nasılsınız kızlar
canım çok üzüldüm geçmiş olsunşimdi iyisin demi ? bende uzun süredir baktım yoksun merak ettim gelmicen artık sandım benimde bir haftadır annemle babam vardı ankaradan geldiler çok sıkıldım diye ağlayınca dayanamadılar kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canim saol simdi iyiyim dolasiyorum annem geldi izmirden ameliyat oldum diye bende aynen senin gibi agladim ona ama gercekten yalnizdim kayinvaldem de 2 gün bakti bana hastanede hep yalniz kaldim esimide bayan bölümü diye almadilar ama simdi annem yanimda biraz kalacak ama yine yanlizlik beni bekliyo allah yardimcimiz olsun canim üzme kendini ben burdayim artikopuyorumnanaktan
benmde arkadaşım yok 100 küsür kişinin olduğu sınıfta bi tanecik arkadaş bulamadım kendime :..(
ysmn37 senin adina sevindim en azindan zaman gecer canim ins basarili olursun devam edersin yeni arkadaslar ve umarim ii arkadaslar bulursun
benmde arkadaşım yok 100 küsür kişinin olduğu sınıfta bi tanecik arkadaş bulamadım kendime :..(
yeldacım ben arkadaşın olurum..benımde arkdasım yok nasılsa.
merhaba cnm bende geldim hala bir arkadaşım yok aynıyım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?