Arkadaşı olmayanlar buraya.

Belki de seni anlayan ya da ilgi alanlarını paylaşabileceğin biriyle karşılaşmamış olabilirsin.Arkadaşlarımız ve dostlarımız bizim yansımamızdır aslında.Kendimiz gibi olan insanlarla iletişim kurmayı tercih ederiz ki paylaşımlarımız olabilsin.Ailelerimiz ise ailedir neticede öyle değil mi?

Mesela odanda neler yaparsın ya da sevgilin müsait olmadığında canın bişeyler yapmak istemez mi?Anlatmak istersen dinleyebilirim.

Birde paylaşımlı gerçek arkadaşlıklar ve dostluklar insanlara çok şey katar emin ol.Mesela bazı durumlar ya da olaylar karşısında bizim göremediğimiz tarafları,aklımıza gelmeyen yönlerini gösterir.

Allah bağışlasın cnm.Ankara insanları biraz daha farklıdır ama.Çabuk dostluk kurarsın.İstanbulda insanlar biraz daha tedirgin.Bende uzun yıllar Ankarada yaşadığım için biliyorum.Sen hiç sıkma canını.

Buyukler kiz ikizlerden biri erkek biri kiz ayyy yok hayatim ben istemem yardim falan kendi duzenim kendi hayatim sikinti gibi gormuyorumki bebeklerimi hepsiyle cok mutluyum sadece akraba haric gorustugum biri yok tek derdim bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tanışalım o zaman bizde dimi :)

aile ailedir ama etrafımda görüyorum okuldayken falan herkes annesi yada babası ile rahat rahat saatlerce konuşabiliyordu bizim konuşmamız naber nasılsın dersin kaçta bitiyor yurda ne zaman gideceksin bu kadar ilerisi olmazdı 5 senelik üni hayatımda ez uzun konuşmam 5 dk geçmemiştir.
şu sıralar kpss ye hazırlanıyorum ya ona çalışırım ya kitap okurum yada nette boşboş takılırım vaktimin çoğunluğu bu şekilde geçer. bu yaşıma kadar alıştım artık yalnızlığa bi sevgilimin yanında çenem düşer onunlada farklı yerlerde olduğumuz için 3-4 ayda bir görüşürüz geç saatlere kadar çalıştığından telle de çok uzun konuşamıyoruz.

Ya evet haklısın.Baksana diğer konuda kıza neler yapmış akrabalar.Sonuçta kendi akrabanda olsa karşı tarafta olsa oluyor işte.Tabii kötüler anlamında söylemiyorum ama arkadaş paylaşımı başka işte.Bazen kendi akrabalarımıza bile kırılabiliyoruz.

Aslen nerelisin?

Sende mi resime bakinca sormak istedin nereli oldugumu herkes aslen nereli oldugumu sorar yillardir o kadar alistimki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Işte bende bu durumdayım.Ama azimliyim.Buradan cok guzel ve keyifli dostluklar edinicem.Hissediyorum

Istanbula geleli 2 yil oldu ve istanbulda daha yuzeysel arkadasliklar oyle gordum ben :/ siz kac senedir istanbuldasiniz

Sana aynen katılıyorum.Bende Ankaradan yeni dondum sayılır.Oradaki dostluklar,arkadaşlıklar daha candan.Bu şehrin havası suyu insanlarımıza etkiliyor sanirim

Tek dostumda evlenip gidince sırrımı paylaşabileceğim derdimi döküp en önemlisi birlikte alışvarişe çıkıp karşılıklı kahvemi içebileceğim kimsem kalmadı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…