evet ben sonradan evlenip geldim 7 yil falan oldu
Evet canim yurtdisinda yasamanin dezavantajlarida cok türkiyedekilerin düsündügü gibi hersey güllük gülüstanlik degilSenin icin daha zordur ozaman . Yeni insanlar yeni dil gibi.
Ndde olsa ben gözümu onlarin kucaginda actim. Halbuki kendi milletimin yaninda yasamayi ne cok isterim ama kader utansin iste. Tabi burdakileri hicbir zaman kötülemem o ayri.
Senin cocugunda vardir herhal?
kızlar nolur bana bi yol gösterin. üniversitedeyim bu 2. yılım ve yurttayım gecen sene arkadasım olan bı kız vardı sevgılım ve ben nereye gtsek yanımıza onu da alırdık gezerdık falan. aynı yurttaydık fkat odalarmız farklıydı bırde oda arkadasım ve bı kac arkadasm var sınıftan. herneyse onlarla aram ıyıydı ta ki şu ana dek. yanımızda gezen ve aynı sınıftan olan arkadas benım oda arkadaslarımla olan grubumun ıcıne gırdı ve onlara benı kötuledı desem yerıdır. gectıgımız sene arkalarından atıp tutarken sımdi onlarla hersey yolunda ve bna karsı bır cephe aldrdı. erkk arkadasmın zrunlu bı ısı oldugunda mesela 1-4 arası kızlarlaym sonra 4 te erkek arkadsmla bulusuyorum falan bu davranısla onları kullandıgımı dusunmusler. tabı bunu akıllarına sokan benım gecen senekı cok samımı arkadasım. sımdı ortam gergın bır seyler yaptıklarında beni cagırmıyorlar falan yanı yalnızlga mahkum kaldım. bana yaptıkları tavır ya sevgilin ya biz gibi bişey. ben napcagımı şaşırdım. artık onlarla da arkadas kalmak ıstemıyorum cunku gercek yuzlerını kıskanclıklarını gordum. ama sevgılımden baska da dostum yok. cok korkuyorum ya bısey olurda yanımda olmaz dıye. ıste bazen sehır dısına gıdıyor ben kafayı yıyorum odada tek basıma. ailemde yok. yalnızlık o kadar zor kı. okuldada herkes kendı cevresını grubunu yaptı tabıkı 2. sene oldugundan. ya ben napmalıyım nolur bana bir yol gösterin. su olanlardan sonra ınanın yasamak ıstemıyorum. arkadas sandıgım herseyımı paylaştıgım ınsan benı arkadaslarıma dusman etti
slmbenim de arkadaslarım var fakat cıkar sanırım arkadaslıklarımız.artık gercek bir dost istiyorum.lüleburgazda olan 20 25 yas arası dost arıyorum.yalansız ve cıkarsiz ömür boyu yoldaş arıyorum varsa özelden mesaj beklerim.
