Arkadaşı olmayanlar buraya.

ya söyle sohbet edecek bi derdin oldumu sırtını çevirmeyecek birileri olmalı bi şeyler paylaşmalı insan hep kötüyü değil tabi iyiyi güzelide paylaşmak gerek

merhabalar arkadaşlar site içinde dolaşırken tek olmadığımı anladım.
benimde hiç ama hiç arkadaşım yok 22 yaşındayım 4 yıl önce iş hayatına başladım çalıştığım muhasebe yoğun sukıcı ve uzun çalışma saatlerine sahip yaşım genç olduğu için çalıştığım yerde yaşımda biri yok (çalıştığım yer lise de staj yaptığım yer) hepsi abla ,abi koşusabileceğimiz ortak noktalar yok 7 yıl önce taşındık eskişehir e tüm akrabalarım konya da kaldı kuzenlerim le senede 2 kez anca görüşüyoruz tatil günüm yanlız pazar kah çarşıya annemle çıkıyorum kah evdeki işlerimi toparlıyorum (ütüm çamaşırlarım falan ) bir yanlız bir arkadaşım oldu o da bana yanlış yaptı yolumu ayırdım 2 erkek arkadaşım oldu 2 kez aldatıldım tek başıma olmaya karar verdim çok canım sıkılıyo çok mutsuzummmmmmmmmm

bende geldim
gerçek hayatta yok gb hissediyorum kendimi arkadaşlıksızlıktan
nette takılıyorum artık benide alırmısınız aranıza
uzun süredir canım benim deyip içten sarılanım yok herkes bişeyimi kıskanıyo dertlerimi bilmeden

istanbuldayım 24 yaşındayım 1oğluşum var.

zor durumun gerçekten
az insan çok huzur ama
hiç olmamasıda kötü

Evveettt işte yine koca bir yalnızlık sabahı ve günü..

Eşim artık 7'de işe gittiğinden beri daha bi yalnızım..

Oğlumda öğlen okula gidiyo yalnız gezmeler bana kalıyo.

Şimdi yattığım yerden düşünüyorumda..

Olsa bi kankamda deli gibi alış veriş yapsak , bi kahve tadında dertlerimizi rüzgara salsak,kitap sahaflarını gezsek,yeni sezon çizmleri deli gibi denesek,üşüyüp kolkola girsek,hüznüne hüznümü katıp dinlesem ağlasak,gülsek, ona hediye alsam, çocuklarımızda arkadaş olsa mesela,çayın sıcağından simidin tadında saatlerin farkında olmaksızın sohbet etsek,zaman su gibi akı geçse annnaaa yemeğimde yok,çocuğun okul vakti geldi koştumacısına dalsam,offf yemeğimde var çocuğun okul saatinede daha çok var bee yerine.

Yüzüme bakınca mutsuzluğumun farkına varsa,iyilik dediğimde hayır kötüsün işte diyebilcek kadar tanısa beni, semt pazarlarını didikleyip kaybolsak,kararlarımda yardımcı olsa,bana akıllar verse,akıl istese,pasta tariflerimizi,yemek tariflerimizi paylaşsak,öğretsem,öğrensem..

Hepsi hayal ötesi böyle biri yok ve böyle biri hiç olmıcak hayal görüyosun kızım rüya bu hadi yat sen uykuna devam et..

Hayalimdeki can dostum nerde ve hangi konumdaysan lütfen tanı beni tanışalım..

Uykuma ve yalnızlığıma devam etmek suretiyle gidiyorum..

Yolun bir yerinde buluşmak umuduyla dost..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum. bende evlenip de herkesle ilişkisini kesenlerdenim.bekarken vardı güzel dostluklarım ama

şimdi çoğu bekar ve ayrı şehirlerdeyiz ilişkiler kopmak zorunda kaldı malesef.burada sadece bi kaç komşu.... onlarla da zaten belli bi

mesafe.... kızlar illa buluşup görüşmek falan da deil burda msn de tl de her dailm ulaşıp konuşabileceğim biri olabilir bazen çok yalnız

hissediyorum kendimi tl i elime alıyorum ama öylece kalıyorumm.... benim gibi olanlar tanışalım lütfen. buradan görüşürüz baktık

anlasıyoruz arkadaşlığımız daha da pekişir illa aynı şehirde olmaya gerek yok

benimde evlenince sanki tüm geçmiş arkadaşlarım yokmuş gibi bitmek zorunda kaldı çok yalnızım ve mutsuzum benim nniye hiç arkadaşım olmuyor diye kendimi sorguluyorum benmi çok boşum yoksa arkadaşı olanlar herşeyi yapıp hiç bişey olmamış gibi davrananlarmı bilmiyorum

Mecnun değilim DOST
Lakin cağirirsan cöllere gelirim.
Sana yalan halde gelmem,
toplarim özümü yalın halde gelirim.
Kapiyi caldiğinda ''kim o'' dersen.
Ben olmam kapında Sen olur gelirim.
Sen gel de yeter ki,yola yük olmam yol olur gelirim.

fazla söze ne hacet

bence dünyada kimse yanliz degildir arkadaslar.Ya bizler cok secicigiz yada dogru insanlarlan karsilasmiyorus. Sonucda kim istemezki yanı basında eğlene bileceği,dertlese bilecegi.....bir Dost.

zor durumun gerçekten
az insan çok huzur ama
hiç olmamasıda kötü
maaaalesef

ben daha az şeyler istiyorum yabaniyim sanırım

evlendim ve istanbula yerleştim.arkadaş çevrem yok ve çok yalnızım.şişlideyim.benimle tanışmak isteyen olursa lütfen mesaj atsın =))) bakın resmen arkadaşlık ilanı veriyorum vallahi cok sıkıldım.eşim gidiyo sabah taaa akşam 8 de geliyo.kafayı sıyırcam 2 yıldır arkadaş ya korkmayın zararsızımdır

benimde hiç arkadaşım yok hiç neden bilemedm aslında istiyor insan ama olmayınca olmuyor sevdigimden başka kimsem yok sırdaşım herşeyim arkadaşım obenm ama ne kadar da o olsa insan kendini çok yalnız hissediyor arkadaşa dostta gerek duyuyor ah ah :/

tatlım benimde hiç arkadaşım yok vardı orta okuldayken ama sildim hepsını asla arkadaşlara guven olmaz çocukluk arkadasım biile ınanmazdım ama gozumun onunde bana ıftira attı bu zamanda kımseye guvenmıcen herkes kendi çıkarı için yasıyo tatlım... çok yanlızsanız yuzlerıne gulun ama ılerı gıtmeyın derim bence şekerler... optum nanaktan

kimse yokmuuu
gecenin bu saatinde gelirsem kimse olmaz dimi
paranomanyak arkadaşım benden bi cacık olurmu bilmem malum son 5 yılımı arkadaşsız geçiriyorum
herkes sorunun bende olduğunu söylüyor şüpheliyim kendimden
ama burdayım arkadaşım benim

benimde hic arkadasim yok ama kendi kendime yetebilmeye calisiyorum napalim kalp yarasindan daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…