Arkadaşı olmayanlar buraya.

Nasılsınız kızlar ? Evt dost ,arkadaş bulmak çok zor gerçekten ...kimbilir belki de bilgisayarlardan medet umuyoruz

ben arkadaşımın olmasını istemiyorum. ihtiyacım yok. hatta varlıklarından rahatsız oluyorum. eşimle vakit geçirmek benim için en güzeli.

Bnmde yok sirlarimi anlatacgm bir dostum aslinda vardi on yil sonra ilk tartismamizda butun sirlarimi doktu bunada dost denmez zaten cok istiyor tekrar dost olalim ama nafile onun cocugu olmus bnm olmus koprunun altindan cok sular akmis kesinlikle bir dostu olmali herkesin ama Sadik olmali bulamadim gitti

her yere yazma nazar değmesin bende senin gibiyim benden yaşça büyük tek 1 dostum var masallahımız var birbirimizi anlayabiliyoruz güvendiğim her seyimi paylastıgım tek insan ben olgun olmasam çekmezdi heralde bu kadar derdimi AAlllaaahına kurban

derdimi acabildigim bir arkadasim vardi.erkek arkadasi kontrol ediyor diye ona sordum,sana bisi diycem kontrol etmez dimi dedim.hayir dedi.bende derdimi actim.gecen yine acik gördüm facesini.bisi yazdim.erkek arkadasi acikmis.bana sen neyin pesindesin dedi.tüm yazdiklarini okudum.dedi.ben cok utandim,ayip kötü bisiler demisim gibi.arkadasimada yazamadim bidaha,erkek arkadasinin öyle yaptigini.simdi ben daha nasil anlatayim derdimi 1 tane arkadas vardi rahatca konustugum oda gitti..istesede anlatamamki daha

24 yaşındayım evliyim şuan arkadaşım yok ve artık olmasınıda istemiyorum.çünkü arkaştan yana yüzüm gülmedi ne zaman işte dostum desem arkamdan kuyu kazıldı benim güvenip paylaştıklarımı derleştiğimi ben başkalarından duydum.en son 20 yıllık arkadaşımı sildim başkalarının laflarına inanıp 20 yıllık arkadaşına inanmayıp hiç haketmediğim sözler söyledi..bi dahada asla samimi olmam kimseyle.20 yıllık arkadaşın öyle birkerede başkalarının lafına bakıp kırıyorsa aman yalnız olayım arkadaşım olmasın istemiyorum artık.çünkü bu ilk değil canımı yakan.sonra evimde huzurum kaçıyor evin tadı kaçıyor en son bitirdiğim arkadaşın sevgilisi bana msj atıyor evli barklı kadına msj atıyor buna arkadaşım müsade ediyor eşimin huyunu bildiği halde neymiş arkadaşımı çok üzmüşüm bidaha görüşmeyecekmişiz bunu sevgilisi bana atıyor kim kimi üzdüyse beni üzdü o kadar lafı ben yedim bide eşimle kavga ettik niye elalemin adamı sana msj atıyor diye.amann aman bidahamı arkadaş.ve en sinir olduğum olay kavga ediyosun ya bi kaç gün sonra arkadaşına anlattığın özellerin veya aranızda kalması gerekenleri başkalarından duyuyosun...ne diyeyim rabbim herşeyin hayırlısını versin...eşin işin arkadaşın evladın vs. herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…