Arkadaşı olmayanlar buraya.

hosbulduka.s.

ay evt ben de bilgisayari acinca direk kk u aciorum, alistim baya:kedi:
napim ya burda yalnizim zor oluoboshayallersmile

hadi sen yurtdışındasın ben burda kocamın yüzünden başka yüz görmüyom benden de kaynaklanıyo tabi...

kaydirigubbakcemile3 sen ankara da okumustun bi de di mi? sen de kendini agirdan mi aliosun yoxa kiz armudun sapi uzumun copu evde kalirsin walla:roflol:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 amaan bosver bizim de degerimizi bilen birileri cikar elbetopuyorumnanaktan hep arkadassiz kalicak deiliz ya:)

kızlar benim de arkadaşım yok ama kk ya giriyorum burada zaman nasıl geçiyo anlamıyorum boshayallersmile sizler iyi ki varsınız ne güzel insana yalnızlığı hissettirmiyosunuz valla hepinize teşekkürler opuyorumnanaktan a.s.

bence de guzel bi yer burasi ii ki varolumunekankayizsmile

vereliniortak bence de kızlar.. herkesi çok yakın ve güvenilir hissediyorum burda.. herşeyimi de rahatça yazabildiğim için çok rahatlıyorumm...

hoşgeldin kokoş cat... kızlar malum bizim burda gece oldu.. siz amerikalılar eğlenmeye devam edin boshayallersmile see u later

hoşgeldin kokoş cat... kızlar malum bizim burda gece oldu.. siz amerikalılar eğlenmeye devam edin boshayallersmile see u later

Yalnizim ben boynu bukugum, garibim, arabeskim, yemisim Yeni Dunyayi!

:roflol:

Hosbulduk kizlar, eziklerin bulusma platformu gibi oldu, ne dertli doluymus burasi. Ben de kendimi huysuzum diye yalnizim saniyordum, meger hakkaten yedigim kaziklar evrenselmis, ondan ben de yalnizmisim sizin gibi a.s

yaa ben ne kazıklar yedim bilseniz kaydirigubbakcemile3 ama bunu burda söylerken bile gülüyorum kafama takmıyorum bunu yapmak kadar güzel bir şey yok kaydirigubbakcemile2

evlendiginde kim dost kim dusman ortaya cikiyor :). Benim ne de cok dusmanim varmis :dilcikar:

Amaann uc gunluk dunya :teytey:

kokos cat sen nerdensin kiz, ben de amerikadayimbayanssulusmile

ii geceler gulsum gorusuruzopuyorumnanaktan

acil hizir gibi yemek hazirlamam lazim, saat bes oluo yawww, beni ozleyin anacim kirilganim, alinganim, kuserim, ustune de agresifim kizdim mi doverim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…