yine pazar günü hava güzel herkes dışarda ben evde yalnızım off cok mutsuzum cok
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ancak msn aldığımız arkadaşlarla konuşamadık. Bi iletişimsizlik oldu aramızda.
Ümraniye tarafında oturuyorum yaşım otuzüç.evli ve çocuksuzum. Herneyse benim aklıma şöyle bişey geldi. İstanbul anadolu yakasında oturanlar bi gezi grubu kursak ve beraberce istanbulu gezsek. Atıyorum kadıköyde buluşup vapurla eminönü yapıp sultanahmet tarafına yürüsek, gibi. ilk buluşmadan sonra yeni planlar yaparız. Hem yeni insanlar tanımış hemde eğlenmiş oluruz :)
Kızlar herkes benimde benimde arkadaşım yok diyip yazıp gidiyor. Madem öyle herkes şehrine göre arkadaş grubu oluştursunlar hatta buluşsunlar ortak noktada. Nasıl çocuk oyun grubu yapılıyorsa arkadaş grubuda yapılsın. Ortak bir AVM de buluşulsun. Çünkü bu devirde kimse kimseye güvenmiyor. Güzel olmaz mı?
evet aynen katılıyorum size benim arkadaşlarım çok ama galiba bende kalabalık arasında yanlızlardanım siz nerde oturuyorsunuz?Lise ve üniversite dönemimde çok arkadaşım oldu.kimiyle zaman geçirdim,kimiyle de zaman paylaştım ..bazılarıyla da hem zamanı geçirip hem de paylaştığımı sandım ama zamanla ''sadece paylaşan tarafın ben olduğunu'' fark ettim.Şimdi düşünüyorum da tek başıma canım ne isterse zaten yapıyorum ama hadi biriyle sahilde oturup dertleşeyim ya da hadi hayatın arkasından çekiştirelim neler umduk neler bulduk diye sohbet edelim desem..hafızamı ne kadar zorlasam da bu isteğime uygun tek bir arkadaş ismi bile aklıma gelmiyor..Sanırım yalnızlaşmak böyle bir şey..zamanla çevrende çokluktan çok niteliklilik arıyorsun:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?