bende ıyıyımAyyy kv ile kpeder bizdee erkenden kahvalti ediyorlar kahvalti hazirlamaya gitmistim k.bakma. evi mok goturuyor onun disinda sorun yok senden nhber
kız o senmıydınAy hayirrr cok sukur ki oyle bir durum yok.
Muayene icin dr a geldiler bir haftadir buradalar daha da ne kadar kalacaklari belli degil.
Kpederimin pisliginden dem vuruyordum bende bdv de
ınsan nasılrahat eder yaivet bendim
dun biraz yapmaya calistim da yok anacim o evdeyken temizligi bosuna yapmis oluyorum ben
vcden cikinca elini yikamadigini farkettik dun esimle. Ya cok iyi bir oyuncuyum yada iyi bir gelinim henuz karar vermedim ama adam memnun kalmis gitmek te istemiyor
sımdı arasın ndn gıttıkten sonra arıyokıYok vallahi uyarmiyor dun sinirlerim bozuldu anlattim yine tum gun yaptiklarini hak veriyor ama o da bisey diyemiyor kirilmasinlar diye. Onlar gittikten sonra ablasini arayip anlatacakmis o soylesin diyo.
bnm kaynanada oyleSimdi ararsa sanki gitmelerini istiyoruz gibi anlasilir diye gittikten sonra ariyalim dedi heralde ben oyle anladim.
Kvalidem hic karismaz etliye sutluye sadece oglunu cok sever surekli kurban eder beni oglunaonun disinda problem yok iyi bir kadin.
bnm kaynanada annemle ıyı anlasıyo da bzm sayemızde tanıstılar yanı onceden tanısıklık yoktuUmarim olmaz onyargiyla yaklasma. Benim esim kvalidemin en kucuk oglu diger gelinlere kaynanalik yapmis zamaninda ama benimle ugrasmak istemiyorlar sanirim bir de annemle kanka o yuzden olabilir ben kaynanalik gormedim cok sukur.
bnmkılerde zamanla belkı kanka olur=)Bizimkiler de bizim sayemizde tanisti canim. Ama annem cok zeki bir kadindir alttan alttan bana tek kelime soylerse karsisinda olacagini hissettiriyor. Kvalidem biz annemlere gidecekken hep diyor ben de geleyim beni de goturun cok sukur bu zamana kadar hep bir isi cikti da goturmek zorunda kalmadik
bzmkılerın arasında 5-6 yas fılan var canımBelki de olurlar. Annem kvalidemin cocugu yasinda aslinda ama beklenmedik bir sekilde iyi anlastilar. Bir gun biri ariyor bir gun biri benim yanima gelecekleri zamani da ayarlayip birlikte geliyorlar
senin dugun ne zaman bakalim
acele etmıyoruz hıcbırsey ıcınBana gore en guzel donemdesin aileler tanismis ama resmiyete dokulmemis. Umarim hersey istedigin gibi olur sevdiceginle omur boyu mutlu olursunn
Oncelikle umarim si sikici ev hanimligindan kurtuluruz
nerdeyse ayniymisiz. K.orende oturuyorum ben siz nerdesiniz.
Gidiyoruz arada dikmene akrabalarimiz var orada. Kac yillik evlisin sen nerden geldin ankarayaUzakmışız ya dikmendeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?