Vlla benim de evlenmeden önce arkadaşlarım vardı. mesafe yüzünden evlenince görüşemez olduk koptuk. oturduğum yerde komşular çok tuhaf ya durmadan görüşmek istiyorlar, ya da neredeyse hiç yüz vermiyor , merhaba bile demiyorlar.ortasını bulamadım. evli olup da çift olarak görüşelim diye yeni insanlarla tanıştım ya kocası tuhaf ya da karısı...merhabalaar..
arkadas hatta dostsuzluktan yakınan benim gibi kızçeler burayaa :)
neden bilemiorum hiç arkadaslık ilişkimi yürütemiorum kimseyle..bir ters yönünü görünce bitiyor.. ama nişanlım dısında hiç arkadasım yok :)
buradan arkadas edinmek kalıcı dost isteyenler tanısıp ark olsunlar opuyorumnanaktan
kimse yanlız kalmasın.
a.s.
Vlla benim de evlenmeden önce arkadaşlarım vardı. mesafe yüzünden evlenince görüşemez olduk koptuk. oturduğum yerde komşular çok tuhaf ya durmadan görüşmek istiyorlar, ya da neredeyse hiç yüz vermiyor , merhaba bile demiyorlar.ortasını bulamadım. evli olup da çift olarak görüşelim diye yeni insanlarla tanıştım ya kocası tuhaf ya da karısı...
yani anlayacağınız ne eşim ne de be şöyle kendimize göre bir arkaadaş bulamadık.
aynı durumdayım.. eşimden başka kimsem yokVlla benim de evlenmeden önce arkadaşlarım vardı. mesafe yüzünden evlenince görüşemez olduk koptuk. oturduğum yerde komşular çok tuhaf ya durmadan görüşmek istiyorlar, ya da neredeyse hiç yüz vermiyor , merhaba bile demiyorlar.ortasını bulamadım. evli olup da çift olarak görüşelim diye yeni insanlarla tanıştım ya kocası tuhaf ya da karısı...
yani anlayacağınız ne eşim ne de be şöyle kendimize göre bir arkaadaş bulamadık.
merhabalaar..
arkadas hatta dostsuzluktan yakınan benim gibi kızçeler burayaa :)
neden bilemiorum hiç arkadaslık ilişkimi yürütemiorum kimseyle..bir ters yönünü görünce bitiyor.. ama nişanlım dısında hiç arkadasım yok :)
buradan arkadas edinmek kalıcı dost isteyenler tanısıp ark olsunlar opuyorumnanaktan
kimse yanlız kalmasın.
a.s.
[B]kızlarrrrrrrrr izmirden kimse yokmu [/B]
merhaba eşimin tayini sebebiyle kıbrısa geldim, 24 yasındayım burda sanki bana ceza gibi otudugum lojmanda saçma sapan insanlar var kafama göre değiller, hepsinin ya yaşı çok büyük yada kafa dengi değller yeni de evliyim piskolojim bozulmak üzere, Kıbrısta bnim gibi olanlar varsa görüşmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?