Arkadaşı olmayanlar buraya.

valla bende 2.5 yildir arkadassizim.insanin derdini anlatabilcegi vakit gecirebilcegi bi dostunun olmasi gerektigine inanmaya basladim:) olmuo bole ya vallahi.kocam sabah gidio taaa aksam 8 de anca gelio.patliorum resmen ya sıkintidan:) arkadasim senin varligin yeter bu arada:)biraz uzaksin ama olsun sorun degil:))

tebrizli şems gibi sewmeli biri beni öyle candan öyle dost öyle sımsıcak bende ona mevlana olmalıyım.. o olmadımı olmamalı ben olmadımı oda olmamalı can dostum nerdesin...

En son arkadaşsızlığın verdği bunalımla buraya yazmıştım..
şuanda da yeni arkadaşımın verdiği mutluluğu sizlerle paylaşıyorum..
Hayatıma dahil olan geç bulduğum ama çabuk kaybetmeyeceğim bir dost..
Dünya tatlısı,dünya iyisi,yardımsever,şuan gel koş desem evini işini öylece bırakıp gelecek,bir gün göremezsek birbirimizi zırt pırt aradığımız,bugünde napsak?,nere gitsek,temizliğine yardım edim,çocuğun bende kalsın sen işini hallet bla bla bi sürü şeyleri kısacık zamanda aştığımız yepisyeni bir arkadaş sahibiyim 1 aydır..

İki de bir de şunu diyoruz ben seni niye daha önce tanımamışım ki?
zevklerimiz aynı..
tarzlarımız aynı..
düşüncelerimiz aynı..
ikimizde kırıcı değil yapıcıyız..
o da arkadaş edinememiş bende ikimizde birbirimizi çok iyi anlıyoruz..
sarılıp sarılıp öptüğüm , iyiki varsın be arkadaş dediğim, bırak işini gücünü az şekerli kahveni yaptım bile dediğimde anında yanımda biten, çay sohbetlerinde hüznüyle ağladığım, sevincine doyasıya kahkahalar attığım canım arkadaşımı buldum ben..

Daha güzel insanlar umarım sizlerin arkadaşı olsun..
bir tane olsun yetiyo gerçekten..

Mesela dün ondaydık salı bendeydik,bugün carrefoura gidicez..
hafta sonunu zor ediyoruz(oğluşun okulundan arkadaş olduk veli )

Herşey gönlünüzce olsun içinizden ve çok isteyin oluyo..

arkadaşlık benim için çok önemlidir, ben genelde kolay kolay arkadaşlık kuramam kimseyle, güven meselesi var bi de tek arkadaşım kalbim bunu doğduğumdan beri bilirim,kalbime anlatırım ben tüm dertlerimi, hep içime atarım, çünkü güvenemiyorum kimseye çekiniyorum, o yüzden dertlerimi anlatmaya gelmiştim bu siteye, öyle kadınlar sorunlar derken kk çıktı karşıma, bende döktüm içimi anlattım derdimi sağolsunlar ablalarım arkadaş oldular burda bana :) ben ablamla kardeşimle buradaki kadar samimi bi şekilde dertleşmedim, dertleşemedim hep çekindim, burası öyle değişik sıcak bir yer ki insan yalnız olmadığını anlıyor... şimdi benim arkadaşım, sırdaşım kadınlar kulubu, sizlerde bunun parçasısınız hepinize varlığınızdan dolayı minnet duyuyorum..

merhabalar
yeni konu açmak istemedi ama yardımınıza ihtiyacım var. bir arkadaşımla sorun yaşıyorum davranışlarını çözümleyemiyorum kız bildiğin değişken laf sokma çabası içinde, çoğu zaman da cevabını veriyorum ama anlayamıyorum derdi ne mesela sarı saç istiyor yakışır mı diyip duruyor sonra da sende sarı saç korkunç durur vs gibi laflar ediyor esmerim zaten tamam doğru da ne alaka sormadım hiç aklımın ucundan bile geçmedi yada sınav sonuçlarım başarım hep birşeyler peşinde gibi sizce sorun ne gerçekten aşağı mı görüyor kıskanıyor mu dış görünüş konusunda hep böyle çünkü kıyafet saç baş hep bir sorun offf imdat yardımlarınıza ihtiyacım var hayır bir şey değil kendimi salak çirkin hissediyorum ki ben dış görünüşe zerre takılmazdım

