Arkadaşı olmayanlar buraya.

sayfanin acilio olmasi lazim ama google a ticker factory yazip cikan linke de tiklayabilirsin olmuosa

selam kızlar geldim, gele gele bi kalıoz ama, işim çıktı napimmmm..
ayshacım seni takip etmicem de kimi takip etcem kaydirigubbakcemile5

selam kızlar geldim, gele gele bi kalıoz ama, işim çıktı napimmmm..
ayshacım seni takip etmicem de kimi takip etcem kaydirigubbakcemile5

slm hoşgeldiniz yani birbirimizi takıp etmekden başka bişeyimiz yok zaten kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilea.s.

walla kardeş al benden de o kadar.. nişanda ayıp olmasın diye klasik şeyler koyduk ama düğün bohçası daha mı farklı oluyo ki :hulya:

evet bizde nişanda sadece nişanlıma bohca yaptık onlarda bana ama onlar benim aileme yaparsamı bizde onun ailesine yapmalıyız??

aslında evliliğe hazırlık topikleri falan çeyiz hazırlıkları falan.. sen oraya bi bak, ama burayı da bırakma kaydirigubbakcemile3

ay aman bende bana yaparlarsa yaparım yapmazlarsada benim için daha iyi olur

hoşbulduk ayshacım nerelerdesin sesin çıkmadı.. napıyosun bakim. yoksa ders mi çalışıyosun bi yandan :lepi:

kızılay sözleşmeli öğrtmenim ama ara verdim düğün için hazırlık yapıyorum nişanlım askere gitti 15 gün sonra gelecek inş. tek başıma kaldım

aman ya bohca mis bilmem ne, herkes farkli farkli seyler sooluo.

bizde nisanda gumus tepside tatli, kurabiye falan filan verilio damadin ailesine, dugunde de esim icin bohca hazirlanmisti sanirim, tabi ben bunlarla bi ilgim olmadii herseyi annemlere devrettiim icin bilmiorum hickaydirigubbakcemile3:roflol:

ayyy yazık, Allah sabır versin... benim eşimde ocakta geldi... zor oluyo beklemek... kız aysha seninki yaptı mı askerliğini???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…