Arkadaşı olmayanlar buraya.

bende çok memnun oldum canım..

hos geldin canim sende evlenipte arkadassiz kalanlardanmisin bi bakima iyi olmus cünkü cahil dönemlerimizde kurdugumuz arkadasliklar hüsranla bitebiliyo burda herkesin kötü bi arkadas anisi vardir ama emin ol gercek arkadastan daha iyi arkadaslar bulursun burda tabi ins gercekten iyi bi ark bulursun üff cok zor cok zor :teselli: :1hug:

en doğrusunu yapıosun canım benim aman takma kimseyi sağlıkdan daha önemli bişi yok hayatta bayanssulusmileözlersin tabee sende hergün gel bi kaç gün gelmion bakıom bakıom yoksun :umursamaz: sonra bende üsülüom :gitme: cimcimesini yanlız bırakırmı insan kıs sen iş hanımı olunca beni unuttun :))) para kazanacam die harıl harıl elişimi yapıon fıstıkımm opuyorumnanaktan şaka bi tarafa öpüom tatlımmmm :1hug::1hug:

yok kis seni para icin satarmiyim hic cimcimem benim senin o tatli yazilarinida senide yerim :icecream: hic denk gelemiyoz ki aslinda ben senle söle carsiya cikip söle bi dolasip yorulmak eve gelip bi cay icmek isterdim sekerparem benim :teytey: degmesin sana olumunekankayizsmile

:roflol:

evet katılıyorum... benim arkadasım dostum dedigim insanların cok acıları dokundu bana :sinifsinif: yeri geldi inanmak istemedim gene gorustum ama her insan kendin gibi dusunmuyor işte

aynen banada dost dediğim insanlar yılan çktı çok kazık yedim benmde 2 tane arkdaşm varla yok arası

pazar günü en yakin arkadasim dedigim insani sildim ve galiba bundan sonra dogru dürsüt arkadasim yok ve olmiycakta bundan sonra cünkü cok yorulmusum
niye sildim onu cünkü sabrim tasti 2 sene boyunca hep bisiler istedi sarki cdleri doldur dedi yaptim gücüme gitmedi evime geldi bilgisayari acip bakti 5 er dk sonra hic oturmadan kalti gitti bunu bikac defa yapti benim icin gelmedi yani bilg icin geliyor arkadas
ögretmenlik yapiyodu bi dönem sirf o cagirdi diye kalktim gittim 2 3 defa yanina
disinden rahatsizlandi cok problemli bi disi vardi korkuyorum sen yanimda ol dedi evdekilere bile zor izah ederek tmm dedim yaninda oldum ameliyat oldugu zaman sabah sabah .
her bisiyini zar zor anlatir hele ailesiyle alakali bisi olunca cok ketum davranirdi anlayis gösterdim
sirf o seviyo diye ve ona moral olsun diye recep ivedik denen o igrenc filmi izlemeye gittik sevmedigim halde
arkadaslariyla(erkeklerle) konusurdu o konusurken arkadaslari bana bakardi onla konustuklari halde gözleri bende kalirdi lafini bile acip söylemezdim kendiside farkindaydi

güzellik cirkinlik mevzularini hic acmadim hic konusmadim bile o konularda metevaziyimdir gerek duymam konusmaya ama kendisi cok icerlemis anlasilan

filme gittikten sonra dogum günü oldu aradim kutladim gelim dedim hediyesini vercektim gelme dedi uygun deilmis vs vs... nese dedim baska gün aradim ablamin arkadaslari gelcek dedi (yalan) tmm dedim baska gün aradim gene ayni sey. bende vazgectim anladim görüsmek istemiyor benimle heralde
sonra bitsin dedim aramayim bitsin nolcakki dedim ztn bitcekti bende güvenmedim hic dogruya dogru yaptigi hareketler hosuma gitmiyodu nerde erkek görse konusmak icin yirtiniyodu ben hoslanmam öle seylerden o yapardi ...Ama arkadasimdir dedim güvenmedim ben hic genede hep yardim ettim meger kendimi kullandirmisim ne koparsam kar demis oda sömürmüs beni

