Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benim de hiç arkadaşım yok. Sevgilim var bi. Hiç kız arkadaşım yok. Çoğu okul dönemindeyken edindiğim arkadaşlardı ve okul bitince samimiyetim koptu.
:) Kafa dengi bir kız arkadaşım olmasını isterdim. Oturup bir çay içmek dedikodu yapmak Alıştım artık yalnızlığa ..

Bende cok istiyorum bi arkadasim olsun bi esim var baskada kimsem yok cok kotu bi durum dedikodu yapabilecek sikintimi paylasacabilecek kardesim diye bilcek bi arkadasim yok

Benimde hiç arkadaşım yok uzun zamandır yanlızım şimdi erkek arkadasımdan da ayrıldım ne yapacağımı bilemiyorum çok isterdim derdimi paylaşacak bir dostum olsun

19 yaşındayım.ankaradayım. çok az arkadaşım oldu.konuşabileceğim ve benim yaşlarımda arkadaşa ihtiyacım var.
sevdiğim tanıdığım insanlara karşı sıcak kanlıyım.ama frekansımız uymuyor sanırım,arkadaş edinemedim.
muhabbet edebileceğim arkadaş arıyorum.:)

Benimde aram kizlarla iyi degil. Bir tanecik can dostum var oka. Gerisi hep erkek dostlarimin. Hep boyke okdu. Sorun bendemi dedim ama baktimki bende deil kizlar dedikoducu, cekemiorlar, sırrını versen hop ertesi hun ortalikta. Ama 3 yakin erkk dostum var. 10 yıldır arkadasiz mukemmel gidiyor. Nisanliminda arkadaşları hepimiz liseden tanisiyoruzz. Sizdede varmi boyle olan?

Sana katılıyorum, hepimiz bayanız ama benim de malesef en yakın dostlarım erkek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlarım var ama eksik giden bir şeyler var bazen sorunlarimi anlatacağım, derdimi paylaşacağım birine o kadar çok ihtiyacım oluyor ki. O yüzden üye oldum bu siteye. Beni de aranıza alın kızlar. Yok mu ankaradan kimse?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde yok evliyim ailemdende uzağım, bu şehirde de tanıdığım kimse yok çok yalnız hissediyorum kendimi

benimde yokk benimdeee sevgilimde olmasa ölecemm yalnızlıktan :)

Bi konudan üzülürken kendimi birden burda buldum ah ahh bende hayatım boyunca bir sürü arkadasım degilde sıkı dostum olsun diye düşündüm hep ama hep lisede kaldı o kadar samimi olduğum o kadar fedakarlık yaptığım insanlarla bile görüşmüyorum. İlkokuldan hep ilk göz ağrım diye düşündüğüm çokta sevdiğim bi arkadaşım vardı okul bittikten sonra herkes kendi hayatına gitti tabi yüz yüze degilde en fazla netten görüşüyoruz geçen seneydi heralde dışarda yemeğe gitmiştik en son neyse aslında o kadar üzülüyorum ki eskileri o kadar çok özlüyorum ki bugün arkadaşımın nikahı oldu o kadar çok sevindim ki onun için mutlu olsun diye ama bi yandanda içim buruk gözlerim dolu dolu hep 3 ay sonra düğünü olacak ve davet etti ama ben gidip gitmemekte bile kararsızım okuldan kimseyle görüşmüyoruz ki tek başımamı takılayım orda diye düşünüyorum Çok özlüyorum eskileri keşke hiç büyümeseydik diye düşünüyorum okudugunuz için teşekkürler kızlar içimi dokmüşüm gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…