Arkadaşı olmayanlar buraya.

cnm ben senin msjına cevap veremedim çünkü msj sayımın 100 olması gerekiyomuş. ankdayım ben cnm

son günlerde yaşadıklarım ve düşündüklerim vee 2 kişiyi hayatımdan çıkarmamdan sonra bende yok diye düşünüyorum...

bence de gercekten yok.
yıllarca beraber oturup kalktıgın yedigin içtigin insanlar bile gün geliyor sırtından vuruyor

bence de gercekten yok.
yıllarca beraber oturup kalktıgın yedigin içtigin insanlar bile gün geliyor sırtından vuruyor

aynen öyle..ben onlar için ne durumlara düştüm..geceleri kendim için dua ederken onlar içinde ettim dertlerinde üzüldüm sevinçlerinde sevildim..her arkadaş hem anne hem abla olmaya çalıştım..ama benim mutsuz günümde oturup konuşucak tek bir arkadaşım yok o kadar can sıkıcı bir durum ki..mesela taa ilkokuldan bi arkadaşım vardı hep mektup yazdık her yaz görüştük iletişimi koparmadık..6 aydır ne mesajlarıma cevap veriyo ne fadece yazdıklarıma..ama her akşam birileriyle çıkıyo dolaşıyo facede fotoğraflar falan..inanki kıskançlık değil..ama geçen günde bana kalkmış mesaj atmış hep aklımdasın ama arayamadım diye..6 aydır ben neler yaşadım bakalım haberindemi..cevap vermedim faceden de sildim..yani her akşam çıkıp onla bunla gezmeyi biliyosunda bi arayıp nasılsın mı diyemiyosun..ki mesajlarımada cevap vermiyosun..öff amma konuştum burda döktüm içimi

dök tatlım yaa
tabi insanın sıkıntısı olunca anlatıcak seyleride fazla oluyor
haklısın....en kötü seylerden biride vefasızlıkları..
belkide biliyorlar senin ona ihtiyacın oldugunu ama hiç oralı olmuyorlar.
ancak kendilerinin işi düşünce gelirler bulurlar seni

aynen öyle işleri düştümü yada istanbula gelicekleri zaman arayacakları tutuyo..bide yurt dışında arkadaşım var..neler yapmadım onun için aklın durur anlatsam..3 senedir görüşemiyoruz çok yakın arkadaşım(!) sürekli gel gel diye ısrar ediyorum arabada olcak altımızda gezdiririm diyorum..tamam gelcem diyo..bu sene gelcekti yurtdışından gelirken ist uğrıycaktı geçen gün mesaj atmış faceden "ben eskişehirdeyim".. bu kadar..halbuki önce istanbula geliyo yurtdışından..burdan otobüse binip gidiyo...bende iyi bende istanbuldayım yazdım..sonrada onuda sildim faceden..her doğumgününde yurtdışına hediye yolladım..kendisi gelirken bana hiç birşey getirmiyo ordan..anca başka arkadaşlarına orda ucuz oluyo diye sigara viski taşıyo..boşu boşuna verdğim emeklere yanıyorum..neyse bundan sonra kimseye bu kadar verici olmıycam..

en iyisiii...
sen onları gercekten candan arkadas olarak saymıssında ama onlar haketmemiş bence...
en iyisi zaten bundan sonra kimseye bu kadar aşırı deger vermemek...hep kaybeden biz oluyoruz

hiç demeyin yaa.. ben de nasıl sinir oluyorum face den bi mesaj atıyosun okuduklarını da biliyosun ama cvp gelmiyo. aynen dediğin gibi gezip tozup fotolarını ekliyolar... kıskançlık değil tabi ki biliyorum aynı şeyleri yaşıyorum. bişey soruyorum okuyup cvp yazmıyolar. ne yani bu kadar mı değersizim..
ama artık kimseye bişey demicem, kimseyi aramicam.

bi de öyle kuzenlerim var. anca ben ararım, ben buluşalım derim, ben eve çağırırım. onlar anca gezer tozar.. kimse durduk yere sormuyor napıyosun ne var ne yok diye.. artık yapmıyorum. çok kötü hissettiriyolar kendimi..

şöyle canım sıkıldığında görüşebileceğim, benim onlara davrandığım gibi bana davranan biri yok şu hayatta..
ben de baya yazdım ama içimi dökeyim dedim zaten çok mutsuzum bu aralar...

bende bi daha kimseye borç vermeyeceğim ya gelmiyor yada geç geliyor carmia hgangi semtte oturuyosun canım

yani ya hayırlısızına denk geliriz, ya patavatsızına, ya satıcısına, ya umursamazına, ya kıskancına, ya benciline.... çok arkadaşım yok benimde.bunun için bazen canım sıkılır ama bazende yaptıklarına kahırlanıp kendimi yiyip bitireceğime böylesi sanki daha iyi derim :)

verme zaten yaa hiç geri dönmezki onlar..dönmesini geçtim senin ihtiyacın olduğunda kimse çıkarıpta 5 kuruş vermez..ben kadıköyde oturuyorum..

bende kağıthanede oturuyorum .kızlar sizler nerde oturuyosunuz ne bilim yakın oturanlar belki reelde tanışırız aslında ille yakın oturmakta gerekmiyor bilemiyorum elektriğede bağlı belki iyi dostluklar çıkarırız özverili olursak

ben anadolu yakasındayım ataşehir... yani aslında mesele arkadaşsızlık da deil ama işte olanların da kimi bencil, kimi vefasız, kimi işine gelince arıor, kimiyle de koptuk işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…