Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben de en yakın kardeş dediğim insandan darbe yedim ve hiç yoktan sebepsiz öyle birisiymiş ki yaptıkları karşısında kendimi rüyada gibi hissettm resmen bu o olamaz diyodum bana attığı kazığa ek olarak iki yakın arkadaşım da onunla birlikte oldu kimse beni tınmadı ki buarada bu insanlar birbirinin arkasından neler konuşurdu neler özellikle de kardeşim dediğim kız o kızlar hakkında ileri geri konuşup yüzlerine gülerdi ama şimdi canciğerler şaşıyorum.s tabiii artık bütün bu yaşadıklarım için şükrediyorum çünkü ben böyle çok mutluyum sanki hayatım temizlenmiş gibi hissediyorum önemli olan aile yanlızlık aileden gelmesin de kimden gelirse gelsin Allah ailemizin fertlerini başımızdan eksik etmesin unutmayın, arkadaşlar her dönemde bulunur eğer sen iyi birisiysen zaten niyetini anlarlar ve gidenin yerini çok daha iyileri alır (ki boşa üzülmüşüm benim öyle oldu) ama ailenin yerini kimsecikler alamaz..

iyi olmuş aslında kurtulmuşsun o kızdan hayatım..

Ah ah valla bende en yakın iki arkadaşımdan darbe yedim.anlattığım paylaştığım en özel ailevi olsun şahsi olsun ne anlattıysam hepsini 3.şahıslardan duydum bu iki kişi benm çocukluk arkadaşlarım kardeşlerimdi!!! ya fesatlık yapıyolar ya arkandan konuşuyolar.o kardeşlerim dediğim insanlar varkende kimseye ihtiyaç duymuyodum.tabi onlarıda silince yalnız kaldım..güveneceğim bi arkadaş istiyorum bende

kendisine arkadaş kardeş abla arayan biri varsa bende çookk yalnızım bir tane arkadaşım var oda yanımda diiil taa lisedeki arkadaşlarım hala arıyor ama resmi olduk nedense eskilerden bahsedip duruyoruz eee hayat devam ediyor ama...1 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım çocugum yok( evlendirme programı gibi oldu ama) gurbetteyim komşular falan var ama komşuluk ve akrabalık ilişkisi değil dert ortagı arıyor insan kafa dengi biri işte...bu arada aslan burcuyum samimi içten bi arkii...

kendisine arkadaş kardeş abla arayan biri varsa bende çookk yalnızım bir tane arkadaşım var oda yanımda diiil taa lisedeki arkadaşlarım hala arıyor ama resmi olduk nedense eskilerden bahsedip duruyoruz eee hayat devam ediyor ama...1 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım çocugum yok( evlendirme programı gibi oldu ama) gurbetteyim komşular falan var ama komşuluk ve akrabalık ilişkisi değil dert ortagı arıyor insan kafa dengi biri işte...bu arada aslan burcuyum samimi içten bi arkii...

gurbette nerdesin canim?

aslında insanlara güveniyoruz arkadaşım diyorum sonra tekme yiyoruz bence sorun bizde deil. artık güvenim kalmadı insanlara karşı soğuk davranıyorum

tam 2 ay once hayatımın wn buyuk kazıgını yedım,bu olaydan o kadar etkilendimki depresyona girdim,yavas yavas kendime geliyorum.insanlara zerre kadar guvenim kalmadi...

Benimde hiç arkadaşım yok bir iki tane arada görüştüğüm var ama oda ayda yılda bir söyle kanki diyeceğim biri yok..

bende iş dolayısıyla istanbuldan ankara göç etmek zorunda kaldım ve burada nişanlımdan başka arkadaşım yok

