ben de en yakın kardeş dediğim insandan darbe yedim ve hiç yoktan sebepsiz öyle birisiymiş ki yaptıkları karşısında kendimi rüyada gibi hissettm resmen bu o olamaz diyodum bana attığı kazığa ek olarak iki yakın arkadaşım da onunla birlikte oldu kimse beni tınmadı ki buarada bu insanlar birbirinin arkasından neler konuşurdu neler özellikle de kardeşim dediğim kız o kızlar hakkında ileri geri konuşup yüzlerine gülerdi ama şimdi canciğerler şaşıyorum.s tabiii artık bütün bu yaşadıklarım için şükrediyorum çünkü ben böyle çok mutluyum sanki hayatım temizlenmiş gibi hissediyorum önemli olan aile yanlızlık aileden gelmesin de kimden gelirse gelsin Allah ailemizin fertlerini başımızdan eksik etmesin unutmayın, arkadaşlar her dönemde bulunur eğer sen iyi birisiysen zaten niyetini anlarlar ve gidenin yerini çok daha iyileri alır (ki boşa üzülmüşüm benim öyle oldu) ama ailenin yerini kimsecikler alamaz..
kendisine arkadaş kardeş abla arayan biri varsa bende çookk yalnızımbir tane arkadaşım var oda yanımda diiil taa lisedeki arkadaşlarım hala arıyor ama resmi olduk nedense eskilerden bahsedip duruyoruz eee hayat devam ediyor ama...1 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım çocugum yok( evlendirme programı gibi oldu ama ) gurbetteyim komşular falan var ama komşuluk ve akrabalık ilişkisi değil dert ortagı arıyor insan kafa dengi biri işte...bu arada aslan burcuyum samimi içten bi arkii...
aslında insanlara güveniyoruz arkadaşım diyorum sonra tekme yiyoruz bence sorun bizde deil. artık güvenim kalmadı insanlara karşı soğuk davranıyorum
gurbette nerdesin canim?
ahh ahh yarama bastın
bende evlendikten sonra 1-2 bekar arkadaşım vardı onunlada koptum
şimdi akşama kadar 2 göz odada tek başımayım ne gelen var ne giden((
komşu ilişkilerini sevmiyorum çat kapı git çat kapı gel
ki hepside koca koca kadınlar ne konuşur ne muhhabbet edebilirimki((
bende sizdenim yani :gitme:
Bu konuda yeni bir başlık açacaktım ki,burayı gördüm neyse ki...Sevgilimden başka kimsem yok resmen...Lisede sınıfta sadece 3 kızdık.Yani lise hayatımda samimi oduğum 2 arkadaşım oldu,sonra büyüdük,Öss falan drken biri Van'da,biri Ankara'da,ben İstanbul...İstanbul zor,güvenememe,kafa dengi bulamama,üniversitedeki bazı kızların üniversite tripleri,havalanma falan derken soğuyorsun çoğu şeyden ve kişiden...Sonra bi bakıyosun etrafında kimsecikler yokO kadar yalnızım ki...Google'ye ''hiç arkadaşım yok'' , ''yalnızım'' gibi konuları bile aramıştım zamanında...
Tek uudum,mezun olup,bir yerlerde iş sahibi olmak ve yeni iş yerimde arkadaş bulmakOfff of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?