demiştim ben ta kendisiyim die:) şaka bi tarafa nerdensin ben 28 im evlimisin hadi hadi anlat bana:)
herkese selam..bu başlık çok komik oldu biliyorum ama balıkesirde yaşıyorum evliyim ayrıca hamileyim bebek bekliyorum yeni taşındım buraya ve hiç arkadaşım yok haliyle.. sıcakkanlıyımdır aslında çokda esprili ve komik biri olduğumu söyler arkadaşlarım ama evli olunca sanırım arkdaşlık problemi oluyor herkes kaçıyor benim durumumda olan evli arkadaşları can arkadaşım olmaya davet ediyorum ama sanalda kalmasın mümkünse hep görüşelim isterim..evlilik programı gibi oldu amayok böle birisi?
Ankaradayım şekerimmm.. sen nerdesin..
aaaaa daha önce niye burayı görmemişim beennnn :)))
aynı şekildee bende öyleyim ne yazık ki sevgilim dışında arkadaşım yok
kitapların resimleri koydum canım
Merhaba kizlar bende geldim
Selam kizlar :) benide alin aranizamalesef bende arkadaslik sikintisi cok cekiyorum..cok yakin arkadasim vardi ama erkek arkadasi ugruna bizim arkadasligimizdan vacgecti..ve yapayalniz kaldim dosta arkadasa herseyimi paylasabilecgim bir dosta can yoldasina ihtiyacim var 21 yasindayim bi kac aydir yurt disindayim 3 aylik evliyim.varmi aranizda benim gibi bu durumu yasayan arkadasa ihtiyaci olan..
Bennnn varım <3 :) yeni gördüm burayı tam benlikmiş :)
Tanisalim canim kendinden bahset :) soru sorup taniyalim bir birimizi :)Selamlarr kaç zamandır ben de buraya üyeyim ama kimseyi tanımıyorum doğru düzgünn... tanışmak isterseniz tanışalım çok memnun olurumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?