Kimse için üzülmeye değmez.Her zaman dua ederim, yarabbi doğru kişilere yaklaştır, yanlış kişilerin ,sevmediğin kullarnın muhabbetinden ,şerrinden muhafaza et derim.Çıkarcı insanlara çok denk geldim maddi manevi her arkadaşıma yardım etmişimdir.Herkese koşarım derdi olsa,hasta olsa veya maddi imkanı bozulsa bende yoksa toplarım sağdan soldan ihtiyacı hallolsun diye.Hasta olsa bakarım elimden geldiğince .Önemli günleri kaçırmam imkanımca hediyeler alırım alamasam bile ararım(ki aranmaktan ziyade almak hoşlarına gidiyor yoksa senden kötüsü yokÇIKAR YANİ)Olaki yapamadığı zamanda oluyor insanın o zaman ne arar ne sorarlar.Diyorum bazen ben nerede yanlış yaptım? diye evet vardır hatalarım insanım bende.Peki ben hastayken aramazlar,ben ağlarken geçiştirirler,işleri düşmezse sormazlar yani sen niye bunlara rağmen koştun onlara diye sorarım kendime.Eşim,annem ve beni tanıyan yakınlarım der ki çok fazla iyi niyet var sende ve hep koşuyor yardım ediyorsun çok fazla özveride bulunuyorsun seni kullanıyorlar diye.Eşim özellikle ki annemde dahil uyarırlar canım ya da kızım dikkat et bak kıskanıyor şu seni diye ama önem vermem yahut gözümüz tutmadı bunları derler ama ben o kazığı yemeden dikkate almam.Artık akıllanmaya mı başladım nedir ilk anda anladımmı safa yatıp onları seyrediyorum bakalım neler yapcak diye ama onların dediğini yapmıyorum.Yapmayıncada uzaklaşıyorlar tabi ama saldıra saldıra uzaklaşıyorlar oh be diyorum yanlış anlamamışım doğru anlamışım ve rabbim bana yanlış kişileri gösterdi.Kavgada etmiyorum kırgınlıkta olmuyor sadece yavaş yavaş çekiyorum kendimi ve doğru insanlarla kalıyorum.Çok fazla yok doğru insanlar ama olsun kalabalık içinde yalnız kalmaktansa yalnızlığımla başbaşa kalırım daha iyi.UNUTMAYIN YALNIZ DEĞİLİZ ALLAHIMIZ YETER kulları boşverin aileniz varsa hele takmayın kimseyi.Dua dua dua bu çok önemli.Çok etrafı olanlarada kanmayın.Gerçek kalabalık mı gerçek samimiyet mi önemli olan bu yoksa zaten yaratan yetiyor cancağızlar.

Cok arkadasim yok cunku kadinlarin bazilari akrabalar dahil yilan gibi. Sadece almaya programli vermeye degil. Cokta umrumda degil cunku kendi kendime yeten bir insanim ben. Beni tek uzen vatan hasreti.

Son düzenleme:

aynı durumdayız ya (
kahve içmeye bile gidebileceğim kimsem yok
tmm yaşıtlarımdan olgunumdur,zaman zaman büyüklerle de konuşmayı severim ama bi yere kadar.
insan yaşıtını istiyor yanında.
bi arkadaşım vardı o da evlendi gitti.
evli bi arkadaşım var o da piskolojikmen yıkık ve doğal olarak benide bunaltılar.
eşimle beni tanıştıran arkadaşımın hanımı da çalışmaya başlıyacak..
of da off yani

aslnda bu başlıkta herkes semtinin falan söylesin,belki yakınızdır

Bu konuda yeni bir başlık açacaktım ki,burayı gördüm neyse ki...Sevgilimden başka kimsem yok resmen...Lisede sınıfta sadece 3 kızdık.Yani lise hayatımda samimi oduğum 2 arkadaşım oldu,sonra büyüdük,Öss falan drken biri Van'da,biri Ankara'da,ben İstanbul...İstanbul zor,güvenememe,kafa dengi bulamama,üniversitedeki bazı kızların üniversite tripleri,havalanma falan derken soğuyorsun çoğu şeyden ve kişiden...Sonra bi bakıyosun etrafında kimsecikler yok O kadar yalnızım ki...Google'ye ''hiç arkadaşım yok'' , ''yalnızım'' gibi konuları bile aramıştım zamanında...

Tek uudum,mezun olup,bir yerlerde iş sahibi olmak ve yeni iş yerimde arkadaş bulmak Offf of.

Ne yazık ki saygılı insanları bulmak artık çok zor. Herkes bi çıkar peşinde. Fitne fesat olmuş insanlar.. Benimde ne sevgilim var ne de arkadaşım.. Bazen dert yanıyorum yalnızlıktan ama kalbim kırılacağına böylesi daha iyi..hassas kırılgan bir insanım..

İşe başlayınca yeni arkadaşlıklar da gelir tabi ki, umutlu olman güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…