Arkadaşı olmayanlar buraya.

evet ben sonradan evlenip geldim 7 yil falan oldu

Senin icin daha zordur ozaman . Yeni insanlar yeni dil gibi.
Ndde olsa ben gözümu onlarin kucaginda actim. Halbuki kendi milletimin yaninda yasamayi ne cok isterim ama kader utansin iste. Tabi burdakileri hicbir zaman kötülemem o ayri.
Senin cocugunda vardir herhal?

Evet canim yurtdisinda yasamanin dezavantajlarida cok türkiyedekilerin düsündügü gibi hersey güllük gülüstanlik degil bizimde kaderimiz böyleymis napalim.
Evet malesef öyle oldu aslinda ilk zamanlarda cok zorlanmadi dil kursu falan biseylerle ugrasiyodum esimin arkadaslarida ilgileniyolardi ama zamanla herkes biyerlere dagildi benim kurs bitti falan cok kötü oldu simdi olusumla geciriyorum bütün zamanimi (15 aylik ) bide tam kafa dengi arkadasim olaydi eyiydi :) az olsun öz olsun burdan cok iyi dostluklar kuranlar var darisi bize canim

Herkes arkadaşım yok diyor , ama kimse kimseyle kaynaşmıyor . Buralara internete doluşup , yalnızlık ihtiyacını tatmin ediliyor , tuhaf

kızlar nolur bana bi yol gösterin. üniversitedeyim bu 2. yılım ve yurttayım gecen sene arkadasım olan bı kız vardı sevgılım ve ben nereye gtsek yanımıza onu da alırdık gezerdık falan. aynı yurttaydık fkat odalarmız farklıydı bırde oda arkadasım ve bı kac arkadasm var sınıftan. herneyse onlarla aram ıyıydı ta ki şu ana dek. yanımızda gezen ve aynı sınıftan olan arkadas benım oda arkadaslarımla olan grubumun ıcıne gırdı ve onlara benı kötuledı desem yerıdır. gectıgımız sene arkalarından atıp tutarken sımdi onlarla hersey yolunda ve bna karsı bır cephe aldrdı. erkk arkadasmın zrunlu bı ısı oldugunda mesela 1-4 arası kızlarlaym sonra 4 te erkek arkadsmla bulusuyorum falan bu davranısla onları kullandıgımı dusunmusler. tabı bunu akıllarına sokan benım gecen senekı cok samımı arkadasım. sımdı ortam gergın bır seyler yaptıklarında beni cagırmıyorlar falan yanı yalnızlga mahkum kaldım. bana yaptıkları tavır ya sevgilin ya biz gibi bişey. ben napcagımı şaşırdım. artık onlarla da arkadas kalmak ıstemıyorum cunku gercek yuzlerını kıskanclıklarını gordum. ama sevgılımden baska da dostum yok. cok korkuyorum ya bısey olurda yanımda olmaz dıye. ıste bazen sehır dısına gıdıyor ben kafayı yıyorum odada tek basıma. ailemde yok. yalnızlık o kadar zor kı. okuldada herkes kendı cevresını grubunu yaptı tabıkı 2. sene oldugundan. ya ben napmalıyım nolur bana bir yol gösterin. su olanlardan sonra ınanın yasamak ıstemıyorum. arkadas sandıgım herseyımı paylaştıgım ınsan benı arkadaslarıma dusman etti

benimde öyle yanında gitmek istesem arkadaşım var fakat hepsi arkamdan atıp tutan bende yalnız kaldım ve bu çook acıı çok kötü bi durum okula gitmek bile istemiyorum hala barışmadınmı arkadaşınla

benim de arkadaslarım var fakat cıkar sanırım arkadaslıklarımız.artık gercek bir dost istiyorum.lüleburgazda olan 20 25 yas arası dost arıyorum.yalansız ve cıkarsiz ömür boyu yoldaş arıyorum varsa özelden mesaj beklerim.

slm lüleburgazda diilim ama :) yakın sayılırız 27 yaşındayım ewliyim ve hiç gerçek dostum yok buralarda.hepsi istanbulda kaldı

Mrh arkadaşlar ben yeni üye oldum bi siteye bu siteden hiç arkadaşım yokkk:-(

slm bende aynı durumdayım

dertlerini dertlerimle sewinçlerini sewinçlerime paylaşıcak gerçek dostlara okadar ihtiyaç duyuyorum kii

merhaba canım bende 26 yasındayım ben de ıstanbula yenı tasındım burda kımsem yok eğer tanışmak gorusmek ıstersen memnun olurum ben besıktastayım

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu tip şeyler hep kıskanç arkadaş sendromu yüzünden oluyor ve sık sık başıma gelen bir olay. Kıskanç insanın yapabileceği şeyler bunlar. Gerçek arkadaş zaten mutluluğuna gölge düşürmek istemez. Ne demek ya sevgilin ya biz gibi bir durumun içine sokmak arkadaşını ya. Çok saçma bence. Belki zor olur yalnızlık seni üzer ama bu tip insanlara kendine laf ettirme ve hemen mesafeni, ağırlığını koy derim. Böyle bir kalabalık içinde bulunmandansa yalnız kal, kafan rahat olsun.Sevgilinle mutluluğunu bozmana değmez.

