Arkadaşı olmayanlar buraya.

benim de 2 kız arkadaşım var üniversitede ama ne bileyim ben kafa dengi bir çok şey konuşabileceğim bir kız arkadaş istiyorum ya, bir şeyler öğrenebileceğim film, kitap seven istanbulda avrupa yakasındayım bana ulaşın

slm bende antepte oturuyorum.burda hiç tanıdığım yok.beş aylık bi oğlum var.bende güncel konuları yada bi sıkıntımı anlatabileceğim bi arkadşım olsun istiyorum.içine kapanık bi yapıya sahibim.herkesle arkadaşlık kuraıyorum.bunu belirtmek istediki sorun olmasın. benimle msnden bile olsa görüşek isteyen olursa bana mesaj atsın görüşelim

Bu konu yeni dikkatimi çekti ve hemen haykırmak istedim bende Ankaradayım ve hiç arkadaşım komşum akrabam yoook (((

Ben de arkadaş istiyorum (((

bende antepteyiiiimm :)

Herkes gibi benimde derdim aynı en iyi dostum dediğim insan evlenip ankaraya taşındı , üniversitede bir sürü güzel arkadaşım oldu ama onlarda okul bitince memleketlerine döndüler , eşimle evlenmeden önce 3 yıl sevgili olarak takıldık o yüzden var olan cogu arkadaşımı kaybettim :) evlendim ne hayaller komsularım olur dedim desperate housewives misali nerde en genci 65 yasında felan :) apartman cok eski anlayın yani. Eşim bana çok destek çıkıyor sürekli gezdirmeye çalışıyor ama olmuyor sinemaya gidebilceğim , alışveriş yabaliceğim güler yüzlü bir arkdaş istiyorum evimin kapısı çalsın istiyorum

Merhaba kızlar ben de siteye bugün üye oldum. Açıkçası bend eaynı detten muzdaripim. 29 yaşındayım ve bekarım. Çevremde hiç dostum diyebileceğim arkadaşım yok. Açıkçası ben aynı zevkleri paylaşabileceğim, dışarı çıkabileceğim, bi yerd eoturup kahve içeceğim, konserlere, sinemaya gidebileceğim kız kıza bir şeyler paylaşabaileceğim arkadaşlar arıyorum. yaş fark etmez benim için. Eğer benle arkadaş olmak beni tanımak isterseniz kapım herkese açık:) Bana mail yazabilirsiniz:) duyguatay@yahoo.com...Herkese sevgiler

Canım çok haklısın önemli olan olgun olmak ve herkese saygı duyabilmek. Açıkçası benimde geçmişte çok arkadaşım dostum dediğim insanlar oldu ama maalesef gerçek dost olmadıklarını anladım.. Sanırım hep yanlış insanlarla rakadaşlık kuruyorum. Aradığımda hiçbiri cevaplamıyor ancak kendi istediklerind earıyolar bir tane böyle arkadaşım vardı sonunda sildim hayatımdan gitti. Ama umudumu kaybetmedim:) Bence önce yüzeysel şeyler paylaşılmalı biraz zaman geçtikten sonra zaten güvenip güvenmeyeceğini de anlıyosun.

hiçbir konuda iddia etmem ama dostlugum cok iyidir buna ragmen ev sevdıgımdostlarımdan kazık yıyebılıyorum malesef. bnmde çok sıkı bir arkadaşa ihtiyacım var acıkcası

ben de snin gibi aynı şeyleri yazmak için girdim buraya ama sen içimi okumuş gibi yazmışsın istersen arkadaş olabiliriz bende ümraniyeye yakın yerde sancaktepede oturuyorum

ekledim. c-calis'kanla başlayan mail adresi :)

arkadaşlar bende bu taraftayımm ozel mesajda atamıyorum maıl adreslerınızı atarmısınız bana bende katılıyım size

nazap85 arkadasım mesajına karsılık veremıyorum cunku 100 mesajım olmadı msn adresını yazkı ekleyebıleyım senı

ekledın ama msn acık yaz bakalım bana... senden davet gelmedı ki... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…