Arkadaşı olmayanlar buraya.

aaaaa daha önce niye burayı görmemişim beennnn :)))
aynı şekildee bende öyleyim ne yazık ki sevgilim dışında arkadaşım yok

şimdi gördümmmmm canım.

kızlar yanında kendınden guzel bırı varsa ne yazıkkı cekemıyo..her ne kadar arkdaşta gorunse öyle degıl..:) mesela sana cok yakısan bıseyı sorsan na bunu mu gıyeyım dgerınımı dıye yakısmayanı gıydırır..katlanamaz cnku gozlerın ılgının sende olmasına..ondna yeteneklı ya da zekı olmana yada daha cok sevılmene..halbukı ınsan sevınmelı oyle bır arkdaşa sahıp oldugu ıcın..

Selam kizlar :) benide alin araniza malesef bende arkadaslik sikintisi cok cekiyorum..cok yakin arkadasim vardi ama erkek arkadasi ugruna bizim arkadasligimizdan vacgecti..ve yapayalniz kaldim dosta arkadasa herseyimi paylasabilecgim bir dosta can yoldasina ihtiyacim var 21 yasindayim bi kac aydir yurt disindayim 3 aylik evliyim.varmi aranizda benim gibi bu durumu yasayan arkadasa ihtiyaci olan..

Bennnn varım <3 :) yeni gördüm burayı tam benlikmiş :)

Selamlarr kaç zamandır ben de buraya üyeyim ama kimseyi tanımıyorum doğru düzgünn... tanışmak isterseniz tanışalım çok memnun olurumm...

İzmirdenm ben üni. son sınıf öğrencisiym 25 yaşndaymm yeni nişanlıyım böyle böyle işte...

arkadaşım yok değil ama buradan da edinebilirim :)

23 yaşındayım, bekarım, üniv. mezunuyum kpss hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…