O zaman ben başlatayım. ben istanbul istinyede oturuyorum. 28 yaşındayım. evliyim. 1 kızım var. çok kafa dengiyimdir. arkadaşlık benim için çok önemlidir. insan bazen bir sırrını paylaşmak istediği an oluyor birine söylemeyince içi içini yiyor. ama paylaşacağım kişi de sırrımı dostuna bile söylememeli. neyse bana yakın olanlar varsa olmayabilirde yinede tanışmak isterim diye düşünenler varsa o zaman tanışalım. ama lafta kalmasın. o zaman bizim grubumuzun adı da ORKİDE olsun. Diğer arkadaşlarda ona göre gruplarını kursun bence.
hiç yok arkadaşım
Aslında biraz benziyoruz. Genelde arkadaş çevresi eşin, sevgilin olana kadar yanında. Benim yine geçen sene az da olsa idare edecek kadar görüştüğüm insanlar vardı. Ama sevgilim olduğundan beri koskoca İstanbul'da haftasonu dışarı çıkacak arkadaşım bile kalmadı, yapayalnızım. Sevgilim de başka şehirde zaten. Düşünüyorum ki acaba ben mi uzaklaştım diye. Ama tam tersi, sevgilim oldu diye beni dışlıyorlar, arkamdan konuşuyorlar, ben de haliyle iyice uzaklaşıyordum onlardan. Dediğin gibi şehir dışına çıkma planı ben de çok istiyorum bir arkadaşımla geziyim 1 güncük, ama nedense istemiyorlar, anlayamıyorum. Sevgilimle yeterince zaman geçirmeye çalışıyorum ama arkadaşım da olsa iyi olurdu.arkadaşlar benim sorunum şuana kadar aşırı derecede arkadaşlarımla akit geçirmiş olmama rağmen evlenince kopmam oldu.kopmanın nedenleri
1 şuana kadar okul hayatım ve akabinde iş hayatımın olması
2 bekar olmam
3 hiçbir arkadaşımın şehir dışına çıkmak gibi bir planının olmamasıydı
fakat 1 senedir okul hayatım bitti işe başladım.kısa bir süre sonra da işten ayrıldım,
evlendim,
ve 4 tane arkadaşım(sıkça görüştüğüm) neredeyse aynı tarihlerde başka şehirlerde hayatlarını kurdular.
"ee sen de kocanla gez"diyecek olan arkadaşlarıma sesleniyorum.eşim yoğun çalışıyor ve sık sık şehir dışın çıkıyor.annemlerle aynı şehirdeyim ama onlar açmıyor bir yere kadar
sevgili arkadaşlar;
ne yapmalıyım ne etmeliyim?burada birkaç sevgili dostum var fakat onlar da ev hanımı değil işinde gücünde insanlar doğal olarak organize olamıyoruz.kurs desen kurslara gidiyorum ama hep kurs arkadaşlarım koca kadınlar
evet öneri bekliyorum siz saygıdeğer üyelerden
kızlar dediğimin gibi birkaç tane var ama onlarda işlerinde güçlerinde aslında YENİ ark edinmek istiyorum aynı sokakta oturduklarım olur ne bileyim şuan iş ortamım olmadığı için de başka ark edineceğim ortam aklıma gelmiyor.gittiğim kursta yaş ortalaması yüksek tipler var.ark sevmesem çok önemli değil ama şimdiye kadar hiç böyle olmamış herhalde insan kendi kendine de yetmeli ama biryerden sonra da yetmiyor yaa çarşı pazar tek başına gezilir mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?