Arkadaşı olmayanlar buraya.

ayyy yazık, Allah sabır versin... benim eşimde ocakta geldi... zor oluyo beklemek... kız aysha seninki yaptı mı askerliğini???

çok teşekkürler evet zaman geçmiyor gibi ya hayırlısıyla bitseydi kurban kesecez:gitme:

bilgisayar ben çıkıyorum yarın erken kalmam gerek kendinize çook iyi bakın çok öptüm hoşcakalın :a015:

bu arada ingilizceyi bi türlü kıvıramadım bi ara püf noktasını anlatırmısınız

gözlerim kapanıyor harfları bulamıyorum artık siz gece kuşlarısınız heralde:))

iyi geceler su perisi... ayshacım gönlüm seni yalnız bırakmaya elvermiyo canım ama ben de çıkayım artık... yarın aslanlar gibi ders çalışmam lazım, en azından aslan yavrusu gibi kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 tamam canim gorusuruz, ii yarin kontrol ederim seni aslanlar gbi calistn mi bakalim die:hulya:

ben de bugun biraz biraz basliim barisempatiksalakcinni

hadi ii geceler

hey dostum! hadi kalk sen de bilgisayar başından, doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu derse marş marş

offf canim cok sykyliooo kizlarrr .. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ne canim ders yapmak istiyoo :1no2: alsanaalsanasmile
nede temizlik :1no2: :1no2:

offf canim cok sykyliooo kizlarrr .. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ne canim ders yapmak istiyoo :1no2: alsanaalsanasmile
nede temizlik :1no2: :1no2:

temizlik daha bi iç açıcı sanki :1closedeyes:
şahsen ben canım sıkıldığımda temizliğe vururum kendimi ama ders için ilham perilerimi beklemem gerekiyo boshayallersmile

temizlik daha bi iç açıcı sanki :1closedeyes:
şahsen ben canım sıkıldığımda temizliğe vururum kendimi ama ders için ilham perilerimi beklemem gerekiyo boshayallersmile

4 gündür evdeyim .. ama yinede yorgunluktan ölüyorum sempatiksalakcinni
kolumu kaldiracak halim yok .. ne bu böyle yaaa offff kafamçokkarıştı

4 gündür evdeyim .. ama yinede yorgunluktan ölüyorum sempatiksalakcinni
kolumu kaldiracak halim yok .. ne bu böyle yaaa offff kafamçokkarıştı

arada oluyo öyle canım yaa
ben de öğlen 12 ye kadar uyurum 12 den sonra bile bıraksalar daha uyurum yani mirmirmirmir
bugün bi akılsızlık edip çarşıya giderken topuklu ayakkabı giydim. kafamçokkarıştı sen ne giymezsin mis gibi conversini. ayaklarım uff oldu :sinifsinif: bacaklarım da tutmuyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…