Ben de çok sıkılmaktayım bu konuda. Çevremdekilerle bu zamana kadar ya anlaşamadık ya da arkamdan işler çevirdiler. :2:
İstanbul'da, özellikle Anadolu Yakası'nda, tercihen 25-30 yaş arası, gece-gündüz farketmeden dışarı çıkmayı seven, iyi bir eğitime ve entelektüel birikime sahip olan, makyajla ve takıp takıştırmakla arası iyi, eğlenceli, etkinliklere katılmayı seven, gelenekselden uzak birileri varsa bana haber versin. Rock müzik dinleyenler tercihimdir.
Ismarlama gibi oldu; ama bence sadece dert anlatmaktan öte insanın birlikte vakit geçirebileceği, kendisini anlayabilecek ve kendisiyle ortak zevklere sahip arkadaşlara ihtiyacı var.

canım valla cok haklısın boyle ınsanları allah bıldıgı gıbı yapsın demekten baska bırsey gelmıyor aklımaa. hersey okadar cıkar ılıskısne dayalıkı gunumuzde..

Herkes arkadaşım yok diyor , ama kimse kimseyle kaynaşmıyor . Buralara internete doluşup , yalnızlık ihtiyacını tatmin ediliyor , tuhaf

Haklisin buralarda arkadaslik bulunmuyor sanal nede olsa..ben burdakilerin samimi oldugunu dusunmuyorum,cunku daha once burdan arkadasim yok falan diye yazanlari ekledigim halde ki bana cok yakinlardi.kahveye daveg ettim veya bisiler yapmak olsun hic olumlu yanit alamadim.bazen gercekten anlayamiyorum madem arkasasliga ihtiyaclari yok yazmasinlar buraya o zaman.
Ben ist maltepedeyim dostluga arkadasliga her zaman acigim

kızlar evet internet maalesef güvensiz bir ortam ama sankı dısarıda tanıstıgımız komuslar, arkadaşlar ne kadar guvenılır, herşey zamanla olur , kımse kımseyı ılk gunden evıne davet edecek degıl hersey zamanla mesela ortak bı alısverıs merkezınde bulusulabılır, sonra bırbırımızı daha yakından tanıyabılırız, özel gunler duzenlerız, sonuçta kluplerdekı ınsanlarda bırbırını hıc tanmıyor ama zamanla kynaşıyorlar, istanbul avrupa yakası beşiktaş şişli sarıyer deki arkadaşlar ile görüşmek ısterım yada yakın mesafe ,

kesinlikle katiliorum sana canim. cogu kisi korkuo, cekinio maalesef ama dedigin gibi avm de vs bulusulabilir. herkes yalnizim dio ama bulusalim diyince kimsede tik yok:))

kızlar arkadaş ne kadar önemli bişey ya hele ki gurbette ailenden uzak yalnız yalıyorsan insan istiyor ki bi can arkadaşı olsun.. olmadığında ne mi oluyor? bir sürü arkadaş ama hiç dostun olmadan geçen zamanlar..

Dost dost diye nice nicesine sarıldım
Dost dost diye nice nicesine sarıldım
Benim sadık yârim kara topraktır
Beyhude dolandım (ey yar) boşa yoruldum
Benim sadık yârim kara topraktır kara topraktır

Bu sözler ne kadarda anlamlı .Nasıl hasretim dosta bir bilinse yıllardır özlem duyarım ah ah...inşallah evlenmek nasip olursa eşim benim herşeyim olsun.

haklısn bende katılıyorum cunku bu insanlar zaten ne istediginin farkında degil yani aslında istedikleri arkasalıkda degil aradıkları vakit oldurecekleri hicbir emek sarfetmeden gun gecirecekleri insan pesinde.ve ustelik sen onların ayagına gideceksin onlar kalkıp gelme zahmetinde bulunmayacakoyle bir beklenti iste.

Kızlar ben bugüne kadar bu arkadaşlık mevzusundan çok çektim

Anlamıyorum bende bir anormallik var da hepsi beni mi buluyor ?

En yakın arkadaşım annem ve sevgilim başka kafa dengi kimse yok maalesef.

7 senelik bir dostum var ama o da teknoloji bağımlısı yan yana gelince muhabbet bile edemiyoruz..

Sınıfımdan bir arkadaşım vardı ondan da soğudum artık.. İyice yoldan çıktı tahammül edemiyorum tavırlarına ve yaşantısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…