Arkadaşı olmayanlar buraya.

Merhabalar, bende ankara'dayım ve arkadaşım pek yok. Oğlumu işten geldikten sonra parka götürüyorum, Park'ta çok iyi arkadaş olabileceğim başka anneler var. Aslında hepsiyle merhabam ve sohbetim var ama park dışında da görüşmek istiyorum ne bilim ctsleri beraber birşeyler yapmak gibi bazen kahve içmek gibi, bugün3-4 kişi Yanyana oturmuş sohbet ediyorlar ve gülüyorlardı ben ise hem utangaçlıktan hemde çocuğumu yalnız bırakmadığından yanlarına gidemedim ne yapsam acaba çalıştığım için hafta içi gündüz saatlerinde vakit ayıramıyorum , ama yıllardır yalnızlıktan çok sıkıldım. Bana bi akıl verin lütfen...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Benimde sadece 1 tane arkadaşım var oda üniverstede sakaryada 1-2 senesi daha var okulunun bitmesine arada geliyo görüşüyoruz onun dışında işyerinde tek başımayım ofiste çalışıyorum arada bi patron geliyo iki laf ediyoruz eve gidiyorum evden işyerim 10 dk annem babam abim bide sevgilim var zaten en yakın arkadaşımda o heralde

valla arkadaşlar ben şunu anladım ki, sanal ortamdan ne kadar arkadaşım olsun diye uğraşırsak uğraşalım yanındaki canlı varlık gibi olmuyo. hatta evliyseniz farklı ilçelerde bile arkadaş olmuyo, olunamıyo. çünkü kimse eşinden ve ailesinden birbirine vakit ayıramıyo. buna kızamayız da küsemeyiz de maalesef
o yüzden ancak kendi oturduğumuz evin yakınlarında bi arkadaş derdimize derman olabilir
mesela şöyle işten gelince bi çay sohbet, yada izin günü iki dakka uğrayıp laflamalar vs vs
tam öyle sokağımıza biri taşındı dedim, kız hamile kaldı bi aya. bide hep annesine gidiyo hiç göremiyorum
çok zor arkadaşsız olmak beeeee

Ben çok yakında ankara ya taşınıyorm ve kimseyi tanımıyorm. İsterseniz birbirimizin yalnızlığını giderebiliriz,,,en azından deneriz

ben de adanadayım aynı dert iste hep çok arkadasım olsun ıstemısımdır ama en son üniversitede olmustu arkadaslarım simdiyse cok az arkadasım var varsa adanada arkadaslar aslında toplanıp görusebiliriz bence 26 yasındayım bu arada:)

Bursa var mı..ailece görüşebileceğimiz iyi dostluklar kurabileceğimiz birileri olsa ne güzel olur..benim eşim çok sessiz öyle olunca çevre edinmek bizim için çok zor beni hiç sormayın iş yerinde arkadaşlarım var ama bekarlar ben eşimle ortak görüşebileceğimiz birilerini arıyorum..:26:

Koparma gülleri dalında kalsın..
Beni yaktın bir de bülbül yanmasın...
Ooooffff oofff offf.. :))

Son düzenleme:
25 yıllık hayatımda 5 şehirde yaşadım bu yüzden saglam dostluklarım olamamıştır olsa da şehir degisince araya mesafeler girince dostluk kalmıyor. şimdi sivastayim hiç dostum yok

Artık en ince ayrıntısına kadar detaylandırıp evrene mesaj yollayacağım. Boyu boyuma huyu huyuma. Fazla dost göz çıkarmaz.

slm arkadaşlar benimde çok fazla arkadaşım yok topu topu 3 veya 4 tane gerçek dosta arkadaşa benimde ihtiyacım var(

Bende yalovada oturuyorum hıc arkdsım yok... Eşimde sessiz bi insan ama arkds olmk ısteyen oglen bna gelir cay demler kısır yapar yerız....ne iyi olurdu.

ah cnm yakın olsam olurdu dediğin bende severim kısırı:)

kızlar çoğunuzun yine 1-2 tanede olsa varmış. BENİM HİÇ YOK. heleki nişanlandıktan sonraki hiç kalmadı. iştende çıktım evdeyim. nişanlımda askerde. Ankaradayım. Banada bi el atın

slm arkadaşlar benimde çok fazla arkadaşım yok topu topu 3 veya 4 tane gerçek dosta arkadaşa benimde ihtiyacım var(
Merhaba arkadaslar benimde gercek dost diyebilecegim yanliz bir arkadasim var oda cocukluk arkadasim açıkçası bende problem sanirim mesafe koyuyorum benim adamakıllı kafa dengi yoook neyse iyi böyle birde ihtiyac duymadigimdan sanırım cünkü 3 sirdasim var teyzoslarim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…