Arkadaşı olmayanlar buraya.

biraz üzüldüm ise gitmedigine cünkü senin icin degisiklik olabilirdi ama cokcada sevindim cünkü calismanin ne oldugunu biliyorum zor ihtiyacin yoksa hic calisma bosver...
bende istiyorum calismayi ama bu rada uygun bi is yok olsa bile sartlari cok agir maasi azicik bende evdeyim evimi seviyorum ama canim sikkin bu aralar gine ne biliyim hayat zor geliyo ahiretten korkmasam (allah`´tan)yasamayi hic istemiyorum hani diyolar ya evlilik olunca ask bitiyo diye kocam diyer kocalara göre cok ii ama ne biliyim monoton ve yalniz bi hayat bi komsuyla oturup 5 cayi icemiyorum icenleri kiskaniyorum hakkimizda hayirlisi

benide araniza alin sositososito
cok asosyal gördüm kendimi -tatlicadiarzu- mirmirmirmir

ya aslinda suc bende degil karsi tarafta lmaz: - aslinda arkadaslarim var ama cok gicik oluyorum onlara artik sempatiksalakcinni
bi hatalarini gördügüm zaman hemen soguyorum onlardan - sacma sapan seylere gülmeleri, gicik hareketleri, havali kendini begenmisliklerinden dolayi sogudum onlardan - ne ariyorum nede aradiklari zaman telimi acmiyorum - onlarda anladi galiba artik aramiyorlar .. bazen ohh rahatladim kurtuldum diyorum onlardan ama bi yandanda kendimi cok yalniz hissediyorum boshayallersmile

offffff :uhm:

sevilmeyen21 canım benim hepimizin böyle kendini yalnız hissettiği zamanlar olur, yaşamayı istemiyorum diye düşünmek yerine halimize şükretmemiz gerek. a.s şu an burada bu yorumları okuyabilen gözlere yorum yazabilen ellere sahip olmamız bile yaşamayı istemek için bir sebep bence. kaydirigubbakcemile2
mesela bir gün kek yapıp bi komşunun zilini çalabilirsin..:1hug: bu adımla birçok şey kazanabilirsin ama kaybediceğin hiçbir şey olmıcak zaten. etraf kıskanç ve güvenilmez kişilerle dolu. ama unutma ki sen böyle değilsin ve sen tek de değilsin.senin gibi arkadaş olmak isteyen bir sürü kişi var.kim bilir belki zilini çalıcağın komşun da onlardan biridir. yerimseniben

hoşgeldin aramıza bitanem opuyorumnanaktan
sana katılıyorum, şu saçma sapan şeylere gülmeleri benim arkadaşlarda da var. çevremdekiler benim olgun olduğumu söylerler bundan dolayı mı artık bilemicem ama öyle saçma şeylere gülemiyorum nedense. :sm_confused: ve onların gülmeleri daha da saçma geliyo CADIARZU

hosbulduk tatlim :sm_cool:

vay be demekki benim gibi düsünen insanlarda varmis su dünyada :lepi:

hosbulduk tatlim :sm_cool:

vay be demekki benim gibi düsünen insanlarda varmis su dünyada :lepi:

var canım var olmaz mı boshayallersmile ama bazen düşünüyorum da tek derdimiz bu olsun diyorum hayatta daha önemli şeyler de var. sağlımız için her zaman şükretmeliyiz mesela. :Saruboceq:

Kızlar,arkadaşım yok diye sakın üzülmeyin..Allah'tan her şeyin hayırlısını isteyin..
Benim en fazla 1 yada 2 arkadaşım vardır..Ama dost diyebileceğim, sığınabileceğim
bi limanım(ailem dışında) yoktur.Biliyorum 4 4'lük insan yoktur herkesin bi kusuru vardır..
Önemli olan arkadaş dediğiniz şahıslardan hem maddi hem de manevi anlamda zarar görmemenizdir.
Zarar görüyorsanız eğer, onlardan uzaklaşın bi şeyi bahane ederek..Sonuçta ne için yaşıyoruz?
Mutlu olmak için tabi ki..

iyiyim tşklr siz nasılsınız bunaltıcı bi gündü benim için burya bakıyım dedim ama kimse yok sanırım
ben de çok sıkıldım bugün evdeydim hep. öğretmen misiniz? sizinle meslektaş olucaz sanırım kaydirigubbakcemile5
çok haklısın kimsenin bizi üzmesine izin vermemeliyiz.boshayallersmile zaten beni üzüceklerine inandığım için ve kimseye güvenemediğim için arkadaşım olmasın daha iyi diyorum. :dilcikar:
2 arkadaşım var sadece biri annem diğeri sevgilim.. boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
öylemi sevindim zor ama güzel iş evet bilgisayar öğretmeniyim ilk okulda ama sözleşmeliydim kpssye girecem o yüzden geçen hafta ayrıldım düğün hazırlığı var diye darısı size siz ne okuyorsunuz??

ben de sınıf öğretmenliğinde okuyorum. üniversite 1 deyim. en çok istediğim meslekti canım zor diyolar ama ben çocukları da seviyorum boshayallersmile
inşallah bu yıl kadrolu atanırsın :Saruboceq:
bu arada mutluluklar dilerim düğün hazırlıkları falan kim bilir ne tatlı heyecanlardır :asigim:

ben hiç üzülmedim evimin değerini anladım valla çok sıkıldım dediğim evim şimdi bana cennet gibi geliyor aynen burdada çok ağır şartlarda çok az paraya çalıştırıolar bi daha çalışmamaya töbe ettim eşimde çok sewindi tabi bu olayakaydirigubbakcemile3 canın neden sıkkın tatlım belki ameliyat oldun biraz rahatsız olduğun içindirdir çok ii bilirim o psikolojiyi bende 3 kere ameliyat oldum o sıralar aynı senin gibi yaşamaktan nefret ediyordum ama hiç canını sıkma tatlım herşey düzelir inşallah .şu 5 çayı olayını bende yapamıom yanlızım die ağladığımda eşim git komşunun birinin zilini çal buyrun çay içelim de dio ama ben yapamıorum sonuçta nasıl biri bilemessinki eyvahedigeldismile bu zamanda kimseye güvenilmiyooo dediğin gibi hakkımızda hayırlısı öptüm canım

var canım var olmaz mı boshayallersmile ama bazen düşünüyorum da tek derdimiz bu olsun diyorum hayatta daha önemli şeyler de var. sağlımız için her zaman şükretmeliyiz mesela. :Saruboceq:

hakLisin cnm .. tek derdimiz bu olsun .. aslinda dert bile degil ama biz can sykyntisindan arkadas istiyoruz .. olmasada olur .. ailem yanimda olsun o bana yeter opuyorumnanaktan

cok haklisin - her zaman ve her yerde önce AILE :teytey: :1hug: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…