slm bende antepte oturuyorum.burda hiç tanıdığım yok.beş aylık bi oğlum var.bende güncel konuları yada bi sıkıntımı anlatabileceğim bi arkadşım olsun istiyorum.içine kapanık bi yapıya sahibim.herkesle arkadaşlık kuraıyorum.bunu belirtmek istediki sorun olmasın. benimle msnden bile olsa görüşek isteyen olursa bana mesaj atsın görüşelim
bende antepteyiiiimm :)[/QUOT
merhaba ben özelden mesaj gönderemiyorum.istersen bana msn adresini gönder oradan görüşelim.antepte de birilerinin olmasına çok sevindim.
nazap85 seni ekledim ama daveti kabul edersen görüşmek isteri bende
bende antepteyiiiimm :)[/QUOT
merhaba ben özelden mesaj gönderemiyorum.istersen bana msn adresini gönder oradan görüşelim.antepte de birilerinin olmasına çok sevindim.
nazap85 seni ekledim ama daveti kabul edersen görüşmek isteri bende
özel mesaj attım :)
slm ekledi seni ama davet gelmedi mi?
en son yakında 16 yıllık çocukluk arkadaşım dostluğa layık gördüğüm bi insandan daha kazıık yeyince kimseye çok fazla değer vermemek gerektiğini anladım daha önce bi çok kez affetmeme rağmen yine aynı şeyi yaptı bu sefer ıııı ııh salmıcam hemen yelkenlerii
yok anacım yok olmuyo tekrardan diyorum ki o dostluklar sadece filmlerde var herkes kendini düşünüyo karşındakini değill
yaklaşık bir senedir ümraniyedeyim. ve şuanda çalışmıyorum. benim derdimde arkadaşsızlık.çevremde görüşebileceğim kimsem yok. oturduğum ev müstakil. bir zamanlar okurken çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum ancak hepsi başka şehirlerdeler şimdi
eşim genelde evde çalışıyor ama bir erkek sizi bir kadın gibi anlayamıyor. dertlerimi sorunlarımı konuşamadığım bi kız arkadaşım var. ancak dediğim gibi çok yüzeysel bide davranışları çok abartılı kfürlü konuşuyor, buda canımı sıkıyor.onunla sık görüşmek istemiyorum. yaa en azından gezebileceğim, alışveriş yapabileceğim, ne biliim beraber sinemaya falan gidebileceğim bi arkadaşım olsa süper olurdu. okuduğumuz kitaplar hakkında konuşsak, oturup fal baksakgibi gibi gibi...
uzun süredir şanssızım bu konudaçalışmamamın etkiside büyük tabi. off yalnızlık zor şey ya.
ben de snin gibi aynı şeyleri yazmak için girdim buraya ama sen içimi okumuş gibi yazmışsın istersen arkadaş olabiliriz bende ümraniyeye yakın yerde sancaktepede oturuyorum
ekledim. c-calis'kanla başlayan mail adresi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?