- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
kimse yokmuuu
gecenin bu saatinde gelirsem kimse olmaz dimi
paranomanyak arkadaşım benden bi cacık olurmu bilmem malum son 5 yılımı arkadaşsız geçiriyorum
herkes sorunun bende olduğunu söylüyor şüpheliyim kendimden
ama burdayım arkadaşım benim
merhabalar
yeni konu açmak istemedi ama yardımınıza ihtiyacım var. bir arkadaşımla sorun yaşıyorum davranışlarını çözümleyemiyorum kız bildiğin değişken laf sokma çabası içinde, çoğu zaman da cevabını veriyorum ama anlayamıyorum derdi ne mesela sarı saç istiyor yakışır mı diyip duruyor sonra da sende sarı saç korkunç durur vs gibi laflar ediyor esmerim zaten tamam doğru da ne alaka sormadım hiç aklımın ucundan bile geçmedi yada sınav sonuçlarım başarım hep birşeyler peşinde gibi sizce sorun ne gerçekten aşağı mı görüyor kıskanıyor mu dış görünüş konusunda hep böyle çünkü kıyafet saç baş hep bir sorun offf imdatyardımlarınıza ihtiyacım var hayır bir şey değil kendimi salak çirkin hissediyorum ki ben dış görünüşe zerre takılmazdım
kızlarrr bu dertten tek muzdarip ben değilmişim..:) varmı izmirde 20-25 yaş arası bir arkadaş adayı?:))
evtttttt varrrrrrrrrrrrr
nerdensiniz canım ?arkadaş olabiliriz.duygularınızı güzel anlatmışsınızoysa ne çok yalnız olduğumu yalnız kalınca daha iyi anladım..
Alış-veriş e gidecek oturup 2 kahve tadında muhabbet edecek.. içime attığım, içime oturan kimseye anlatamadıklarımı sabırla dinlicek bir dost yok dediğimde anladım ne çok yalnız olduğumu..
Hep seçici oldum arkadaşlık konusunda..
teyzemden annemden başka dostum hiç olmadı..
Teyzem ayrı yerde ben ayrı semtte ayda yılda bir araya gelip keyf-i muhabbet etsekde dönüp dolaşı gelceğim yer yine kürkçü dükkanım pardon yalnızlık dükkanım..
Anne de bi yere kadar insan şöyle bu sabahda kalkıp dostumla bi kahvaltı edip günün muhasebesini yaıp geride kalan seneleri film şeridi misali bi geçirsek diyo..
ama dostum olmadığını anladığımda şştt nereye kızım otur aşşa senin bi dostun yokki diyip ayılıyorum hayalimden..
seçiciyim hala ama kalıcı bir dost bulucam eminim bundan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?