o napti benim icin?
hic..... koca bir hic. beni dinlemiyodu sikintim derdim oldugunda bile bazen dinler gibi yapiyodu oda isine gelirse
bi gün nasi olduysa bi poset kitap getirdi ders kitaplariydi
ben ondan kitap mitap istemedim kendim alcam demistim hayir diye karsi cikti ben sana vericem
getirdi verdi kitaplarini bana ödünc olarak calismam icin
iyi dedim sevindim hayrette ettim demek bana deger veriyor dedim sevmese vermezdi dedim
bi gün sinav vakti yaklasmisken telefon acti
o an da da bi yere(kursa) yetismem lazim cok gec kalmisim
kapatiyim sonra konusalim diyorum yok olmaz diyor yemisim kursunu diyor (benim hicbisiyim önemli deil ya )
nese hazorlanirken dinliyorum seni dedim kitaplardan birinin yarisini yirtcagini söyledi lazimmis
ama ona lazim olan yer banada lazimdi
ben sana netten cikti alirim dedim kabul etmedi
nese iste geldi yirtti kitabi verdi elime
ben gene sindirdim aldiris etmedim
uzun süre konusmadik merak ettim sonrasinda aradim gene hürmete gecmedi
bosverdim bitirmeyi istedim artik yaptigi seyleride cok düsündüm hep zarar vermis hepte ben kullandirmisim kendimi saf gibi salak yerine konmusum ben deger verdikce o simarmis bisi sanmis kendini .
bi gün sinavdan cikmisim bu pazar yani , kafam öyle doluki yorgunlukktan bitik durumdayim
o caldirdi geri arayim diye
sasirdim arayim bari dedim
aradim
konusuyor sagdan soldan sinavimi soruyor notlarimi soruyor ben söyledikce kizdi sanki iyi notlar aldim diye kendisine sordugumda notlarini seninkiyle aynisi iste diyip duruyor zorladim düsük bi not söyledi iyimi diyor ? dedim olabilir
nese gectik o konuyu en sonunda kitaplari istedigini söyledi
bende dedimki ben daha sinavdan yeni ciktim notlarim nasl gelcek bilmiyorum sen bana kitap verdin diye ben yeni kitap almadimm dedim
Arkadasima söz verdim ona vermem gerekiyo senin kaynagin cok internetten bakarsin dedi
cok kirildim dedim neden bana sormadan arkadasina söz veriyosun dedim
gene ayni cevap...
kitap alirsin her yerde var dedi bide üstelik
ya madem veriyosun niye geri aliyosun ? derslerden gectigimin kesin olmasini bile beklemeden elimden aliyoki kitabi gecemezsem gidip yeni kitap alcam
o zaman bana niye verdin bunlari?
sonrasinda da kitabi hemen getirmemi falan söyledi cok yorgunum getiremem dedim
illa getiriyim diye zorluyo
cat kapattim telefonu cok sinirliydim bagirarak konusmustum ztn
mesaj geldi hemen
kitabi verirken iyi alirken kötü oluyosun dostla alisveris olmazmis sana ztn bi dönemlik vermistim cart curt...
bende dedimki cevap olarak kitaplarini yemedim getiricem bakkala birakirim yarin alinca öperek oksarsin kitaplarini senin kadar yüzsüz degilim ben dedim bitirdim
bide utanmadan cvp yazmis
kitap derdine düsmedim onlar ztn benim oksamam öpmem merak etme vs... sacma sapan seyler ...
ertesi gün götürdüm biraktim bakkala yüzünü bile görmek istemiyodum ztn telefonunu falan sildim

iste 2 senelik bi arkadasligin özeti bu
güvenebilirmiyim daha birine bilmiyorum
ve biktim artik beni her gören catliyor cildiriyor kaldiramiyor yani
ben kendimi öle olaganüstü güzel falan bulmuyorum ama baska ortamlara girince de ayni durumla karsilasiyorum
artik cok sikildim insanlardanda sikildim ne arkadas ne baska bisi sogudum resmen asosyal oldum ciktim
disarda herkes mutlu mesut arkadaslariyla gezerken ben imrenerek bakiyordumm ama artik istemiyorum
ben iletisimm falan kuramiyorum kimseyle arkadas falan olamiyorum cok beceriksizim bunu bile beceremiyorum bunu bile sapredip okuyan arkadas olursa tesekkür ederim okumassanizda caniniz sagolsun

canım benim kıyamam :teselli: arkadaşının yaptıkları çok ayıp ama bunu yapan bir tek o değil malesef çoğumuz böyle kazıklar yedik hayatta ve aslında onlar sayesinde hayatı öğrendik a.s
sen hiç sıkma canını :1hug: aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
ne zaman bi sıkıntın olursa veya mutlu güzel anıların olursa gel burda bizlerle paylaş.boshayallersmile
her zaman dinleyebilirim seni arkadaşım olumunekankayizsmile

