Ben varım Bursa'dan canım:))
Kızlar merhaba ne zamandır ara ara takip ediyordum artık dedim bende paylaşıma geçeyim, paylaştıkça azalır yanlızlıklarımız sıkıntılarımız yorumları okudumda aynı duyguları paylaşıyoruz kendi kendime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. aynı şeyleri yaşayan insanların olduğunu bilmek insanı rahatlatıo bir ben değilmişim diyosun bi yandan da hay diosun kaderime! adam gibi insan kalmamış dost ,arkadaş yok artık sahte olmuş herşey ilişkiler yüzeysel.Herkesde bir facebook muhabbeti tanıdık tanımadık 100 lerce kişi oturup konuştuğu kişi sayısı 10 u geçmez orda benim çevrem çok yüzlerce arkım var yarışları. Benim arkadaşım yok değil ama yanında kendimi bulduğum görünce içimi rahatlatan ohh bee arkadaşım iyki varsın geldin konuştuk içimi açtın diyebilceğim kimse yok sanırım. Bugüne kadar hep seçici davrandım dost, arkadaş olarak hep tercih edilen insan oldum neşeli, pozitif ,değer yargıları olan, fedakar , kendine yapılmasını istemediği hiçbir şeyi karşısındakine yapmayan, sevdimi canını veren sildimi geri dönüşü olmayan bir insan oldum hep maalesef ki sildiklerim oldu pişmanlıklarım oldu. şu silme huyum çok fena ya yalnız kalıcağımı bilsem yanlış gördüm mü silip atıyorum. çok sevdiğim insanları birkaç hata sonrası tabii hayatımdan çıkardım çünkü biyerden sonra hatalar çoğaldıkça anlamı kalmıyor. Ben herşeyi hakkıyla yaşamayı seven bir insanım öyle arkadaşım olsun boş zamanlarımı geçireyim değil de arkadaşım olsun dostum olsun güveneyim herşeyi paylaşalım maddi manevi 2-3 tane böyle insan olsa hayatımızda kimsenin sırtı yere gelmez ama gel gör ki yok abi yaa en iyi dostum dediklerim sevgili buldu herşeyi silip attı genelde kızların 1 numaralı olayı bu zaten çok iyi kanka olursun hayatınızda biri yoktur makara muhabbet sonra pat biri çıkar kız onu hayatının merkezi yapar eskisi gibi görüşmezsiniz eski değeriniz yoktur artık sadece sewgili olmadığı zamanlar sıkılınca aranan kişi olmuşsunuzdur çok fena koyar yani benimde sevgilim var şu an ne yazık ki askerde ama asla böyle yapmadım insanın dostu ayrıdır onu boş zaman malzemesi olarak görmemek lazımdır. kaç kere biliyorum ki erkek arkadaşımla buluşmuşken arkadaşımın morali bozuk diye onu bırakıp arkadaşımın yanına koştuğumu birinin sana ihtiyacı varken onun yanında olmak çok önemli bişeydir bence şu anda kendimden de biliyorum. herkes benim gibi deil maalesef gün gelir erkek arkadaşını bırakıp koştuğun insanlar 2 günlük insanlar için unutur seni. Belli yaştan sonrada dost arkadaş olunmuyor güven lazım kimdir nedir tanıycan edicen emek vericen kolay şeyler değil bunlar yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyor. Ouf walla çok doluyum bu konularda kitap yazarım yanii . Neyse kızlar son olarak çok doğru bulduğum bir sözle bağlayayım konuşmamı "Yaptığım yanlışlar için pişman değilim, Tek pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular". Emeklerimizi boşa harcayan insanlara inat pes etmiyorum. Allah herkesin gönlüne göre dost ,arkadaş, erkek arkadaş artık kimin neye ihtiyacı varsa onu versin kızlar iyi niyetli en önemlisi kıymet bilen insanlar olsun inş hayatımızda.YalnızLIK çok kötü birşey hele ki etrafında insanlar olduğu halde yalnız hissetmek daha da kötü. öpüyorum hepinizi herzaman burdayım dertleşelim konuşalım takılalım hayatımızı yaşayalım. Ayy keşke başlıklı konu açaymışım bayaa yazdım aradan kaynayıp gitmez inşaallah. :)
Bursa'da Kükürtlü tarafı canım sen ne taraftasın??Bursanın neresi canım :)
meraba bende arkadas olmak isterim güsel sohbet etmek isterim burasına yeni üye oldum inş güsel sohbetler ederiz:)merhabalaar..
arkadas hatta dostsuzluktan yakınan benim gibi kızçeler burayaa :)
neden bilemiorum hiç arkadaslık ilişkimi yürütemiorum kimseyle..bir ters yönünü görünce bitiyor.. ama nişanlım dısında hiç arkadasım yok :)
buradan arkadas edinmek kalıcı dost isteyenler tanısıp ark olsunlar opuyorumnanaktan
kimse yanlız kalmasın.
a.s.
kızlar beni de alın aranıza :) Ben de çok dertliyim eski arkadaşlarımın çoğuyla aram açıldı.Kardeşim dediğim insansa bir erkek yüzünden o kadar değişti ki .Konuyu görünce yalnız olmadığımı anlayıp çok sevindim .Ben de mi var bir sorun diye düşünmekten alıkoyamıyordum kendimi
Atlatmaya çalışıyorum inşallah dediğin gibi yoluna girer teşekkürler buarda :)
olur olur canım sıkmayın canlarınızı benimde tek tük var ama derdini anlatabiliyor musun dersen hayır anlatamıyorum hep bir yargılama yahu bir dur derdimi dinle ben seninkini nasıl dinliyorum çözüm bulmaya çalışıyorum sende bir yardımcı ol ama insanlar çok bencil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?