ysmn ve sevilmeyen kizlar bi selam vermek yok mu
evet canım daha fazla vakit geçiriris ama bide aynı zamanlarda denk gelsek çok ii olcak olumunekankayizsmile hımm becerikli marifetli arkadaşım benimmm yemiş kadar oldum canım :1hug:
benide alın aranızahihoyyyt
bu aralar ben pek fazla giremiyom el isi yapiyorum satmam gerekenler var kendime yaptiklarim var öyle bi el isi birikti ki nasil bitircem bilmiyorum :hulya: olumunekankayizsmile
tamam canım sen elişilerini yappp:hulya: yeterki iyi ol ama nolur arada gel bak öslerim ben sni :sinifsinif:
gelmezmiyin cnm benim sen özlelersinde ben özlemezmiyimopuyorumnanaktan :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim: :asigim: :asigim:
ben geldiiiiimmmm kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :dance:
ayy kızlar finallerle uğraşmaktan giremedim. sadece 4 sınavım kaldı hihoyyyt
bir de kotam dolmuş iyi mi akannehir
babama dicem sınırsız yapsın kotayı :dilcikar:
oyun indirmiştim, bi de oyun virüslü çıkmasın mı akannehir indirdiğim gibi sildim
neyse ki yeni aya girdik ben de buraya uçtum geldimkaydirigubbakcemile3
ee sizler neler yapıyosunuz bakiim? kaydirigubbakcemile2
hosgeldin sekeropuyorumnanaktan
nasi gecti sinavlarin? ay sorma bu kota isi var bi de tr ye gelince ben de zorlanicam zanirim o yuzdensempatiksalakcinni
ayy yazık sen 1. sınıfmısın daha :jeyyar: vay çöm vay.. yerimseniben iyi olmuş hakketten... iyi hocaymış hehehe merak etme başa gelen çekiliyo.. ben de g.kültür de yetenek de yok sempatiksalakcinni bakalım çalışcaz artık olduğu kadar...
hoşbuldum şeker opuyorumnanaktan
bugüne kadar olduklarımız iyi geçti.boshayallersmile son 3 sınavım kaldı.cuma günü olucağımıza çalışır mıyım bilmiyorum :bbo: çünkü o hoca geçen dönem herkesi bıraktı,bu dönem de aynısını yapıcam diyo
tr ye ne zaman geliyosun bakalım
ayy tahmin edebiliyorum.bizimkiler de yatak odasını yeniliyolar.bütün eşyalar her yere dağılmış durumda.annem dolabın küçüklüğünden söyleniyodu,gördük dolap mı küçükmüş, eşyalar mı çokmuş kaydirigubbakcemile3ii bari sevindimopuyorumnanaktan
ay ben haziranda donuorum kizhihoyyyt evi gorsen heryer darmadagin esya topluorumkafamçokkarıştı
mrb kızlar, bende aranıza katılabilir miyim?
canımsın kıs sen benim valla çok sewiom ben seniiiiiii :1hug::asigim: moralin nasıl bu aralar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?