): benimde hiç arkadaşım yok malesef 25 yaşındayım hayatım boyunca doğru düzgün hiç arkadaşım olmadı ): benim sorunum karşı tarafla iletişim kuramamak ailemle bile ): genelde odamda takılırım annemlerin yanına tv izlemeye gittiğimde bile hiç konuşmadan otururuz 6 yıllık bi ilişkim var onunla bile çok fazla konuşamıyoruz gerçi bir haftadır küsüsüz o yüzden konuşmuyoruz. ben hep karşı tarafın beni aramasını beklerim ilk ben arayamam hiç o yüzden. geçen hafta tartıştık konuşmuyoruz o bu seferde benim aramamı bekliyor biliyorum ama bende o arasın die bekliyorum çünkü çok kırdı beni ):
Yedi bucuk alti dort aylik ikizlerbu kadar omurde bu kadar oldular ahahah
Mrb
Ben Esin benim de maalesef arkadaşım yok , iyi arkadaşlıklar kurmamız dileğiyle
Benimde hiiiç arkadaşım yoookkevlenmeden önce büssürüydü ama kaçarak evlendiğim için şimdi hiç kimsem yok ..
Ankara'da oturuyorum 20 yaşındayım ev hamımıyım .. Bi bebiş var 45 günlük :)
Merhaba kızlar
bende 2 senelil evliyim ve henüz çocugum yok.evde çok sıkılıyorum.çok yakın 1 2 arkdaşım var onlarında çocukları oldugu için cok fazla görüşemiyoruz.apatmanda komşulukta hiç yok.çık gez diyolar gez gez de insan tek başına hiçbişeyden zevk almıyor.
eşimlede bıyere gıdıncede hep ıkımız evlı bıızm gıbı cocuksuz pek arkadasımız yok o yuzden guzel bır ortamda olmuyor.öyle insanları görünce bende özeniyorum
Istanbul anadolu yakasindaki yalnizlardanim bende hayat insanlar ne tuhaf arkadaslik edinmek nasıl zor böyle
ben sizden büyüğüm anlaşılan 32 yaşındayım kartal civarında bende çatkapı gelen komşulardan sıkıldım . herkesle arkadaşlık kurulmuyor kafa dengim değiller
Belki de seni anlayan ya da ilgi alanlarını paylaşabileceğin biriyle karşılaşmamış olabilirsin.Arkadaşlarımız ve dostlarımız bizim yansımamızdır aslında.Kendimiz gibi olan insanlarla iletişim kurmayı tercih ederiz ki paylaşımlarımız olabilsin.Ailelerimiz ise ailedir neticede öyle değil mi?
Mesela odanda neler yaparsın ya da sevgilin müsait olmadığında canın bişeyler yapmak istemez mi?Anlatmak istersen dinleyebilirim.
Birde paylaşımlı gerçek arkadaşlıklar ve dostluklar insanlara çok şey katar emin ol.Mesela bazı durumlar ya da olaylar karşısında bizim göremediğimiz tarafları,aklımıza gelmeyen yönlerini gösterir.
Buyukler kiz ikizlerden biri erkek biri kiz ayyy yok hayatim ben istemem yardim falan kendi duzenim kendi hayatim sikinti gibi gormuyorumki bebeklerimi hepsiyle cok mutluyum sadece akraba haric gorustugum biri yok tek derdim bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende mi resime bakinca sormak istedin nereli oldugumu herkes aslen nereli oldugumu sorar yillardir o kadar alistimki
sen nerelisin
Işte bende bu durumdayım.Ama azimliyim.Buradan cok guzel ve keyifli dostluklar edinicem.Hissediyorum♥gözyaşı♥;32063818 .!.:Bende istiyorum ailecek görüşebileceğim,
Her derdimi paylaşabileceğim,
Zaman kısıtlaması olmadan istediğim zaman arayıp/aranıp sohbet edebileceğim,
Eşli/Eşsiz çokça, bolca görüşüp gezebileceğim bir arkadaşım dostum olsun...
Lise yıllarımı yatılı okudum..
her yer benim yaşıtımla kızlarla doluydu, gecesi, gündüzü..
Şimdi öyle özlüyorum ki arkadaşlarımı...
Ama maalesef aksi gibi çoğu uzağa evlendi..
Yakında olanlarda değişti
Önceden burdan tanıştığım bir arkadaşım vardı,
Onunla kurmuştuk biz o dostluk dengesini ama
oda Malatya'ya evlendi.
Off ne talihsizim ben
Istanbula geleli 2 yil oldu ve istanbulda daha yuzeysel arkadasliklar oyle gordum ben :/ siz kac senedir istanbuldasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?