Arkadaşı olmayanlar buraya.

oyy kuzumun ayaklari uff olmus opuyorumnanaktan
en rahatti convers :lepi: dügünlerde bile zor yürüyorum topuklularla sen bide carsiya cikmissin lmaz:
neyse uzat ayaklarini .. dinlennnn şakkıdı

Benim de arkadaşım yok..boshayallersmile
Annem var bir kaç tanede komşum ama komşularımda yaşca büyük benden iyi anlaşsamda ben kafa dengi arkadaşım olsunistiyorum
onla alışverişe gidebilceğim
pazar çarşı gezebileceğim
Dertleşebilceğim yaşıma denk bir tane arkadaşım olsaydı keşkeboshayallersmile
Herkesle çok cabuk kaynaşırım aslında ama arkadaşlık konusunda biraz seçiciyim herkesle içli dışlı olmayı sevmiyorum kafa dengi 1 tane olsaydı yaaa yarın salı pazraına gitmek istiyorum ama bir tane bile arkadaşım yokkboshayallersmile

şükret arkadaşım senin yine annen yanındaymış benim annemde uzakda kimsem yok:sinifsinif: haklısın herkesle içli dışlı olunmuyo kafa dengi insan bulmak çok zorrr

Ben hepinizden uzaktayim, anne diyorsunuz, sali pazari diosunuz ben neyapayim. Simdi oturup aglicaam inan.
:bbo:

seni cok iyi anliyorum canim Şeniz
bende senin gibiyim - iste cok secici oldugumuz icin arkadas bulamiyoruz :)

evt ya sali pazari anne diosunuz, duygulaniorumsenağlama

ay ben ist dayken ne gidioduk sali pazarina donsem de yine gitsek:dance:

bu arada slm kizlar napiosunuz bakalim?bayanssulusmile

Iyim canim. Demin alis veristen geldik. Esim Tv basinda Türk Malina bakiyor bende Pc Basina gectim, biraz arkadaslarla sohbet edeyim dedimkaydirigubbakcemile2
Sen neler yapiyorsun?

bende Abiye Kuzuya bakiyodum demin :lepi: ama hep ayni espiriLerde bayDii beni, bi nette bakiyim dedim ..

hep ayni seyLer iste .. monoton bi hayat mafoldumben

bende Abiye Kuzuya bakiyodum demin :lepi: ama hep ayni espiriLerde bayDii beni, bi nette bakiyim dedim ..

hep ayni seyLer iste .. monoton bi hayat mafoldumben

Kadinin gülmesi beni bitiriyordelikafadulden

Mersinde yaz sezonu baslamistir herhalde yaaa. Deniz, kumsal ne güzeldir oralar simdi opuyorumnanaktan

Kadinin gülmesi beni bitiriyordelikafadulden

Mersinde yaz sezonu baslamistir herhalde yaaa. Deniz, kumsal ne güzeldir oralar simdi opuyorumnanaktan

öyledir herhalde haberim yok, cünkü mersinde degilim naniknanik
taninmamak icin yanlis bilgi verdim sengözlerimebaksanab :1ninca: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…