Arkadaşı olmayanlar buraya.

bende bi yandan bulasik yikarken buzdolabi ve firini sildim simdi neti basindayim ins bi gün görüsürüz ya ben resmimi koydum buraya ama görünmüyo neden bi fikrin varmi

resim koymayı falan bilmiom canım bi fikrim yok ama bi resim koymuşsun görünüo .))

SAğol canım :) evimin içinde her zaman konuşabileceğm arkadaşlarımın olması gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan

gerçekten çok güsel oluo en azından bi derdin olduğunda rahatca anlatabilio insan içimizde biriktirip kocalarımıza falan patlamıoz bariii :roflol::roflol:

gerçekten çok güsel oluo en azından bi derdin olduğunda rahatca anlatabilio insan içimizde biriktirip kocalarımıza falan patlamıoz bariii :roflol::roflol:

evet sonradan koydum önce kendi resmimi koymustum ama sonra bu güzel kadinin resmini koydum benim resmimde profilmde var görmek istersen ee sen ne yapiyon sekerpare canin sikiliyomu benim cok sikiliyo esim manavi acti bundan sonra hep yalnizim:roflol:

haklısın tatlım bu yıl mezun mu oldun?

hemen baktım resmine çok tatlısın çok güselsin canım benim :asigim: ayy napıyım evde öle tek başıma bi tv izle bi pc başına geç o odadan o odaya gezip duruom çok sıkılıom hemde:bbo: hayırlı olsun canım eşinin işide

o mezun oldu benim dah 2 yılım var ..
tatilde bu baslıga bol bol gelecegim, bi kaç gün daha işlerim var.. o zmn iyice etkisini atarım..

benim de bugün finallerim bitti canımcım :teytey: ben de tatilde hep burdayım görüşmek üzere opuyorumnanaktan

hayırlı olsunn =)
eglenceli, sıcak, bol muhabbetler dilegiyleee =D

benimde arkadaşlarım evlendiler, çalışıyorlar artık yanlız kaldım...yakın arkadaşlarımla görüşemiyorum .
çok yanlız kaldım . ben çok alışmışım sosyal yaşantıya.... şimdi çok ender gezebiliyorum ama şöyle oturup sohbet edebileceğim.. sıkıntılarımı anlatabileceğim pek kimse kalmadı..of of....

hayırlı olsunn =)
eglenceli, sıcak, bol muhabbetler dilegiyleee =D
inş hayırlı olur eyvahedigeldismile nolur hiçbir dersten kalmıyayım :Saruboceq:
slm milletkaydirigubbakcemile2 napiosunuz bakalim?
iyiyiz ayshaacım seni sormalı? opuyorumnanaktan hazırlandı mı eşyalar? benim de okul bitti, ohh artık öğlene kadar uyuycam. sırnaşık şey en çok buna seviniyorum birazcık uykucuyum da mirmirmirmir
burada her sıkıntını bizlerle paylaşabilirsin canım opuyorumnanaktan
sen çalışmıyor musun?

saol sedefonur ben de iiyim, esyalar da hazirlanio yawas yaws kolay deil tabi, gelmediniz yardima o yuzden agir gidio tabi:sm_confused:

saol sedefonur ben de iiyim, esyalar da hazirlanio yawas yaws kolay deil tabi, gelmediniz yardima o yuzden agir gidio tabi:sm_confused:

ahh kıyamamm sen iste yeter ki şeker hemen uçar gelirim zaten biliyosun meraklıyım californiaya kaydirigubbakcemile3

sedefonurcum çalışıyorum. çok mersi bende yazmaya çalışıcam ....
iş tempomuz ağır gidiyor... bende net girebiliyorum. .. patrondan yana sıkıntı yok... laptop sağ olsun yani

saol sekerparem sende cok tatlisindir eminim kalibimi basarim... opuyorumnanaktan
valla iki insanin ayri ayri yerlerde ayni seyleri yaptina inanamiyorum bazen düsünüyorum da biri kamerayla izlese bizi deliler halt yemis yanimizda ayni odaya 10kere gir cik tv izle kapat ac bilgisayar falan fistik delirmesek iyidir artik aksamlari esimin yanina gidiyorum saat yedi gibi birlikte kapatip geliyoruz bu bi kac gün ferahlarim biraz sonra gine sikilirim zemuszemus aklinialirimsmile

saol canım benimm ohaoldumsmile evet gerçekten biri izlese güler halimee bazen oturuom herşeyi kapatıom karşımda biri varmış gibi duvarla sohbet ediom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ohh çok sewindim senin adına en azından bi kaç gün stres atarsın bende aynı senin gibiyim deişik bişiler yapmak güsel oluo bi kaç gün sıkıntını unutuon havan deişio sonra o yaptığın şeyde rotin bi hal alıo ondanda sıkılıo insann guclubacismile öpüyorumm canım benimmmm:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…