çok sağolasın canım, hemen cevap verdiğin için, evet evlenmeden önce hep böyle çok arkadaşı olan biri olmadım çevremde bi kaç yakın arkadaşım oldu. Ancak ben evlenince biteceğini inanmıyordum ama onlarda bi değişme olunca ister istemez kopuyorsun görüşmek bile istemiyorsun canım .. Burada iyiki sizler varsınız..:1rolleyes:

şu finallerim bi bitsin 24 saat burdayım :dance:
son 2 gün :umursamaz:

canim tesekkür ederim cok insanla karsilastim bu yasa kadar yasim 24 az zmn gecirmedim az kazikda yemedim yani ama bu en sonuncusu bana bazi degerlerin varliginin hic olmadigini deger verdigim insanlarin bana deger vermediklerini daha iyi yüzüme vurdu yoksa o kiz icin zerre kadar üzülmüyorum cünkü ben hep iyilik yaptim hata bende deildi.
burdaki yazilarda beni etkiledi cok doluymusum heralde su an farkediyorum da yazmista yazmisim kaydirigubbakcemile3
vee hosbulduk bende bu vesileyle araniza katilmis oldum
tekrar tesekkür ederim bende seni her zaman dinlemekten mutluluk duyarim a.s.
Sinavlarin icin ayrica basarilar :)
herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

burda biz hepimiz birbirimize destegiz sende saol canim evlendikten sonra arkadaslar kalmiyo ya onlarda sucu bizde buluyo evlendin degistin diyolar halbuki onlarin bi cekememezlik durumu oluyo o evlendi ben neden evlenmedim diye bi anlik kiskancliklari onca yillik arkadasligi bitiriyo hayat ne zor ya sirtimizi dayayabilecek kimse yok sen bisi anlatiyon arkani dönmeden baskasindan duyuyon bide bise olmamis gibi yüzüne bakip siritiyolar neyseki kk var :enbuyukkk:

thalix yazdıklarını okudum üzüldüm cnm ama böyle insanlar gerçekten çok fazla mutlaka menfaati olunca yada işi düşünce arıyolar neyseki farketmiş kurtulmuşsun ama üzülme burda biz varıs her derdini dinleris ( inş derdin olmas ) ama olursada bize anlatabilirsin burda gerçek arkadaşlıklar olduğuna inanıyorum çünkü kimsenin bi menfaati yok birbirindenn

biliyorum tatlım benimmmm opuyorumnanaktan temmuzda annemlere gidiyorummmm çok mutluyummm zemuszemus keşke yakın olsakda sıkıldım gııı deyip sana gelsem sen bana gelsen söle çaylarımızı kayfelerimi içerken şöleeeee bi dedikodu yapsakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende cok zor bi dönemden geçiyorum, anlat deseniz toparlayamam bile uyustum resmen..
Baslıgım var burada okuyup bana yorum yapabilirmisiniz.. Resmen imreniyorum artık arkadasları ile bişeyler yapanlara.. Ailemden uzagım yalnız hayat sürmezki ..

Son düzenleme:
Bende evlendikten sonra yapayalnız kaldım çok arakadaşım var ama hepsi uzakta ve kendi hayatlarındalar..Ben evlendim ve Antalyanın bir ilçesinden başka ilçesine geldim 10 ay oldu ve ben evden hiç çıkmıyorum..Akşama kadar bilgisayar başında oturup eşimi bekliyorum..ıyiki bu forumu buldum ve gerçekten yalnızlığım biraz olsun azaldı çalışmak istiyorum bir işte bulamadım..çok yalnızm çoook

hayatta anlasabilecigin cok az insan bulunur bazen buldugunu sanarsin bazende cok uzakta olur degerini daha cok anlarsin sen benim degerlimsin canimin ici annenler ankarada oturuyodu galiba burdan ankara 6saat benimde bi tanidigim olsada gelsem ama hayat bu dünya kücük belki hayaller gercek olur bi cay icim masum dedikodular yapmak olmicak bisi deil sekerparemhihoyyyt :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…