Son düzenleme:

aynısından bende de var bi tane

bir gün kıskaçlıktan çatırt diye çatlıycak ama o günü merakla bekliyorum

Benim de birkaç kadim dostum dışında özellikle okuduğum şehirde yani istanbulda hiç arkadaşım yokk çok canım sıkılıyor istanbul u sevmiyorum bu yüzden

KK'daki istanbulda yaşayan arkadaşsızlıktan yakınan hatunlar olarak neden buluşmuyoruz ? :)

kızlar bi kaç cevap yukarda arkaş bulduğum için nasıl mutlu olduğumu anlatmıştım..
bi kaç cevap geride de yalnızlığımı..
şuan da eşim arkadaşlarımı kıskanıyoo
siz hergün birbirinize gitmek zorundamısınız?
Neden arıyo daha yeni ayrıldınız ya?
kendisi tek başına gidemiyo mu?
hafta 1 defa görüşün!ler başladı..
immdaaattt!
adam beni kızçelerimden bile kıskanıyoo
akadaşın olsa dert olmasa dert..

Son düzenleme:
Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek adına sıcak bakabılırım...)

iyi aksamlar

Son düzenleme:
Ben de sızlerdenım... Son 3 aydır yakın arkadasım sehır dısına okumaya gıttıgı ıcın yenı okulumdada kımseye ısınamadım ıcın cok mutsuzum...Arkadassızlık kotu bırsey.1 tane olsun herseyın olsun tum gunun bırlıkte gecsın aynı seylerı dusunun zevklerınız aynı olsun ruh ıkızı gıbı.O yetıyor sıze. Bu kadar ınsan arkadassızken aslında ozellıkle ıstanbulda olanlar varsa akranlarım bırgun bulusup bıseyler yapmalı...

kızlarrr bu dertten tek muzdarip ben değilmişim..:) varmı izmirde 20-25 yaş arası bir arkadaş adayı?:))

merhabalar

istanbulda mecidiyekoye yakın yasıyorum 24 yasındayım gercekten yakın bır arkadasa ıhtıyacım var ben eskıden cok sosyal cok arkadası olan ve daıma sıkıldıgımda bulusucak arkadas bulan bırıydım ancak 3 sene önce ısvece tasındım ve tum baglar koptu ıstemesemde baglantıda kalmaya calıssamda sımdı tr ye tasındım ama hıc arkadasım yok yarısı evlenmıs cocuklu vakıtlerı yok bı kısmı cok yogun calısıo bazıları yurt dısına okumaya calısmaya gıttı ve eskıden bırsuru cok yakın arkadasım varkwn sımdı kımse yok bu cok kotu sankı yıldırdır cıktıgın sevgilinden ayrılmıs olma gıbı bırden bı bosluga dustum tek atkadasım en sevdıgım ınsan ısvecte yasıyor hergun saatlerce konusuyoruz bırlıkte webcamden yemek yapıoruz ama sadece telefonla gorusebıldıgımızden bazen hıc bırlıkte olamamak uzucu o arkadaslarıyla dısarı cıkınca onun eve gelıp benı aramasını beklıorum ahh ne kotuymus bu ulke degısımı butun cevren 3 senede cok uzak cok farklı yerlerde umarım burada yeni arkadaslıklar edinirim vee yenidem kız kıza vakıt gecırmenın tadını cıkarırırm :)

nerdensiniz canım ?arkadaş olabiliriz.duygularınızı güzel anlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…