Arkadaşı olmayanlar buraya.

benimde nerdeyse hic arkadasım yok.kendimi cogu zaman cok yanlız hissediyorum.İzmitte yasıyorum birde bebeğim var.izmitte olup arkadaslık kurmayan isteyenler varmı? burdaki bulusmalara birkac kez gşittim ama kimse kimseyi sonrasında arasan dahi hic aramıyorlar yani oylece tansıiığ kalıyor.yokmu gercekten gorusup arkadaslık kurmak isteyen

kızlar merhaba benim arkadaşım var yok diyemem bir de harika bir nişanlım var. Benim sorunum arkadaşlarımıla çalışma saatlerimizin uymaması ve genelde çevremdekilerinde evli , hamile veya çocuklu ya da kafa dengi olmaması .Ben İstnabul kartalda oturuyorum .2 senedir buradayım. Çok zorlandım ama burayada alıştım. Bu çevreden ghörüşebileceğim birlikte spora, sinemaya alışverişe gidebileceğim. Duyarlı, muhabbeti ve kahkahayı seven bir arkadaşım olsa fena olmaz hani.. koskoca KK da kafa dengimi bulurum herhalde:):) Ya evlenme programları gibi oldu , sanki :):) Aslında bir de böyle bir tv programı yapılsa fena olmaz hehe:):)

arkadaşlar benimde hic ama hic arkadasım yok cok yalnızım ve artık duvarlarla konusmaktan ccok sıkıldım..ailemden cevremden uzak yeni bir yaşamdayım beraber oldugum biri var ama nereye kadar insan dertleşebilicegi konusabilicegi hemcinsi bir arkadasa ihtiyac duyuyor 30 yaşındayım..mesaj hakkım olmadıgı icin bide kadınlar kulubü üyelerine guvendigim icin acık acık adresimi yazıyorum valla ekleyen eklesin ne diyim gelin konusuruz sohbet ederiz dertleşiriz yakınsak cıkar kahve iceriz alışverişe gideriz hatta ayıptır söylemesi ne zamandır hamama gitmek istiyorm eskiden annecigimle giderdik hic yalnız gitmedim şimdi de yalnız gitmeye cekiniyorum dolmalarımızı sarar köftelerimizi yapar kekimizi cayımızı alır hamama bile gideriz
alaturka_3430@hotmail.com beklerim anacıgım :))

benim de arkadaşım yok ama bu bir sorun değil, bilinçli bir tercih oldu. etrafımda herşeyimi konuşabileceğim insanlar hep oldu, ben de fazlasını aramadım. annem, herşeyi birlikte yapabildiğim, en değerli dostum, sırdaşım olan sevgilim, oturup gırgır şamata yapabildiğim kardeşlerim ve arada sırada oturup gülüp eğlendiğim bir arkadaşım. çevrem bu kadar. başka kimseye ihtiyacım yok, sabahtan akşama kadar birileriyle takılayım derdim yok. hayatımın her köşesini onlarla doldurabildiğim için başkalarına yer de yok açıkçası.

insanın arkadaşının olmaması çok da sorun değil bence, insan elindekilerin kıymetini bildikten sonra.

arkadasim varmi yokmu ?
var ama yok gibiler
anlamiyorum neyden kaynaklaniyor...Türkiyeye gelin geldim burda kimseyi tanimiyordum bir iki kisiden haric
yani nasil anlatsam etrafimdakiler sanki samimi olmaya korkan insanlar bi iki selam dan sonra seni tanimiyorlar veya devamini getirmiyorlar uzak duruyorlar ...
böyle hatun hatuna derdimi paylasabilecem ve beni her halimlen kabul edecek arkadasim yok galiba dedigim gibi varlar ama yok gibilier nankör bunlar nankör
böyle sakaya vuruyorumda aslinda cok üzülüyorum beeee

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende gebze de oturuyorum..Benmde arkadaşım yok.1 tane var oda izmirde..Bu civarda oturan 25 yaşından büyük :)) evli olur bekar olur çocuklu olur güzel olur çirkin olur ne olursa olsun yeterki kafa dengi olsun bayanlarla arkadaş olmak istiyorum..Nikahım yapıldı ama henüz düğünüm olmadı..Benimle gelinlik seçimime yardımcı olacak,kına geceme gelecek bi ark bulursam çok sevinirim..

bırsuru kısı arasında ınsan yalnız kalabılıyormus bu soz cok dogruymus ... ınsanlar sadece varlar göruntu olarak acıkcası artık kmsenın samımıyetıne dostluguna ınanasım gelmıyor

[/HR
bende varım izmrde oturuyorumm..fesatık yapmıyan çekememezlik yapmayan arkadaşlarım olsun istiyorum.. heryere beraber gidebileceğim birbirimizi yanlız bırakmıycağımız beraber ağlayıp beraber gülelimm lütfeeeennnnnn

izmirde oturan bu siteden arkadaşlar buluşmuş...sende onlara katıl bence.

Benim de arkadaşım yok o zaman hep beraber tanışalım.ne dersiniz? Belki de kafa dengi arkadaş bulabilirsiniz. Benim aslında çok arkadaşım var ama hıcbırı benımle aynı şehirde değil. Çünkü yeni evlendim ve izmirden istanbula geldim. iş buluncaya kadar sanırım arkadaşım olamayacak. Komsularımın yaşları ise beni çok aşıyor. Keşke yaşıma yakın kafa dengi bir arkadaşım olsa. Çünkü alışık değilim bu yalnızlığa. Ayrıca hiç bilmediğim bir şehirde yalnız dışarı çıkmak cok sıkıcı ve işkence gibi. istanbul maltepe de oturuyorum inşallah bana çok uzak mesafede olmayan arkadaşlarım olabilir diye yazıyıorum. kendinize iyi bakın canı sıkılan bana yazabilir.

Benimde şöyle herşeyi anlatabileceğim 2-3 arkadaşım var ama dostum diyebileceğim birisi yok,zaten doğduğum yerde oturmuyorum,kardeşlerimle ,akrabalarımla her zaman görüşemiyorum anca telefonla hasret gideriyoruz

3 yıllık evlıyım evlenmeden önce babam arkadaslarımı begenmez gorusme derdı baskı yapardı bız neyıne yetmıyoruz bır derdın varsa bızımle paylas dıye ama herseyde babaya anneye anlatılmıyor yanı babam ölee cok anlayıslı tıplerden degıldır yanı

evlendım kaynanam esım kayınababm ve yıne bneım ailem hıc arkadas edınmemi istemıyorlar kımsem yok yanı bır ıkı arkadasım komsum olsa kımse begenmez yok o kızdan hayır gelmez yok herseyını anlatma yok cok guvenem yanı hep bır kotuleme var benı arkadaslıktan soguttular

hıc arkadasım yok hıcccccccc

tühhh beee keske uzakta olmasaydin belki görüsürdük hem seninde cocugun varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…