Arkadaşı olmayanlar buraya.

sanırım koskoca ist.da arkadasa ıhtıyacı olan bır kısı var o da bana özelden msj attı saolsun. kızlaar cidden arkadaşa ıhtıyacı olan bana yazabılır .

Ahh ahh ne vardı sabahları kahve içebileceğim, 5 çayında kek, börek yapıp yiyebileceğim bir arkadaşım olsaydı. Antalyadan selamlar

Ben de okulu bitirip evlendiğimden beri ve özellikle manavgata geldiğimden beri o kadar yalnızım ki.bi arkadaşım olsa çıkıp dolaşabileceğim,fikir danışabileceğim,ağlayıp gülebileceğim.....çok mu zor bu yaşlarda böyle bi arkadaş edinmek acaba.?.

Arkadaş bulunuyor bulunmasına ama kafa dengi olması lazım ama dört dörtlük birisini bulmaya çalışırsan yalnız kalıyorsun mesela benim oğlumun sınıfında annelerden 2-3 arkadaşım var aslında iyiler ama birisi var ki bazen gerçekten bezdiriyor ,sınav zamanında arar senin ki kaç aldı benimki şunu aldı ,geçenlerde toplantı oldu ,bunu sonradan gördüm hemen elimdeki not kağıdına baktı ama kendi not kağıdını elinde sıkı sıkı tutuyor ,işte dedi bizimki biraz daha iyi dedi bende bakayım notlarına dedim kağıdı açmadan işte bir 25,birde 10 var dedi bende 10 muuu ?dedim benim oğlanın en düşük 35 dedim ,yani sevmem aslında böyle hareketleri ama kaşındı yani ,bende araya biraz mesafe koyuyorum ,çünkü arkadaşlığı sıkmaya başladı ,bir araya gelince başka mevzu yok sanki ,okul,notlar,çocuklarını övmeler öff yani

benim de yok gibi bişey üniversiteden kalma telefon dostlukları dışında edinemiyorumda zaten güvenemiyorum kimseye her zaman altından bir huzursuzluk çııyor kafama uygun birini bulamıyorum

benimde yokkiii akideşimmm:)) hemde ben çok pozitif,duyarlı,iyi bir insanım.ama herkes benden uzak duruyor gibi.mesela bende istiyorum bolca arkadaşım olsun birbirimize gidip gelelim aramızda kötülük olmasın üç günlük dünya zaten değmezki?!.ben herkesle yakın oluyorum böyle iyi davranıyorum ama etrafımda kimsem yok.yani olanlarda hiç kafa dengim değill((..birisi çok geri düşünceli birisi soğuk birisi dengesiz vs vs..niye ben kendime göre insan bulamıyorum.benden bir tane daha olmayacak mı off yaa.bende diğer insanlar gibi kötü,yüzsüz olaydım bak o zaman nasıl çevrem olurdu.hep erkek arkadaşlarımm var onlarda bir süre sonra aşk-ı ilan ediyolarr....güldüğüme bakmayın ne zorr yaa..bakıyorum facede herkes arkileriyle bi sürü fotolar çekinip atıyo canımlı ci,cimli knşmalar filann offf beni,m neden yokkkkkkkkkkk...birde benm bunun dışındada sorunlarım var.neyle mücadele etsem kşii:54

canım onların oyle facede canımlı cıcımlı durduguna bakma,arkalarından kuyusunu kazan kazana ...sekıl A ben...oyle cnm cıcım sonra hooop dedıkodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…