Arkadaşı olmayanlar buraya.

ayshaa ben californiayı çok merak ediyorum biliyo musun boshayallersmile the o.c manyağıydım ben..o yüzden californiayı görmeyi çok isterdim boshayallersmile inş bi gün nasip olur :Saruboceq:

ayshaa ben californiayı çok merak ediyorum biliyo musun boshayallersmile the o.c manyağıydım ben..o yüzden californiayı görmeyi çok isterdim boshayallersmile inş bi gün nasip olur :Saruboceq:

california cidden cok guzel bi yer yaboshayallersmile
ozellikle de los angeles
bakmissin bi gun sen de burdasin kiz kim bilirzemuszemus

acil hizir gibi yemek hazirlamam lazim, saat bes oluo yawww, beni ozleyin anacim kirilganim, alinganim, kuserim, ustune de agresifim kizdim mi doverim :hulya:

kolay gelsin sekerim, bize de ayir pisirdiklerindenkaydirigubbakcemile3

california cidden cok guzel bi yer yaboshayallersmile
ozellikle de los angeles
bakmissin bi gun sen de burdasin kiz kim bilirzemuszemus
olur mu olur canım benim yaa :1hug:
sevgilime diyorum balayına oraya gidelim kaydirigubbakcemile3 ama çok iyi dil bilmemiz lazım boshayallersmile

olur mu olur canım benim yaa :1hug:
sevgilime diyorum balayına oraya gidelim kaydirigubbakcemile3 ama çok iyi dil bilmemiz lazım boshayallersmile

walla tam balayina uygun bi yer buralar, gezcek, gorcek yapicak cok sey var, forumda bakiorum balayina tr de tonlarca para veriolar, ben o kadar paraya buralara bi yere gelirdim yani, zaten de ole oldukaydirigubbakcemile3

kendi derdini anlatabilicek kadar dil biliosan yeter ya, olee acayip super olmasina gerek yok benceboshayallersmile

öyle mi canım bak çok heveslendim şimdi boshayallersmile
oralar ucuz mu yani tr ile çok fark yoksa balayı için süperdir o zaman hihoyyyt
hayalim gerçek mi olucak ne :asigim:

öyle mi canım bak çok heveslendim şimdi boshayallersmile
oralar ucuz mu yani tr ile çok fark yoksa balayı için süperdir o zaman hihoyyyt
hayalim gerçek mi olucak ne :asigim:

ya ayrilan butceye gore degisir, zamanini denk getirip ucak biletlerini ayarlasan gidis donus baya uygun fiyata bilet bulunuo, bi de burda kalicaan sehir ve ne tip bi oda ve otelde kalicaxan ona gore uygun biseyler ayarlanir die dusunuorum, yani insanlar 5000 ytl falan harciolar balaylari icin, o parayla buraya gelir kalir doner bi de ustune burda alisveris yaparlar yakaydirigubbakcemile3

tşkler canım saol. seninle yazışmak beni çok rahatlatıyo tatlım inan bugün senin yazını görünce çok sevindim :))

canim benim sende saol en azindan bi ses olduk biribrimize bi ümit kapisi sen ise basladin galiba yoksun benimde annem burda dedim ya biraz nete meraklandi teyzemle konusuyorlar hep aksamda esim devr aliyo ben bi vakit bulursam zaten yatiyorum cokta kalkamiyorum daha tam iilesmedim en kisa zamanda mesajini görmek istiyorum kendine cok dikkat et öptüm yanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bu arada ayni dertten muzdarip tüm arkadaslarima slm allah hepimizin yardimcisi olsun kimsesizlik cok zor hepiniz en kisa zamanda ii bi dost bulursunuz

hiç üzülme canım benimmm kader arkadaşların yani bizler senin yanındayız :1hug:

Sağol cnmmm :)... İnşallah hepimiz çok iyi dostlar buluruz yakın zamanlarda.. İnsanın herşeyini paylaşabileceği birkaç dostunun olmaması çok kötü bişey gerçekten....

Sağol cnmmm :)... İnşallah hepimiz çok iyi dostlar buluruz yakın zamanlarda.. İnsanın herşeyini paylaşabileceği birkaç dostunun olmaması çok kötü bişey gerçekten....

haklısın canım gerçekten kötü her şeyimi sevgilime anlatıyorum çocukcağızın kafasını şişiriyorum resmen. ama onunla bi sorunum olduğunda insan yakın bi arkadaşına sığınmak istiyo, etrafıma bakıyorum ve böyle biri yok. zamanında yediğim kazıklar yüzünden böyle birinin olmasına da pek fırsat vermiyorum aslında. kafamçokkarıştı
ama burada kimin ihtiyacı varsa onu her zaman dinlemeye hazırım opuyorumnanaktan

canım artık hep burdayım işe gitmicem şartları çok ağır geldi bugün yorgunlukdan tans,yonum düştü ağlayarak geldim eve.devamlı yazışırız artık yanlızda olsam evimin değerini anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…