş diyebilceğim kişiler.
Böylesi de inanın ki daha iyii, daha güzeellll :):):)))

ben arkadasları olup da aslında "gerçek arkadas" diyebileceğim birisine sahip olmayanlardanım sanırım.
İş yerimde bayan sayısı çok az, olanlarda evli, çocuklu. Çoğu şey için kısıtları var, onun icin onlarla kaynasacak fırsatım da olmuyor.
Arkadaslarım bu nedenle erkek gruplarından olusuor. Onlarla etkinliklere gidiyoruz. Onlar da samimiyet artmaya baslayınca bana erkek gibiymisim davranmaya baslıyorlar.
Abazalıklarını, kız kesmelerini gözümün önünde yapıyorlar. Hani erkeklerin kızlara nezaketten yaptıkları seyler vardır ya onları da toptan bıraktılar. "Bugün 5 dakikada gelecek gözlemeleri gelmeyince 4 erkek dururken herkes merak ederken gidip benim sormam gibi"

O da yetmezmis gibi bu durumları paylasmak icin ablama anlatıyorum. Dert yanıorum. Ona ne modunda. Ne bir fikrini söylüyor ne akıl veriyor.

Yani anlıcanız arkadasım var gibi ama aslında gercekten mutlu olacagım, hiç bir şeyi dert etmeden gezip tozabilecegim, dert yanabilecegim kimsem yok

Benim arkadaşım çok ama 2 tane dostum var. Arkadaşlarımla arada sırada yılda bir iki kere görüşürüm ama diğerleriyle fırsat buldukça. İki arkadaşımda bekar ben evliyim ve bebeğim oldu. Okadar anlayışlılar ki görüşmek istediklerinde hiç şuraya gidelim muhabbeti olmaz. Bana gelirler. Senin bebişin var. Çıkma onla yollara derler. Onlarla bir araya gelince saat su gibi akıp geçer. İkisi de birbirinden iyidir. Biz hem iyi hem kötü gün dostuyuz. Düğünüm başka şehirde oldu. İkisi de oraya kadar geldiler. Doğum yaptım. Sabahına hastaneye geldiler. Mevlüt okuttum erkenden yardıma geldiler. Ben biraz agrasif tavırlıyım. Bu huyumu bildiklerinden alttan alırlar beni bende hatamı anlayınca şaka yoluyla kalplerini alırım. Kalpleri kırılmamıştır ama onlar benim can arkadaşlarım. İyi gün değil kötü gün dostlarım onlar benim. Birde evlenseler karı koca görüşsek daha güzel olacak. Bebeğim oldu. Bebek olunca da malum bazı şeyler kısıtlanıyor. Her yere onunla gidemiyorsun. Ama bundan dert yanmıyorum kızımla olmak herşeye bedel. Eşimle benim bir tane evli arkadaşımız da var. Komşuyuz zaten onlarla da benim arkadaş akşamları gelip bazen bir saat oturup gidiyor. Çünkü karı koca kuaförler malum akşam çok geç geliyorlar. Eşimde hep keşke sosyal bir karı koca arkadaşımız olsa, kafa dengi der. Yazın mesela hadi tatile gidelim diyebileceğimiz, hafta sonu hep beraber hadi şuraya gidelim diyebileceğimiz bir arkaşımız olsa der. Ben tabi bu arkadaşların da bir bebekleri olmasını isterim. Çünkü kızımı bırakıpta gidemem. Onu da yanımızda götürmem lazım. Birde İstanbul da olunca da zor oluyor. Malum yollar uzun. Bir arkadaşımızda var aramızda 2 saat var. Biz bebekle o kadar yolu gidemeyiz devamlı da onları buraya gelin diyemeyiz.
Eğer aranızda bebeği olup da arkadaş arayan varsa görüşmek isterse seve seve arkadaşlık ederim ya da bizim gibi karı koca görüşüp tanışıp hadi atlayıp şuraya buraya gidelim diyebileceğimiz birisi de varsa eşimde bende seve seve bir arkadaşlık kurabiliriz. Yeter ki kuracağımız arkadaşlığımız yalansız, tarafsız, çıkarsız olsun. Benden küçük büyük fark etmez. Küçükse ben ablalık yaparım büyükse de siz bana abla olursunuz :)

ayy aynen yaa dost kazığından ne çok yedikk.
Arkadaşlarım var ama onlarla mutlu değilim çıkarcı insanlar ve görüşmeyide kesmek istiyorum artık..üniye 1 yıl ara verdim.evdeyim buaralar okadar çokkk sıkılıyorumkiiii:/ 21 yaşındayım izmirden varsa benm gibi tanışalım gezelim tozalım güzel dostluklar kuralım

ama ben bu siteden bişeyy anladım gitti yahuu.bu msjı yazdım ama nasl bidaha bulurum cvp gelirse nasıl veririm bilmiyorum msn adresimi vereyim izmirdenim ben cok iyi dostlarım olsun istiyorum heryere beraber gidelim beraberr eğlenelim coşalımm bakalım artık kızlarr msjlarını bekliyorum ama eklemeden önce mail atın kabul etmeyebilirm görüşmek üzere

Son düzenleme:
yaklaşık bir senedir ümraniyedeyim. ve şuanda çalışmıyorum. benim derdimde arkadaşsızlık.çevremde görüşebileceğim kimsem yok. oturduğum ev müstakil. bir zamanlar okurken çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum ancak hepsi başka şehirlerdeler şimdi
eşim genelde evde çalışıyor ama bir erkek sizi bir kadın gibi anlayamıyor. dertlerimi sorunlarımı konuşamadığım bi kız arkadaşım var. ancak dediğim gibi çok yüzeysel bide davranışları çok abartılı kfürlü konuşuyor, buda canımı sıkıyor.onunla sık görüşmek istemiyorum. yaa en azından gezebileceğim, alışveriş yapabileceğim, ne biliim beraber sinemaya falan gidebileceğim bi arkadaşım olsa süper olurdu. okuduğumuz kitaplar hakkında konuşsak, oturup fal baksak gibi gibi gibi...
uzun süredir şanssızım bu konuda çalışmamamın etkiside büyük tabi. off yalnızlık zor şey ya.

nazap85 100 mesaj olmadığından mesajına cevap veremiyorum. mail adresini versende bende cevap yazsam sana.

arkadaş arıyorum ben de... şu anki tek arkadaşım eşim ve 1 yaşındaki kızım...

btn gn msndeym bi allhn kulu yok ıkı cift sohbet edeyım....arkadaş olarak ekleyin msj atın eklerım sizi ben.... :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de snin gibi aynı şeyleri yazmak için girdim buraya ama sen içimi okumuş gibi yazmışsın istersen arkadaş olabiliriz bende ümraniyeye yakın yerde sancaktepede oturuyorum

merhaba arkadaslar ben foruma yaeni kayıt oldum adanadan katıldım benımde hiç arkadasım yok küçük yasta ewlwndğim için suan cewremde yasıt kımse yok esim war oda askere gidecek kaynanamgille kalacam onlaarda asla esim gibi olmazlar en azından bu siteye takılım ki sizlerle tanışim...:)

ben de snin gibi aynı şeyleri yazmak için girdim buraya ama sen içimi okumuş gibi yazmışsın istersen arkadaş olabiliriz bende ümraniyeye yakın yerde sancaktepede oturuyorum
super olur çok isterim. Özel msj atabiliyorsan msn adresini yazabilir misin. Hakikaten yakınmışız sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…