Arkadaşı olmayanlar buraya.

ugrasacak bişeyimde yok ki ev işi hariç ondada ne yapsam yaranamıyorum ya böyle ergenler gibi konuşmak da istemiyorum ama maalesef cok yalnızım yaa.

anlıyorum seni canım ama sürekli negatif düşünürsen daha da çok sıkılırsın. Yalnızlık bazen güzel ama çoğu zaman da çok sıkar insanı çok iyi biliyorum ama bu durumdan her fırsatta gocunmamalıyız bence .. sanırım çalışmıyosun da değilmi ?

bu sene mezun oldum olur olmaz hizmetçi moduna soktu evdekiler deliler gibi iş arıyorum ama sans mıdır nedir yok yok işte

bu sene mezun oldum olur olmaz hizmetçi moduna soktu evdekiler deliler gibi iş arıyorum ama sans mıdır nedir yok yok işte

bende işten ayrıldığım dönem aynı sıkıntıları yaşamıştım . İnsallah sende gönlüne göre bir yer bulursun canım ya ..Sürekli bakk görüşmelere git inanıyorum bulacağına. bu evde olduğun zaman dilimi içersinde bir kursa flan gitsen halk egitimin kursları falan varya onun gibi mesela hem zamanın geçer hemde becerin artar can sıkıntılarından da kurtulmuş olursun. Bende kursa gitmeyi düşünüyorum ama maalesef saatler uyuşmuyo işten çıkınca yetişemiyorum.Sıkıntıdan patlıyorummm

mersin gibi bi yerde iş görüşmesine bile gidemiyorum çünkü iş yok inanılır gibi değil ya.
zaten bu polislikde olmazsa on parmak için halk egitime gidecem maksat degişiklik olsun gerci onda bile evdev zırt prt arayacaklar bu yüzden telefon kullanmak istemiyorum:2:

olsun arasınlar yapcak bişey yok ama en azından ortam olarak farklı bir yerde olursun.Aileninde kötü bir niyeti yok sonuçta merak ediyorlar.Benimde babam mesele hergün ama hergün gün içerisinde en az 3 kere arar .Gerek varmı tabi yokk ama napim alıştım artk:) Genede onları başımızdan eksik etmesin Allah.

ben geldim ben pınar 32 yaşında istanbulda ikamet ediyorum buzaman kadar beninde kalıcı bir arkadaşım olmadı ya olmaya calıştıklarımdan ben vaz gectim yada yada beceremedim arkasaş kalamadım bir türlü ya anlayamadım yada kendimi anlatamadım hayat dolu pozitif hayata olumlu bakam girişimci onuşkan yaşamaya sarısıkı sarılan idaelleri olan tuttunu koparan kopardıgını da bırakmayannnalcak gönüllü aynı zamanda da merhametli eger biri benim dostum olmuşşa bence doslugumu kazandıgı için cok şanslı cümki cok deger veririm kendimden ödün veririm işde bu yüzden kaybediyorum sevdiğim için deger verdiğim için istemeden kırıcı oluyorum belkide bu yüzden yürütemiyorum ....................degerlerine sahip cıkan kendinden ödün vermeyen iyi ve kötü gününde yanında olmasakda varlıgını hissettiren saate bakmaksızın dostum diyebilecegim belki de o sensindir kimbilir ben her zaman burdayım gönül kapım acıkkk sevgilerleeeeeeeee ............

iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler.gerçekten herşeyin azı karar çoğu zarar.dostluk elbette birbirine dokunup sarılıp ağlamakla daha çok pekişebilir ama gördümki burada bile insan konuştukça rahatlayabiliyor.her zaman sizi dinleyebilrim belki derman olamayız birbirimize çoğu zaman ama anlatıp rahatlamanında yeri başka :)

keşkee izmirde olsaydın yada ben istanbulda olsaydımm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…