yok canım 2buçuk saat falan gidiyorum zaten sık sık ama yine döndüğümde yalnızım işte..
bende bi yandan bulasik yikarken buzdolabi ve firini sildim simdi neti basindayim ins bi gün görüsürüz ya ben resmimi koydum buraya ama görünmüyo neden bi fikrin varmi
SAğol canım :) evimin içinde her zaman konuşabileceğm arkadaşlarımın olması gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan
gerçekten çok güsel oluo en azından bi derdin olduğunda rahatca anlatabilio insan içimizde biriktirip kocalarımıza falan patlamıoz bariii :roflol::roflol:
patlamayin sakin kocalariniza burda anlatin
gerçekten çok güsel oluo en azından bi derdin olduğunda rahatca anlatabilio insan içimizde biriktirip kocalarımıza falan patlamıoz bariii :roflol::roflol:
Haklısın, ama ben cok ta net deilim sanırım.. Keşke belli bi seviyede tutsaydım izin vermeseydim bastan uyanık olsaydım en azından bu kdr üzülmezdim o agır lafları ona sarfedip mezun olurken böyle bişey yasatmazdım.. hala yasadıklarıma ragmen böyle olsun istemezdim diorum, ben kırmak istemedim, ama kırılıncada onu deil kendimi düşünmek zorundayım.. ben kendimi düşünmedikten sonra o beni nie önemsesin ki..
evet sonradan koydum önce kendi resmimi koymustum ama sonra bu güzel kadinin resmini koydum benim resmimde profilmde var görmek istersen ee sen ne yapiyon sekerpare canin sikiliyomu benim cok sikiliyo esim manavi acti bundan sonra hep yalnizim:roflol:
haklısın tatlım bu yıl mezun mu oldun?
o mezun oldu benim dah 2 yılım var ..
tatilde bu baslıga bol bol gelecegim, bi kaç gün daha işlerim var.. o zmn iyice etkisini atarım..
inş hayırlı olur eyvahedigeldismile nolur hiçbir dersten kalmıyayım :Saruboceq:hayırlı olsunn =)
eglenceli, sıcak, bol muhabbetler dilegiyleee =D
iyiyiz ayshaacım seni sormalı? opuyorumnanaktan hazırlandı mı eşyalar? benim de okul bitti, ohh artık öğlene kadar uyuycam. sırnaşık şey en çok buna seviniyorum birazcık uykucuyum da mirmirmirmirslm milletkaydirigubbakcemile2 napiosunuz bakalim?
burada her sıkıntını bizlerle paylaşabilirsin canım opuyorumnanaktanbenimde arkadaşlarım evlendiler, çalışıyorlar artık yanlız kaldım...yakın arkadaşlarımla görüşemiyorum.
çok yanlız kaldım. ben çok alışmışım sosyal yaşantıya.... şimdi çok ender gezebiliyorum ama şöyle oturup sohbet edebileceğim.. sıkıntılarımı anlatabileceğim pek kimse kalmadı..of of....
saol sedefonur ben de iiyim, esyalar da hazirlanio yawas yaws kolay deil tabi, gelmediniz yardima o yuzden agir gidio tabi:sm_confused:
hemen baktım resmine çok tatlısın çok güselsin canım benim :asigim: ayy napıyım evde öle tek başıma bi tv izle bi pc başına geç o odadan o odaya gezip duruom çok sıkılıom hemde:bbo: hayırlı olsun canım eşinin işide
saol sekerparem sende cok tatlisindir eminim kalibimi basarim... opuyorumnanaktan
valla iki insanin ayri ayri yerlerde ayni seyleri yaptina inanamiyorum bazen düsünüyorum da biri kamerayla izlese bizi deliler halt yemis yanimizda ayni odaya 10kere gir cik tv izle kapat ac bilgisayar falan fistik delirmesek iyidir artik aksamlari esimin yanina gidiyorum saat yedi gibi birlikte kapatip geliyoruz bu bi kac gün ferahlarim biraz sonra gine sikilirimzemuszemus aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?