Arkadaşı olmayanlar buraya.

Eses te olan varsa görüşüp dertleşebiliriz kızlar

benmde evlendikten sonra hiç arkadaşım kalmadı sıkılıyorum evdeeeeee...ben sakaryada oturuyorum varmı benden olaaan?

Slm bende evliyim bursaya yerleştim.arkadaş olmayınca herşey ne kadar sıkıcıymış yaa

hemde hiç insan mutlu anını paylaşmak isterken acılarını bile paylaşamıyorrr :'(

Istanbulda yaşıyorum burda yaşayan arkadaşlarla Görüşmek isterim destek olalım birbirimize

Arkadaslar İstanbul avrupa yakasindanim ikiz cocuklqrim var bende gurbeteyim bana ozelden msj atin bende komşuluk arkadaslik kurmak istiyorum özelikle çocuklu olan benim çocuklar 4 yasinda ailecek gorusecegim derdimi anlatacagim dost arkadaş ariyorum

Slm kizlar. Bende almanyadan eskisehire evlendim. 25 yasindayim. Bir cocugum var. Burda hic arkadasim yok. Arkadaslik yapmak isteyen varsa bana yazabilir. Coook sevinirim

Merhaba kizlar bende almanyada yasiyorum hic arkadasim yok cok mutsuzum yanlizliktan. Keske bende türkiyede yasasaydim..

Bende ankaradanim.bir çocukluğum.kendime uygun huyu huyuma suyu suyuna eş ar.. Aman arkadaş ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…