Arkadaşı olmayanlar buraya.

oyy kuzumun ayaklari uff olmus opuyorumnanaktan
en rahatti convers :lepi: dügünlerde bile zor yürüyorum topuklularla sen bide carsiya cikmissin lmaz:
neyse uzat ayaklarini .. dinlennnn şakkıdı

2 saattir yatıyorum daha iyi gibiyim kafamçokkarıştı
aynen düğünümde zaten mor convers giymek istiyorum :dance: mor gelin çiçeğimle harika bi uyum olur dimi kaydirigubbakcemile3

heeey kizlardelikafadulden
ben geldimbayanssulusmile

2 saattir yatıyorum daha iyi gibiyim kafamçokkarıştı
aynen düğünümde zaten mor convers giymek istiyorum :dance: mor gelin çiçeğimle harika bi uyum olur dimi kaydirigubbakcemile3

aslinda iyi fikir valla hihoyyyt
belki görmüssündür Serdar Ortacin bi klibindeki kiz gelinligin altina beyaz convers giymistii :lepi:

kızlar bende aranıza katıldım bende 7 aydır evlıyım evlendım evlenelı bi samimi komşum arkadaşım yok.sen ararsan iyi sana gelirler ama ondan sonra ne arayan var ne soran bende karar aldım kımse aramadığı muddetçe bende aramıcam aramıyorum da.bi tek arkadaşım var o da kocişim ve muhabbet kuşum :)

hosgeldin canim ..vereliniortak
amaaaan bosver öyle insanlari .. birak onlar arasin seni .. aramazlarsada salla gitsin .. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

en iyisini yapmışsın canım insana bi kendi ailesi arkadaş gerisi yalan..

evet valla doğru diyorsunuz.salladım gitti bendevereliniortakhoşbulduk bu arada arkadaşlar

hosgeldin canim, bosver sen de ole insanlardan zaten gercek dost olmaz, takil bize

öyle yapıyorum valla saat kaç olmuş ama kadınalr kulubunden kopamıyorum ya valla burada konuşmak dertleşmek diğer arkadaşları dinlemek öyle güzel ki..kociş görevde bende böle evde tek..kuşumla ev bekleriz:) ya o değil de bende mi bi gariplik var ya ya ınsanlara karşı çok çekingenim öyle zor yaklaşıyorum ki sanki arkamı dönsem sırtımdan vuracaklar gibi düşünüyorum o yüzden yaklaşamıyorum neyse napayım

ben de böyleyim canım yalnız değilsin :teselli: birileri tarafından canımın yanmasından ve o birilerine güvenmeye korkuyorum.
kk benim de yalnızlığımı alıp götürüyo. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…