Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benimde en yakin arkadasim yengem ve annem kaldi..herkes kendi hayat mucadelesinde kimse kimseyi aramaz sormaz oldu..yalnizlik cok zor..insan iki laf edip dertlesicek konusucak birini ariyo..bekarim..komsuluk desen kalmadi artik..burayi yeni kesfettim..tanimadigim insanlarla yazismak bile iyi geldi o derece yalnizim..ama iyiki var kk

bende şu 2 yıldır arkadaşsızlığın dibindeyim diyebilirim:) en yakın arkadaşım ailem bunda birazda haftanın 6 günü çalışmamında rolü büyük. tek bir pazar günü kalıyor.. arkadaşların çoğuda evli e onlarında pazar günü eşleri evde. kendimi biraz daha toparlayıp bi süre işten ayrılıp çeşitli kurslardı vs sosyalleşmek en büyük hayalim şu aralar

bende sizdenim
almanyadan gebzeye gelin geldim..burda hicbir arkadasim yok sbahtan aksma kdar tekbasima evdeyim..esim calisiyor
yantarafta kaynana ve gorumceler ama onlarlada surekli olunmazki..

benimde gerçek anlamda dostlarım yok..nedenini hiç çözemedim.iyi bir kariyerim var çok çevrem tanıdığım var ama ihtiyacım olduğunda güveneceğim gel desem gelebilecek anlamda hiç kimse yok ancak ailem ve erkek arkadaşım var

aynen katılıyorum boş muhabbet için giriyor bazıları sırf internette vakit öldürmek için...

okul bitince insan boşluğa düşüyor gerçektende en iyisi kurs vs faaliyetlere katılmak olur yoksa iyice körelmiş oluruz

Bende maltepeliyim ve çok yanlızımm..hayat bir tuhaf oldu dımı kızlar..herkeste bir menfaat..yada benmi buyudum...

yalnızlık zorrr..bekarım ıssızım arkadaslarımda kendı dertlerınde yalnızım cok ıyıkı aılem var ama..madem yakınsınız maltepede bırlıkte bulusun ıste ne guzel yakın olsam ben mutlaka gelırdım ama anca burdan yazabılıyorum

ben de 2 yıldır istanbuldayım benm de arkadaşım yok komşularımın da hepsi akraba hepsi beraber toplanıo giden gelen yok çok sıkıcı burası ben iskenderundan geldim küçük bir yerden orada hayat çok daha güzell burada sıkıntıdan ölmek üzereyimm

merhaba kızlar bende yeni katıldım dogru düzgün arkadaşım yok çünkü hep bi çekemezlik oluyor beni bende bunu anlamıyorum sessiz bi insanım birisi bana laf sayınca cevap vermem pek fazla

işte ben ta kendisiyim:)

herkese selam..bu başlık çok komik oldu biliyorum ama balıkesirde yaşıyorum evliyim ayrıca hamileyim bebek bekliyorum yeni taşındım buraya ve hiç arkadaşım yok haliyle.. sıcakkanlıyımdır aslında çokda esprili ve komik biri olduğumu söyler arkadaşlarım ama evli olunca sanırım arkdaşlık problemi oluyor herkes kaçıyor benim durumumda olan evli arkadaşları can arkadaşım olmaya davet ediyorum ama sanalda kalmasın mümkünse hep görüşelim isterim..evlilik programı gibi oldu amayok böle birisi?

AAA inanmıyorum 27 yaşında iken yazdığım yorumu alıntı yapmışsın.. bildirimi görünce hoşuma gitti...
bu arada şimdi 32 yaşıma girdim

demiştim ben ta kendisiyim die:) şaka bi tarafa nerdensin ben 28 im evlimisin hadi hadi anlat bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…