Arkadaşı olmayanlar buraya.

inşallah canım ya herkes dalga geçer oldu 10 yılda anca biter okul diye =( keyfimden uzatmıyorum zaten okulu.. maliye nasıl bi bölüm memnun musun? isminden dolayı sıkıcı gibi görünüyo bana ama bilemem tabi :44:

offff sorma yaaa berbat napcam bilmiyorum benim muhasebe var ve o var oldukça ben 10 yılda geçse 20 yılda geçse bu okulu bitiremem elimde baston ben hala muhasebeyi çözmeye çalışıyor olurum

=) Allah kolaylık versin ne diyim .. benim dersler öyle zor görünmüyo ama hocalar çok çetin ceviz.. hocadan gözün korkunca dersten daha da uzaklaşıyosun..

aynen ya bide sunum falan diyorlar ödüm kopuyor düşüncesiyle bile deliriyorrmm cnm sen kacıncı sınıfsın?

aminnnnnnn.. ben 2. sınıfım canım, sen? bizimde sunum falan konuşuluyo ama ben hocayı gördüğümde meraba desem kızarıyorum, ay hiç yapamam herhalde sunum falan

Aynen bende kızarıyorum konuşamıyorum burda konuştuğum gibi yaaa ben daha 1. sınıfım cnm

sunum falan olduğunda rapor alırım heralde, inşallah olmaz ya=( daha 1desin bak canım muhasebeyi kapmaya bak öyleyse, salma kendini anlamıyorum diye,,

yok canım olmuyor k ben kapmaya çalıştıkca o kaçıyor elimdem kdv falan herşey girdi birbirine ama öle rapor alıncada sunup yapmazsan her şekilde etkiliyormuşki seni bence yap kurtul deriim alışırız belkii herkesin önünde bişeyler anlatmayaa

anlarsın canım ya azcık zorla kendini ben zorlamadım şimdi alttan alıyorum benim gibi olma şimdiye kadar sunum yaptırmadılar da bakalım ilerki zamanları bilmiyorum ne gösterir. ama ben o sınıfın önünde anlatamam ya kızlar zaten anlattığından çok üstünle başınla ilgileniyo sinir oluyorum o bakışlardan..

eweet ayakkabısından tırnaandaki ojeye kadar süzüyorlar arkadaş ne ara sunumu izliyorlar anlamıyorum :44:zaten 1.dönemden kaldı muhasebe inş.bu dönem atlatırım neyse canım sohbet çok güzel valla kalkamıyorum başından ama gözümden uyku damlamaya başladı saol güzel sohbet içinn iyi geceleeer özelden msj atarsam tanırsın inş.beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…