evet bundan bende şikayetçiyim. Üniversitede ki arkadşlarımı çok özlüyorum benden çok uzak ildeler ben memleketimdeyim.
Burada liseden görüştüğüm sadece iki arkadasım var. onlarda çalışıyor hiç öyle görüşüp dertleşemiyoruz. Dertleşsek bile nasıl diyeyim biraz dar görüşlüler herşeyi anlatamıyorum.
Bu durum bu sene iyi oldu aslında kpss sınavına daha iyi çalışıyorum ama çok bunaldığım zamanlarda insan biri ile konuşup rahatlamak istiyor. Allahtan sevgilim var tek tesellim o.
Liseden ve mahalleden birsürü arkadaşım vardı, üniversiteye gidince hepsi yavaş yavaş irtibatı kopardı. Bir tanesi hariç. O benim en yakın arkadaşımdı. Her zor zamanında yanında oldum. Sonra üniversite bitti ordaki arkadaşlarımla ayda bir görüşürdük. Sonra düğünüm oldu. Ne liseden ne mahalleden nede üniversiteden en yakın gördüğüm arkadaşlarım bile gelmedi. O yüzden arkadaş konusunda şanssızım. Umarım buradan iyi arkadaşlar edinebilirim :)
istanbulda o kurslarda yer bulunmuyo yeaa
arkadaşlarım var ama derdimi paylaşabileceğim bi dostum yok arkadaşlarıma anlatabilirim ama ne yorum yapacaklarını bildiğim için istemiyorumdost sandıklarım arkamdan vurdu beni kimseye güvenemez oldum..
mesela bugün bir sürü şey oldu ama anlatabileceğim kimse yok içime atıcam yine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?