Mrh arkadaşlar ben yeni üye oldum bi siteye bu siteden hiç arkadaşım yokkk:-(
kızlar ben de yeni evlendim bambaşka bir hayat... bekarken çalışıyordum ama evlenince işten ayrıldım arkadaşlarım da ya uzakta oturuyorlar ya çalışıyorlar istanbul avrupa yakasındayım 26 yaşındayım ben de
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu tip şeyler hep kıskanç arkadaş sendromu yüzünden oluyor ve sık sık başıma gelen bir olay. Kıskanç insanın yapabileceği şeyler bunlar. Gerçek arkadaş zaten mutluluğuna gölge düşürmek istemez. Ne demek ya sevgilin ya biz gibi bir durumun içine sokmak arkadaşını ya. Çok saçma bence. Belki zor olur yalnızlık seni üzer ama bu tip insanlara kendine laf ettirme ve hemen mesafeni, ağırlığını koy derim. Böyle bir kalabalık içinde bulunmandansa yalnız kal, kafan rahat olsun.Sevgilinle mutluluğunu bozmana değmez.kızlar nolur bana bi yol gösterin. üniversitedeyim bu 2. yılım ve yurttayım gecen sene arkadasım olan bı kız vardı sevgılım ve ben nereye gtsek yanımıza onu da alırdık gezerdık falan. aynı yurttaydık fkat odalarmız farklıydı bırde oda arkadasım ve bı kac arkadasm var sınıftan. herneyse onlarla aram ıyıydı ta ki şu ana dek. yanımızda gezen ve aynı sınıftan olan arkadas benım oda arkadaslarımla olan grubumun ıcıne gırdı ve onlara benı kötuledı desem yerıdır. gectıgımız sene arkalarından atıp tutarken sımdi onlarla hersey yolunda ve bna karsı bır cephe aldrdı. erkk arkadasmın zrunlu bı ısı oldugunda mesela 1-4 arası kızlarlaym sonra 4 te erkek arkadsmla bulusuyorum falan bu davranısla onları kullandıgımı dusunmusler. tabı bunu akıllarına sokan benım gecen senekı cok samımı arkadasım. sımdı ortam gergın bır seyler yaptıklarında beni cagırmıyorlar falan yanı yalnızlga mahkum kaldım. bana yaptıkları tavır ya sevgilin ya biz gibi bişey. ben napcagımı şaşırdım. artık onlarla da arkadas kalmak ıstemıyorum cunku gercek yuzlerını kıskanclıklarını gordum. ama sevgılımden baska da dostum yok. cok korkuyorum ya bısey olurda yanımda olmaz dıye. ıste bazen sehır dısına gıdıyor ben kafayı yıyorum odada tek basıma. ailemde yok. yalnızlık o kadar zor kı. okuldada herkes kendı cevresını grubunu yaptı tabıkı 2. sene oldugundan. ya ben napmalıyım nolur bana bir yol gösterin. su olanlardan sonra ınanın yasamak ıstemıyorum. arkadas sandıgım herseyımı paylaştıgım ınsan benı arkadaslarıma dusman etti
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu tip şeyler hep kıskanç arkadaş sendromu yüzünden oluyor ve sık sık başıma gelen bir olay. Kıskanç insanın yapabileceği şeyler bunlar. Gerçek arkadaş zaten mutluluğuna gölge düşürmek istemez. Ne demek ya sevgilin ya biz gibi bir durumun içine sokmak arkadaşını ya. Çok saçma bence. Belki zor olur yalnızlık seni üzer ama bu tip insanlara kendine laf ettirme ve hemen mesafeni, ağırlığını koy derim. Böyle bir kalabalık içinde bulunmandansa yalnız kal, kafan rahat olsun.Sevgilinle mutluluğunu bozmana değmez.
Herkes arkadaşım yok diyor , ama kimse kimseyle kaynaşmıyor . Buralara internete doluşup , yalnızlık ihtiyacını tatmin ediliyor , tuhaf
kızlar evet internet maalesef güvensiz bir ortam ama sankı dısarıda tanıstıgımız komuslar, arkadaşlar ne kadar guvenılır, herşey zamanla olur , kımse kımseyı ılk gunden evıne davet edecek degıl hersey zamanla mesela ortak bı alısverıs merkezınde bulusulabılır, sonra bırbırımızı daha yakından tanıyabılırız, özel gunler duzenlerız, sonuçta kluplerdekı ınsanlarda bırbırını hıc tanmıyor ama zamanla kynaşıyorlar, istanbul avrupa yakası beşiktaş şişli sarıyer deki arkadaşlar ile görüşmek ısterım yada yakın mesafe ,
Haklisin buralarda arkadaslik bulunmuyor sanal nede olsa..ben burdakilerin samimi oldugunu dusunmuyorum,cunku daha once burdan arkadasim yok falan diye yazanlari ekledigim halde ki bana cok yakinlardi.kahveye daveg ettim veya bisiler yapmak olsun hic olumlu yanit alamadim.bazen gercekten anlayamiyorum madem arkasasliga ihtiyaclari yok yazmasinlar buraya o zaman.
Ben ist maltepedeyim dostluga arkadasliga her zaman acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?