Arkadaşı olmayanlar buraya.

tesekkür ederim canim saol simdi iyiyim dolasiyorum annem geldi izmirden ameliyat oldum diye bende aynen senin gibi agladim ona ama gercekten yalnizdim kayinvaldem de 2 gün bakti bana hastanede hep yalniz kaldim esimide bayan bölümü diye almadilar ama simdi annem yanimda biraz kalacak ama yine yanlizlik beni bekliyo allah yardimcimiz olsun canim üzme kendini ben burdayim artikopuyorumnanaktan

hasta psikolojisiyle hiç çekilmes zaten kaynana bilirim canım annenin gelmesinede sevindim. bu arada yarın işe başlıyorum bi mağazada tezgahtarlık yapacam bi hafta deneme süreci olacak daha önce hiç yapmadığım bi iş bakalım nolacak :)

benmde arkadaşım yok 100 küsür kişinin olduğu sınıfta bi tanecik arkadaş bulamadım kendime :..(

ysmn37 senin adina sevindim en azindan zaman gecer canim ins basarili olursun devam edersin yeni arkadaslar ve umarim ii arkadaslar bulursun

ysmn37 senin adina sevindim en azindan zaman gecer canim ins basarili olursun devam edersin yeni arkadaslar ve umarim ii arkadaslar bulursun

tşkler canım saol. seninle yazışmak beni çok rahatlatıyo tatlım inan bugün senin yazını görünce çok sevindim :))

benmde arkadaşım yok 100 küsür kişinin olduğu sınıfta bi tanecik arkadaş bulamadım kendime :..(

kaçıncı senen canım.. walla ünv.deyken ben de senin gibiydim.. derslerim de kötüydü.. ama son seneler iyi arkadşlar edindim ve derslerim de düzeldi.. iyi niyetli şeker kızlar varsa onlara takıl.. yalnız ünv hayatı çok zorrrrrrrrr vereliniortak

aynen. dönemin sonuna geldik,yakın bi arkadaşım yok.gerçi ben yakın arkadaşım da olsun istemiyorum, çünkü benim herkese karşı güven sorunum oluştu :1no2:

slm kizlaaara.s.

biraz hareketlenmis topik:dance:

ben de diodum sozde burdakiler arkadassizliktan yakinio ne gelen var ne gidenkaydirigubbakcemile3

merhaba cnm bende geldim hala bir arkadaşım yok aynıyım kaydirigubbakcemile3

ay meraba canım ya, ben dalmışım yemek tarifleri bölümüne, msjını da yeni gördüm hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…