Arkadaşı olmayanlar buraya.

Hergun israrla soruyorum ama ispartada oturan bi allhin kulu yokmuu cok sikici bi yerrrrr

şuan orda değilim ama orda bir kaç yıl yaşadım. hayatımın en güzel bir o kadar hiç hatırlamak istemediğim yılları orada geçti...

Son düzenleme:
o da iyiymis hem güzel hem hatırlamak ıstememek :) aslında sehir cok mühim degilde cevre mühim ben calısmadıgım için sosyal hayatım eşimin sosyal cevresinden ibaret burda çalısmayan kadınların neredeyse tamamı x yada y cemaatine uyeler bosta insan yok valla ben de pek giremem ole olusumlara e girmeyincede herkese fransız kalıyorum valla:)

2 yıldır İstanbul'da oturuyorum ve çoook yalnız hissediyorum kendimi.En yakın dostlarım benden uzakta.Yeni insanlarla tanışmak yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum.Sesimi duyan yoook muuuuu

Konuyu okudukça içlendim yaaa Bende çok uyumlu biriyimdir ama malesef hiç çevremde düzgün bir insan yok bi kahve içmeye bile yalnız gidiyorum nişanlım var ağustosta evlenicez inşallah ama hiç böyle kızkıza bi alışverişe filan gidemedim daha ömrüm billah çok sıkıldım çooooookkkk

bende çokk yalnızımm hiç arkadaşım yok sevgilim yokkk arkadaşa dosta cok ihtiyacım var

2 yıldır İstanbul'da oturuyorum ve çoook yalnız hissediyorum kendimi.En yakın dostlarım benden uzakta.Yeni insanlarla tanışmak yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum.Sesimi duyan yoook muuuuu

nerdensiniz kızlar ??

Ben...Ben hep doğru davranırsam hep alttan alırsam '' iyi'',en ufak yanlışta siliyor insanlar,insanız bazen ''alıngan , fevr''i zamanlarımız oluyor..,Bir de bunu dostum dediğin insanlar yapıyorlar.Affedici değiller.Egoları; o arkadaşa verd,ğ, değerden önce geliyor...Benciillik yani bu..
Ayrıca birçok arkadaşımın da nazını çektim ,çekiyorum..mesela enson bir arkadşın her tlf duymuyorum diye tlf açmıyor,arada msj atıyorum ,hala açmıyor..Ben birine böyle yapmış değilim yapsam ,siler bir daha da ulaşmaz..kinciler,dost değiller yani..Dost dediklerin bile böyle..İnsanlarda güzel ahlak yok.
.Sonuç adam gibi bir arkadaşım,dostum yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…