Arkadaşı olmayanlar buraya.

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ancak msn aldığımız arkadaşlarla konuşamadık. Bi iletişimsizlik oldu aramızda.
Ümraniye tarafında oturuyorum yaşım otuzüç.evli ve çocuksuzum. Herneyse benim aklıma şöyle bişey geldi. İstanbul anadolu yakasında oturanlar bi gezi grubu kursak ve beraberce istanbulu gezsek. Atıyorum kadıköyde buluşup vapurla eminönü yapıp sultanahmet tarafına yürüsek, gibi. ilk buluşmadan sonra yeni planlar yaparız. Hem yeni insanlar tanımış hemde eğlenmiş oluruz :)

bende yardım isticem arkadaşlar sizden, üsküdar da motora yakın nerelerde ev tutabilirim ? ayrıca pahalı olmayan yerler neler?

cnm bence süper fikirrrr yalnız ben seni hic msnde görmedimmm

biz bunu yaptık suan gün bile yapıyoruzz :)))

Merabalaaar :)
Ben izmirde oturuyorum ve sıkıntımı,üzüntümü,sevincimi paylaşıcak bi arkadaş veya bi abla arıyorum diyebilirim.Yaşım 17,evet arkadaş çevremde var ama çoğunun menfaat peşinde olduğu düşüncesindeyim. Gerektiği zaman telefonlaşabileceğim,hatta buluşabileceğim birileriyle tanışmak istiyorum..

ya bayanlar benimde bir sorum olucak.paranoya gibi bişey oldumda.benim eskiden arkadaşlarım vardı bir sürü artık görüşmüyoruz onlarla.herkes havalanmış.şimdi ise yok bir tane var.onunlada uyuşmuyoruz.erkeklerle takılmaktanda sıkıldım.ben dershaneye filan başlıcam birde üniversiteye orada arkadaş ortamım inşallah olur.sanki bana herkes bir olacak birlikte gezecekler beni ayırt edecekler gibi geliyo.yani dışlanıcam gibi bir his var hep içimde.ya neden böyle oluyo bende.neden dışlanayım ki değil mi?? gayet normal biriyim.neden dışlanayım.bana akıl verin nolur.deli olucam bütün gün evde oturmaktan.artık faaliyete geçmek istiyorum.

bende arkadaş arıyorum.buradan güzel dostluklar çıkacağını ümit ediyorum.yaşım 20.varsa benmle tanışmak isteyen arkadaşlar özelden irtibata geçebiliriz

bende cok yanlızım ve arkadaş arıyorum.buradan güzel dostluklar çıkacağını ümit ediyorum.yaşım 26 yeni evliyim yaklasık 6 aylık calısıyrm fakat derdimi umudumu hayatımı anlatacagım gülecegm aglayacagm arkadasa dosta ihtiyacm var varsa benmle tanışmak isteyen arkadaşlar özelden irtibata geçebiliriz

daha 16 yaşındayım kıskançlık yapanlarla, yüzüme gülüp arkamdan konuşanlarla,menfaati için beni kullanıp aslında sevmeyen arkadaşlarla bu yaşta tanıştım !!!

Lise ve üniversite dönemimde çok arkadaşım oldu.kimiyle zaman geçirdim,kimiyle de zaman paylaştım ..bazılarıyla da hem zamanı geçirip hem de paylaştığımı sandım ama zamanla ''sadece paylaşan tarafın ben olduğunu'' fark ettim.Şimdi düşünüyorum da tek başıma canım ne isterse zaten yapıyorum ama hadi biriyle sahilde oturup dertleşeyim ya da hadi hayatın arkasından çekiştirelim neler umduk neler bulduk diye sohbet edelim desem..hafızamı ne kadar zorlasam da bu isteğime uygun tek bir arkadaş ismi bile aklıma gelmiyor..Sanırım yalnızlaşmak böyle bir şey..zamanla çevrende çokluktan çok niteliklilik arıyorsun:26::26:

Lise ve üniversite dönemimde çok arkadaşım oldu.kimiyle zaman geçirdim,kimiyle de zaman paylaştım ..bazılarıyla da hem zamanı geçirip hem de paylaştığımı sandım ama zamanla ''sadece paylaşan tarafın ben olduğunu'' fark ettim.Şimdi düşünüyorum da tek başıma canım ne isterse zaten yapıyorum ama hadi biriyle sahilde oturup dertleşeyim ya da hadi hayatın arkasından çekiştirelim neler umduk neler bulduk diye sohbet edelim desem..hafızamı ne kadar zorlasam da bu isteğime uygun tek bir arkadaş ismi bile aklıma gelmiyor..Sanırım yalnızlaşmak böyle bir şey..zamanla çevrende çokluktan çok niteliklilik arıyorsun:26::26:

evet aynen katılıyorum size benim arkadaşlarım çok ama galiba bende kalabalık arasında yanlızlardanım siz nerde oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…