dogarkende yanliz dogdum ölurkende yanliz ölucem galiba biri ile konusuyorum tamam bu benim cok iyi komsum olur yada arkadsim derken baskalarini bulmuslar muhabetleride coooktan koyulasmis bende bu gibi insanlari sevmem iki gun sonra sirtini dön olmaz tamam tabii herkezle barsik olcan ama birini görunce hep onla ilgilenmek olmaz arkadas diyosun oturmaya gidiyosun kaina bisey soruyosun kadin duymamazliktan geliyo ama digerlerini gayet net dyuyo biraz insan nezaketli olmali yani sonucta evine gelmisim benim dusmanim dahi olsa benim evime geleni basimla betaber tasimak isterim
KArşındakinden çok şey beklemiceksin arkadaşlık ilişkilerinde önce bunu öğrenmeye çalışarak işe başlayabilirsin ben 25 yaşında öğrendim daha yeni yani :)) ve ufak şeyleri kafana takmamayı da öğrenmelisin belki gerçekten duymamıştır.. Soruyu bi daha sorabilirsin alıngan olmamayıda öğrenmelisin.. Başkasıyla samimi olunca takma sende aralarına katıl.. Gözlemle önce insanları çok verici olma çok almayıda umma.. İnsanları anlamak bazen zor olabiliyor heleki çok hassas bir yapın varsa.. Ama dostluk kurmayıda kazık yiyerek öğreniyorsun tabi.. Nasıl insanlarla dost olunup nasıl insanlarla sadece laylaylom için biraraya gelineceğini..
dogarkende yanliz dogdum ölurkende yanliz ölucem galiba biri ile konusuyorum tamam bu benim cok iyi komsum olur yada arkadsim derken baskalarini bulmuslar muhabetleride coooktan koyulasmis bende bu gibi insanlari sevmem iki gun sonra sirtini dön olmaz tamam tabii herkezle barsik olcan ama birini görunce hep onla ilgilenmek olmaz arkadas diyosun oturmaya gidiyosun kaina bisey soruyosun kadin duymamazliktan geliyo ama digerlerini gayet net dyuyo biraz insan nezaketli olmali yani sonucta evine gelmisim benim dusmanim dahi olsa benim evime geleni basimla betaber tasimak isterim
yaklaşık bir senedir ümraniyedeyim. ve şuanda çalışmıyorum. benim derdimde arkadaşsızlık.çevremde görüşebileceğim kimsem yok. oturduğum ev müstakil. bir zamanlar okurken çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum ancak hepsi başka şehirlerdeler şimdi
eşim genelde evde çalışıyor ama bir erkek sizi bir kadın gibi anlayamıyor. dertlerimi sorunlarımı konuşamadığım bi kız arkadaşım var. ancak dediğim gibi çok yüzeysel bide davranışları çok abartılı kfürlü konuşuyor, buda canımı sıkıyor.onunla sık görüşmek istemiyorum. yaa en azından gezebileceğim, alışveriş yapabileceğim, ne biliim beraber sinemaya falan gidebileceğim bi arkadaşım olsa süper olurdu. okuduğumuz kitaplar hakkında konuşsak, oturup fal baksakgibi gibi gibi...
uzun süredir şanssızım bu konudaçalışmamamın etkiside büyük tabi. off yalnızlık zor şey ya.
btn gn msndeym bi allhn kulu yok ıkı cift sohbet edeyım....arkadaş olarak ekleyin msj atın eklerım sizi ben.... :)))
super olur çok isterim. Özel msj atabiliyorsan msn adresini yazabilir misin. Hakikaten yakınmışız sevindim.ben de snin gibi aynı şeyleri yazmak için girdim buraya ama sen içimi okumuş gibi yazmışsın istersen arkadaş olabiliriz bende ümraniyeye yakın yerde sancaktepede oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?