Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benimde sevgilimden baska kimsem yok.Cok yalnizim kimseyle uyusamiyorum insanlar bir tuhaf isleri gucleri dedikodu fesatlik.Dostluklar kardeslikler eski zamanlarda kalmis simdi ise herkes birbirinin kuyusunu kaziyor.

Ben arkadaşlıktan kaçıyorum. Şu an ki kaçışım çocuksuzluk yüzünden bazı akraba veya çocuklu arkadaşlarla iletişim kurmakta zorlandığım ve bunu bazen kaldıramadığım için. Dönem dönem arkadaşlıklarım oldu. her okul dönemi kanka denilen arkadaşlar bir müddet sonra bitiyor iletişim. Benim bu arkadaşlarımda hep evlenip başka şehirlere gittiler. Lisede en yakın arkadaşlarım başka şehirlere, dersanede en yakın arkadaşım almanya ya, üniversite arkadaşları zaten hep başka şehirlerdeydi. bir tane üniversite arkadaşım var oda allah tan aynı memleketliydik. o evlenip burda kaldı şükür 15 seneye yakın arkadaşız çok sık görüşemesekde aramalarımızda yarım saat tlf konuşması yaparız. Sonra iş ortamında gelip geçici arkadaşlar oldu bir iki taneyle yine tlf konuşabiliyorum. HA canım canım yanımda benimde arkadaşım yok. en yakınım olacak ablam da daha lise yıllarımda evlenip başka şehire gitti. ne kadar çok sevdiğim arkadaşım akrabam varsa hep evlenip başka yerlere gitti.bunu bazen düşünüyorum ve çok şaşırıyorum. Şu an bir komşum bile yok. bir iki ters hareket konuşma görünce ne yazık ki ipleri koparan bir tipim. Bu yüzdende beni anlamayan kişilerle malesef arkadaşlık kuramıyorum. şu an iş ortamım bile hep erkek . eve git sabah işe gel çok sıkıcı. bazen annemlere gidiyorum o kadar. farklı bir ortamda kuramıyorum şu durumda. bir kurs bir etkinlik gidecek vaktim de yok. bende bazen bu konuda dert yanıyorum.işe gelmesek olmuyor. böyle bir kuyuda gibi yaşayıp ömürleri bitiriyoruz en çok da bu canımı sıkıyor. Bir çocuğum olsa işten ayrılacağım oda olmuyor. Sanki boğazıma bir ip geçmiş gibi tutuklu gibi hapis gibi. Allah yardımcımız olsun

Ben arkadaşlık ilişkisini çok güzel yürütüyorum da nedense şeref yoksunu insanları kendime arkadaş seçiyorum. Üniversiteden 2 edindiğim arkadaşım, notlarım düşünce nedense benden uzaklaşmaya, arkamdan dedikodu yapmaya başladı. Bende bu durumu görünce arkadaşlığımı bitirdim. Bir başka arkadaşım (hasta iken sabaha kadar uyumayıp başında beklerdim) hayatıma kim girse, bana aşık olan kim varsa hepsini tek tek ayartmaya çalıştı konuşmalarını yakaladım. Küçüklük arkadaşım üniversite de çok ama çok değişti, 1.70 boyuma kısa demeler, öğretmenlik okuduğum bölümü küçümsemeler, yeğenim var bir tane dünya güzelidir bana benzeten olduğunda hayır o Queen Bee'den çok çok daha güzel demeler, aynı sevgilim özelliklerinde bir sevgili aramalar.. Ve işin komik yanı beni bu kadar yerip ne yapsam aynısını yapmaya çalışması oldu :) Sustum sabrettim, en sonunda onunla da bitti.. Şimdi hiç arkadaşım yok bir tek sözlüm var. O benim en iyi arkadaşım. İçimde bir yerim arkadaşlık muhabbetlerini çok özlüyor bazen kendimi çok yalnız hissediyorum, bir yanımsa arkadaşlık mevzularına feci küstü, kimseyi arkadaş istemez oldum. Durum bu :)

canı arkadaşlık değilde düşmanlık etmek isteyenler bir köşeye toplanıyor bir dernek kurmadıkları eksik bende buna yakın şeylerle karşılaştım.hiçbir iş yerinde tam anlamı ile samimi arkadaşım yok nedense hep ben dışında millet hep samimisini bulur. aynı maaşı alıp aynı pozisyonda olupta kendini genel müdür zanneden çok,artık erkekler de kadınlaşmaya başlamış ortamlarda onlarında hem cinslerimden pek farkı yok.

bende öyleyim zip zip arkadaşım hemen yakınlık kuramıyorum mesafeli oluyorum hep.etrafıma bakıyorum millet hemen birbiriyle kaynaşıyo canımlar cicimler...bende mi sorun var acaba diyorum

Bende gerçek dostsuzluktan yakınanlardanım malesefki . .
Madem sayımız bu kadar fazla bizde buradan arkadaş olalım canım elbet
tam istediğimiz gibi arkadaşlar bulabiliriz dimi ??

Çoğunuzun sevgilisi nişanlısı sözlüsü var ne güzel. Ya beniiim gibiler naaaapsın

Toplaşalım arkadaşsız arkadaşlar

Konu hortlamış benim şuan ki merakım 2009 ylından beri konu sahibi kendine arkadaş bulabilmiş mi acaba

Ben dün katıldım bende sasirmistim 2009-2014 ve halen konuşuluyor mutlaka bulan vardir..!?

Merhabaaa,
benim 1 tane arkadaşım var ama oda zorunlu arkadaş, eşlerimiz kanka o yüzden.
memeleketimde aynı mahalleden 4 arkadaştık şimdi ankara sivaz İstanbul ve sakaryaya dağılmış durumdayız sadece bayramlarda rast gelirsek hasret gideriyoruz. telefonla konuşmak yetmiyor dostluk için.
Ankaradayım 23 yaşındayım. evliyim ve ev hanımıyım şimdilik =)

ya arkadaşlar aslında bu konuda bende biraz sıkıntılıyım benim de şöyle gerçek anlamda candan dost arkadaşım pek yok gibi yani arkadaş akraba tanıdıklar var ama hani herşeyini çok rahat konuşabildiğin, evine rahat girip çıkabildiğin beraber gezip alışverişler yapabildiğin hiç çekinmeden evinde ağarlayabildiğin gibisinden arkadaştan bahsediyorum yani gerçek dosttan ama iş yerlerinde böyle dostluklar pek kurulamıyor herşey resmi olmuyor olmuyor

Bn de ankaradayım 25 yaşındayım evliyim ev hanımıyım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…