nimett07 ve elisa aramiza hos geldiniz zamanla sizde arkadassizliga alisirsiniz biz alistik zorunda kaldik yani ama burda iyi arkadasliklar kuruluyo biz yaninizdayiz bundan önce bizim yanimizda olanlar gibi neyse nete ve size dyum olmuyo ben daha bulasik yikamadim aksama ugricam yine öpüyorum herkesi lütfen üzülmeyin arkadaslarim olumunekankayizsmile :asigim::enbuyukkk:ya
sağol tatlışımm opuyorumnanaktan bugüne kadar iyi gidiyodu sınavlar,ama bugünkü çok zordu.244 sayfa çalıştım,en incik cincik yerlerden sormuşkolay gelsin canım, zor dönemler bilirim. dualarım seninle..
sağol bitanem yarın bitiyo sınavlarım :teytey:canim tesekkür ederim cok insanla karsilastim bu yasa kadar yasim 24 az zmn gecirmedim az kazikda yemedim yani ama bu en sonuncusu bana bazi degerlerin varliginin hic olmadigini deger verdigim insanlarin bana deger vermediklerini daha iyi yüzüme vurdu yoksa o kiz icin zerre kadar üzülmüyorum cünkü ben hep iyilik yaptim hata bende deildi.
burdaki yazilarda beni etkiledi cok doluymusum heralde su an farkediyorum da yazmista yazmisim kaydirigubbakcemile3
vee hosbulduk bende bu vesileyle araniza katilmis oldum
tekrar tesekkür ederim bende seni her zaman dinlemekten mutluluk duyarim a.s.
Sinavlarin icin ayrica basarilar :)
herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım geldiğin ilçeyle eskiden yaşadığın ilçe arası çok mu uzak? zaman zaman oraya ailenin yanına gidebilirsen değişiklik olur senin için boshayallersmileBende evlendikten sonra yapayalnız kaldımçok arakadaşım var ama hepsi uzakta ve kendi hayatlarındalar..Ben evlendim ve Antalyanın bir ilçesinden başka ilçesine geldim 10 ay oldu ve ben evden hiç çıkmıyorum..Akşama kadar bilgisayar başında oturup eşimi bekliyorum..İyiki bu forumu buldum ve gerçekten yalnızlığım biraz olsun azaldı çalışmak istiyorum bir işte bulamadım..çok yalnızm çoook
Bende cok zor bi dönemden geçiyorum, anlat deseniz toparlayamam bile uyustum resmen..
Baslıgım var burada okuyup bana yorum yapabilirmisiniz.. Resmen imreniyorum artık arkadasları ile bişeyler yapanlara.. Ailemden uzagım yalnız hayat sürmezki ..
hayatta anlasabilecigin cok az insan bulunur bazen buldugunu sanarsin bazende cok uzakta olur degerini daha cok anlarsin sen benim degerlimsin canimin ici annenler ankarada oturuyodu galiba burdan ankara 6saat benimde bi tanidigim olsada gelsem ama hayat bu dünya kücük belki hayaller gercek olur bi cay icim masum dedikodular yapmak olmicak bisi deil sekerparemhihoyyyt :asigim::asigim:
Bende evlendikten sonra yapayalnız kaldımçok arakadaşım var ama hepsi uzakta ve kendi hayatlarındalar..Ben evlendim ve Antalyanın bir ilçesinden başka ilçesine geldim 10 ay oldu ve ben evden hiç çıkmıyorum..Akşama kadar bilgisayar başında oturup eşimi bekliyorum..İyiki bu forumu buldum ve gerçekten yalnızlığım biraz olsun azaldı çalışmak istiyorum bir işte bulamadım..çok yalnızm çoook
canım geldiğin ilçeyle eskiden yaşadığın ilçe arası çok mu uzak? zaman zaman oraya ailenin yanına gidebilirsen değişiklik olur senin için boshayallersmile
kolay gelsin sana tatlım bende buzdolabını temizledim temislerkende ne pissin sen bee die kızdım kendimeee kaydirigubbakcemile3 yaaa iyce uyuştum temizlik yapmaktanda sıkıldım artıkkk :kedi: evet annemler ankaradalar keşke sende orda olsaydın gelirdim sanada ama inş bi gün bi yerde buluşacağımıza inanıyorum bitanemmm :asigim::1hug:
dayanamıyorum, yurda esya bırakmak bu yıl yasaklanmış, bende aldım yollamak için terminale gitmişken kendimi de yollayayım dedim =D
slm kizlarrrrrrr:sm_cool:
yeni gelenler hosgelmislera.s.
ee herkes nasil bakalimkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
sağol tatlışımm opuyorumnanaktan bugüne kadar iyi gidiyodu sınavlar,ama bugünkü çok zordu.244 sayfa çalıştım,en incik cincik yerlerden sormuş
sağol bitanem yarın bitiyo sınavlarım :teytey:
bazen böyle doluyo insan,birilerine içindekileri dökmek istiyo ama o birilerini etrafında bulamıyo.ama neyse ki kk var boshayallersmile olsun anlat rahatlamışsındır :1hug: ben de çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan
canım geldiğin ilçeyle eskiden yaşadığın ilçe arası çok mu uzak? zaman zaman oraya ailenin yanına gidebilirsen değişiklik olur senin için boshayallersmile
sağol canım. sınıf öğretmenliğinde okuyorum.bölümüm ağır değil ama sınavlarda çok zor soruyolar.canım kolay gelsin hangi bölümdesin? sözel ağırlıklı bi bölüm heralde..
vee evimdeyim, 2 günlüğüne kaçtım resmen.. yemekhaneye gidemiorum odada tv bile izlemek istemiorum çarpıntı bas dönmesi mide bulantısı uykusuzluk hasta oldum resmen orda resmen.. aslında daha hayatın basında bu kdr etkilenmem cok kötü benim için, keşke bu kdr hassas olmasam.. şimdi daha iyiyim..
canım bende evleneli 16 ay oldu ve ankaradan muğlaya geldim sen yine yakınsın şükret tatlım senede bir defa anca gidebiliyorum üstelik bayramlarda bile gidemiyorum:gitme: durumun aynı benim durumum gibi bende öyle evden çıkmıyorum hep pc başında tv başında akşamlıyorum yani yanlız değilsin merak etme canımmm biz burdayıss herzamannnzemuszemus:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?