Arkadaşı olmayanlar buraya.

Ay hayirrr cok sukur ki oyle bir durum yok.
Muayene icin dr a geldiler bir haftadir buradalar daha da ne kadar kalacaklari belli degil.
Kpederimin pisliginden dem vuruyordum bende bdv de

Ay hayirrr cok sukur ki oyle bir durum yok.
Muayene icin dr a geldiler bir haftadir buradalar daha da ne kadar kalacaklari belli degil.
Kpederimin pisliginden dem vuruyordum bende bdv de
kız o senmıydın
bn cevap yazmıstım konuna
ayy Allah sana sabır versın bacım elıne eldıven tak da temızle pıslık adam ya

ivet bendim
dun biraz yapmaya calistim da yok anacim o evdeyken temizligi bosuna yapmis oluyorum ben
vcden cikinca elini yikamadigini farkettik dun esimle. Ya cok iyi bir oyuncuyum yada iyi bir gelinim henuz karar vermedim ama adam memnun kalmis gitmek te istemiyor

ınsan nasılrahat eder ya
esın uyarmıyormu babasını

Yok vallahi uyarmiyor dun sinirlerim bozuldu anlattim yine tum gun yaptiklarini hak veriyor ama o da bisey diyemiyor kirilmasinlar diye. Onlar gittikten sonra ablasini arayip anlatacakmis o soylesin diyo.

Yok vallahi uyarmiyor dun sinirlerim bozuldu anlattim yine tum gun yaptiklarini hak veriyor ama o da bisey diyemiyor kirilmasinlar diye. Onlar gittikten sonra ablasini arayip anlatacakmis o soylesin diyo.
sımdı arasın ndn gıttıkten sonra arıyokı
kaynanan temızmı barı

Simdi ararsa sanki gitmelerini istiyoruz gibi anlasilir diye gittikten sonra ariyalim dedi heralde ben oyle anladim.
Kvalidem hic karismaz etliye sutluye sadece oglunu cok sever surekli kurban eder beni ogluna onun disinda problem yok iyi bir kadin.

Simdi ararsa sanki gitmelerini istiyoruz gibi anlasilir diye gittikten sonra ariyalim dedi heralde ben oyle anladim.
Kvalidem hic karismaz etliye sutluye sadece oglunu cok sever surekli kurban eder beni ogluna onun disinda problem yok iyi bir kadin.
bnm kaynanada oyle
daha evlı degılım ama evlenırsem basıma bela olur o kadın

Umarim olmaz onyargiyla yaklasma. Benim esim kvalidemin en kucuk oglu diger gelinlere kaynanalik yapmis zamaninda ama benimle ugrasmak istemiyorlar sanirim bir de annemle kanka o yuzden olabilir ben kaynanalik gormedim cok sukur.

Umarim olmaz onyargiyla yaklasma. Benim esim kvalidemin en kucuk oglu diger gelinlere kaynanalik yapmis zamaninda ama benimle ugrasmak istemiyorlar sanirim bir de annemle kanka o yuzden olabilir ben kaynanalik gormedim cok sukur.
bnm kaynanada annemle ıyı anlasıyo da bzm sayemızde tanıstılar yanı onceden tanısıklık yoktu

Bizimkiler de bizim sayemizde tanisti canim. Ama annem cok zeki bir kadindir alttan alttan bana tek kelime soylerse karsisinda olacagini hissettiriyor. Kvalidem biz annemlere gidecekken hep diyor ben de geleyim beni de goturun cok sukur bu zamana kadar hep bir isi cikti da goturmek zorunda kalmadik

bnmkılerde zamanla belkı kanka olur=)
ılk tanısmalrında o kdr cok konustularkı bı gor

Belki de olurlar. Annem kvalidemin cocugu yasinda aslinda ama beklenmedik bir sekilde iyi anlastilar. Bir gun biri ariyor bir gun biri benim yanima gelecekleri zamani da ayarlayip birlikte geliyorlar
senin dugun ne zaman bakalim

Belki de olurlar. Annem kvalidemin cocugu yasinda aslinda ama beklenmedik bir sekilde iyi anlastilar. Bir gun biri ariyor bir gun biri benim yanima gelecekleri zamani da ayarlayip birlikte geliyorlar
senin dugun ne zaman bakalim
bzmkılerın arasında 5-6 yas fılan var canım
daha dugun fılan hıcbısey bellı degıl sadece anneler tanıstı o kdr

Bana gore en guzel donemdesin aileler tanismis ama resmiyete dokulmemis. Umarim hersey istedigin gibi olur sevdiceginle omur boyu mutlu olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…