- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
Katılıyorumm sohbet etmekten güzel şey var mı :) Zaman gerek birazz tabiki tesekkürler ikinizedee :)
bende geldim
gerçek hayatta yok gb hissediyorum kendimi arkadaşlıksızlıktan
nette takılıyorum artık benide alırmısınız aranıza
uzun süredir canım benim deyip içten sarılanım yok herkes bişeyimi kıskanıyo dertlerimi bilmeden
istanbuldayım 24 yaşındayım 1oğluşum var.
maaaalesefzor durumun gerçekten
az insan çok huzur ama
hiç olmamasıda kötü
Evveettt işte yine koca bir yalnızlık sabahı ve günü..
Eşim artık 7'de işe gittiğinden beri daha bi yalnızım..
Oğlumda öğlen okula gidiyo yalnız gezmeler bana kalıyo.
Şimdi yattığım yerden düşünüyorumda..
Olsa bi kankamda deli gibi alış veriş yapsak , bi kahve tadında dertlerimizi rüzgara salsak,kitap sahaflarını gezsek,yeni sezon çizmleri deli gibi denesek,üşüyüp kolkola girsek,hüznüne hüznümü katıp dinlesem ağlasak,gülsek, ona hediye alsam, çocuklarımızda arkadaş olsa mesela,çayın sıcağından simidin tadında saatlerin farkında olmaksızın sohbet etsek,zaman su gibi akı geçse annnaaa yemeğimde yok,çocuğun okul vakti geldi koştumacısına dalsam,offf yemeğimde var çocuğun okul saatinede daha çok var bee yerine.
Yüzüme bakınca mutsuzluğumun farkına varsa,iyilik dediğimde hayır kötüsün işte diyebilcek kadar tanısa beni, semt pazarlarını didikleyip kaybolsak,kararlarımda yardımcı olsa,bana akıllar verse,akıl istese,pasta tariflerimizi,yemek tariflerimizi paylaşsak,öğretsem,öğrensem..
Hepsi hayal ötesi böyle biri yok ve böyle biri hiç olmıcak hayal görüyosun kızım rüya bu hadi yat sen uykuna devam et..
Hayalimdeki can dostum nerde ve hangi konumdaysan lütfen tanı beni tanışalım..
Uykuma ve yalnızlığıma devam etmek suretiyle gidiyorum..
Yolun bir yerinde buluşmak umuduyla dost..
benimde hic arkadasim yok ama kendi kendime yetebilmeye calisiyorum napalim kalp yarasindan daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?