- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
aa nerdesin sen, ben kuzey amerikadayim. napiosun?
Bnmde arkadaşım yok gibi bişey...........((((((((((((((((((((((((
ayshaa ben californiayı çok merak ediyorum biliyo musun boshayallersmile the o.c manyağıydım ben..o yüzden californiayı görmeyi çok isterdim boshayallersmile inş bi gün nasip olur :Saruboceq:
Bnmde arkadaşım yok gibi bişey...........((((((((((((((((((((((((
acil hizir gibi yemek hazirlamam lazim, saat bes oluo yawww, beni ozleyin anacim kirilganim, alinganim, kuserim, ustune de agresifim kizdim mi doverim :hulya:
olur mu olur canım benim yaa :1hug:california cidden cok guzel bi yer yaboshayallersmile
ozellikle de los angeles
bakmissin bi gun sen de burdasin kiz kim bilirzemuszemus
olur mu olur canım benim yaa :1hug:
sevgilime diyorum balayına oraya gidelim kaydirigubbakcemile3 ama çok iyi dil bilmemiz lazım boshayallersmile
walla tam balayina uygun bi yer buralar, gezcek, gorcek yapicak cok sey var, forumda bakiorum balayina tr de tonlarca para veriolar, ben o kadar paraya buralara bi yere gelirdim yani, zaten de ole oldukaydirigubbakcemile3
kendi derdini anlatabilicek kadar dil biliosan yeter ya, olee acayip super olmasina gerek yok benceboshayallersmile
öyle mi canım bak çok heveslendim şimdi boshayallersmile
oralar ucuz mu yani tr ile çok fark yoksa balayı için süperdir o zaman hihoyyyt
hayalim gerçek mi olucak ne :asigim:
olur mu olur canım benim yaa :1hug:
sevgilime diyorum balayına oraya gidelim kaydirigubbakcemile3 ama çok iyi dil bilmemiz lazım boshayallersmile
tşkler canım saol. seninle yazışmak beni çok rahatlatıyo tatlım inan bugün senin yazını görünce çok sevindim :))
hiç üzülme canım benimmm kader arkadaşların yani bizler senin yanındayız :1hug:
Balayi icin lisana ne gerek var hayatim hehee
Sağol cnmmm :)... İnşallah hepimiz çok iyi dostlar buluruz yakın zamanlarda.. İnsanın herşeyini paylaşabileceği birkaç dostunun olmaması çok kötü bişey gerçekten....
canim benim sende saol en azindan bi ses olduk biribrimize bi ümit kapisi sen ise basladin galiba yoksun benimde annem burda dedim ya biraz nete meraklandi teyzemle konusuyorlar hep aksamda esim devr aliyo ben bi vakit bulursam zaten yatiyorum cokta kalkamiyorum daha tam iilesmedim en kisa zamanda mesajini görmek istiyorum kendine cok dikkat et öptüm yanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?