- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Ben...Ben hep doğru davranırsam hep alttan alırsam '' iyi'',en ufak yanlışta siliyor insanlar,insanız bazen ''alıngan , fevr''i zamanlarımız oluyor..,Bir de bunu dostum dediğin insanlar yapıyorlar.Affedici değiller.Egoları; o arkadaşa verd,ğ, değerden önce geliyor...Benciillik yani bu..
Ayrıca birçok arkadaşımın da nazını çektim ,çekiyorum..mesela enson bir arkadşın her tlf duymuyorum diye tlf açmıyor,arada msj atıyorum ,hala açmıyor..Ben birine böyle yapmış değilim yapsam ,siler bir daha da ulaşmaz..kinciler,dost değiller yani..Dost dediklerin bile böyle..İnsanlarda güzel ahlak yok.
.Sonuç adam gibi bir arkadaşım,dostum yok..
harfi harfine katılıyorum. en son 5 ay önce görüştüm dost dediğim insanla
beni çok kırdı aramadım sormadım bir kez olsun beni aramadı, benden bekliyormuş üstüne
sonuç? aramadım diye silindim
hatalarını bile göremeyecek kadar büyük egoları...
Ben...Ben hep doğru davranırsam hep alttan alırsam '' iyi'',en ufak yanlışta siliyor insanlar,insanız bazen ''alıngan , fevr''i zamanlarımız oluyor..,Bir de bunu dostum dediğin insanlar yapıyorlar.Affedici değiller.Egoları; o arkadaşa verd,ğ, değerden önce geliyor...Benciillik yani bu..
Ayrıca birçok arkadaşımın da nazını çektim ,çekiyorum..mesela enson bir arkadşın her tlf duymuyorum diye tlf açmıyor,arada msj atıyorum ,hala açmıyor..Ben birine böyle yapmış değilim yapsam ,siler bir daha da ulaşmaz..kinciler,dost değiller yani..Dost dediklerin bile böyle..İnsanlarda güzel ahlak yok.
Yanarım yanarımda.. şu hayatta şöyle bir can dostumun olmadığına yanarım..
Çok seçici olduğum doğru.. herkesle yakınlaşamıyorum..
Hemen buzdolabı konumuna geciyorum.. hatta derin dondurucu:dilcikar:
Ama ne yapayım.. istiyorum ki benim gibi hayatta bazı prensipleri olsun
Duruşu konuşması.. ağır oturaklı olsun..
Sorumluluk duygusu ve aileden almış olduğu bir terbiye olsun..
Beni toplum içinde yüzümü kızartacak hareket ve konuşmalar yapmasın...
Ha ağır derken.. öyle ebem gibide değil haa:roflol:
Herşeyi yerli yerinde.. bencil olmasın derdini paylaşıyosa dinlemesinide bilsin...
Espiri anlayışı olsun.. ya işte kafa dengi olsun...
Oturulup sohbet edecek.. iyiyide kötüyüde paylaşmalı insan..
Hep eledim arkadaşlarımı.. ve sıfıra düştüm sayılır..
Düşünsenize.. açıyosun sıkıntını. sonra bir başkasında duyuyorsun
Hep aklımda diyemi konuşmak lazım.. bende öyleyse yalnızım işte
Arkdaşımın.. dost bileceğim kişinin yanında kendimi kastıktan sonra
Ne anlamı var zaman gecirmenin.. duvara anlatırım.. hiç değilse ondan laf çıkmaz
Yalnızım işte bu yüzden.. ya hep ya hiç bende... napıyım yapım bu:bbo:
Bu arada ben 27 yaşındayım...süprizzzzz
nerdensiniz kızlar ??
harfi harfine katılıyorum. en son 5 ay önce görüştüm dost dediğim insanla
beni çok kırdı aramadım sormadım bir kez olsun beni aramadı, benden bekliyormuş üstüne
sonuç? aramadım diye silindim
hatalarını bile göremeyecek kadar büyük egoları...
Bir dost bulamadim gun aksam oldu. Diyerek soze basliyorum Herkese merhaba :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba meloben dost arayış içinde değildim zamanı gelince olur diyordum ama son zamanlar da yalnız olmaktan okadar çok sıkıldım ki seni iyi anlıyorum
Yalnizlik cidden zor ya mektup arkadasi olsa onada bakiyorum :) bu sitede var mi oyle bi topik o tarafada bakayim
Sana katılıyorum insan hep sevdiği gibi sevilmek değer verdiği gibi değer görmek istiyor ama hep yanlış insanlar denk geliyor malesef...
arkadaşlık kurmak kolay değil artık hepimiz biliyoruz bunu ama bukadar da yalnız olunmaz değil mi kim istemez sinemaya arkisiyle gitmeyi ooff off
gene de umudumuzu kaybetmemek gerek acıların anası olduk resmen yaabiraz keyiflenmek lazım asma surat canm istediğin zaman bana yazarsın olurmu.
valla canm pek bilmiyorum malesef bende denk geldi yazdım öyle. nerdensin istanbuldan mı :)
:)Aynen acıların anası olduk:)Bir de bir başımıza kaldık:)Sağolasın içten yorumun için..Yazarım dertleşmek istedikçe..Sen de yaz..
Gurbetciyim ben 😔
Ne annemi kizzzz ben cocukmuyum hayir ewlenmedim calisiyorum :) sen napiyosun ?Asma surat kıyamam aneemokuyormusun evlendin mi napiyorsun peki.
Merhaba hanımlar:)
Bende evlendim ailemden uzağa geldim:)
Benim hayatımda da dostum diyebileceğim kimse olmadı..
Arkadaşlarım oldu üniden samimi ama kimisi zamanla artık ailemden uzaktayım diye çok fazla uçtu
Kimiside eski sevgilimle ayrılıp ilişkimiz bittikten sonra benden habersiz laf dalaşına girmişler çocukla, çocuk da saymış ağzına geleni
Beni arayıp haber ettiler bana çocuk bize küfretti diye ayaklarına gelip özür dilememi beklediler
Artık sevgilim değildi bişey değil ben neden özür dilicem onun adına bende dilemedim ama koptu bağlarımız..
Sonra gelip yanlış yaptık özür dileriz dedi de aradaki samimiyet kopmuştu bir daha da çok samimi olmadık..
İnsanlar çok kıskanç olmuş bir ortamda biraz güleryüzlü olun ya da biraz daha canayakın hemen birisi laf sokmaya sizi yermeye çalışıyor.
Ya da istedikleri bir şeye hayır diyin hemen surat asıyorlar, ama istediği herşeyi yapın sizden iyisi olmuyor:)
Kesinlikle haklisin bende bu dertte muzdaripim yahu :) hayir demeye hakkimiz yokmus gibi
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?