sedefonurcum çalışıyorum. çok mersi bende yazmaya çalışıcam....
iş tempomuz ağır gidiyor... bende net girebiliyorum... patrondan yana sıkıntı yok... laptop sağ olsun yani
kizlar tünaydin
offff off kizlar yeni bi ise baslama asamasindayim
kalbim kirik canimin acisini isten alicam sanirim
su aralar hic bisi fayda etmiyor
merhabalar bende buraya uygun bir moddayım sanırıminsanlar gerçekten fedakarlıkların değerini anlayamıyorlar, ya da biz mi karşımızdakinden çok şey bekliyoruz bilemedim ki :/ halbuki beklediğimiz tüm güzel şeyleri sunmuyor muyuz peki onlar neden bize aynı karşılığı vermiyorlar,verseler tüm zorluklarla başa çıkabilecek bir dostluğumuz olurdu belki. insan bi müddet sonra öyle yoruluyor ki ,yalnızda başa çıkabilirim hayattan zevk alabilirim diyor ama "insan paylaştıkça insan" olduğu fikri boğazına düğümlenince hayatın tüm güzelliklerinden uzaklaşıyor sanki
benim yazdıklarımı hisseden insanlar var mıdır öğrenmek isterim ... :)
merhabalar bende buraya uygun bir moddayım sanırıminsanlar gerçekten fedakarlıkların değerini anlayamıyorlar, ya da biz mi karşımızdakinden çok şey bekliyoruz bilemedim ki :/ halbuki beklediğimiz tüm güzel şeyleri sunmuyor muyuz peki onlar neden bize aynı karşılığı vermiyorlar,verseler tüm zorluklarla başa çıkabilecek bir dostluğumuz olurdu belki. insan bi müddet sonra öyle yoruluyor ki ,yalnızda başa çıkabilirim hayattan zevk alabilirim diyor ama "insan paylaştıkça insan" olduğu fikri boğazına düğümlenince hayatın tüm güzelliklerinden uzaklaşıyor sanki
benim yazdıklarımı hisseden insanlar var mıdır öğrenmek isterim ... :)
sekerparem yoksun nerelerdesin olursa sana benim icin sevicli haberlerim var birkac gün sonra ayrica bügün rahim filmi cektirmeye gittim beni deli ettiler ordan oraya ordan oraya gönderdiler en sonunda pstaladilar benimde canim cok sikildi ve cok yoruldum önce bi yemek yedim sonra kendime bi elbise aldim stress attim (zorla biriktirdigim 60lirayida elbiseye verdim ben adamlmaz: olmam vala) neyse stressliyim asiri derecede hemde ama istedigim olursa tüm stresimi aticam öpüyorum sekerparem yasmin im.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan lülülülülülü
öyle iyi anlıyorum ki seni..
ama karşımızdakinden çok şey mi bekliyoruz acaba,inan bunun cevabını veremedim bi türlü :umursamaz:
bir şey anlatıcam arkadaşlar ama çıkar için yaptığımı sakın anlamayın. zaten en korktuğum şey yanlış anlaşılmak.
bi kaç gün önce doğumgünümdü.ondan 1 ay önce de liseden arkadaşımın doğumgünüydü.sözde kankim.. ama çevremde en yakın hissediceğim kişi oydu.kimselere güvenemesem de insan bi tane yakın arkadaş arıyor çevresinde ve ben açıkçası zaman zaman onu yakın görüyodum kendime.
doğumgününde bizim evde parti verdim.inanın arkadaşlar yok yoktu ve ailevi olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoduk,doğumgününde ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama yine de ona belli etmemek için elimden geleni yaptım,onun için manevi değeri yüksek bi hediye verdim.inanın bunları karşılık beklediğim için yapmadım.sadece onun zaman zaman da olsa paylaşmış olduğu arkadaşlığı benim için değerliydi ve bu değer için ona teşekkür amaçlı yaptım bunu.
gelelim benim doğumgünüme..bi sevgilim kutlar bi de o diyodum.ve o kutlamadı. belki basit bi sorun takma diceksiniz ama insan gerçekten bi arayıp hal hatır sormasını bekliyor..
doğumgünümden 2 gün sonra çağrı attı. bu ne saygısızca bi şey.. çağrı nedir arkadaşlar,bi telefon açmakla aynı anlama gelebilecek eşitlikte mi çağrı atmak..
ben de hiç çağrı falan atmadım, doğru mu yaptım sizce,yoksa ben mi çok kafama taktım bu olayı :sinifsinif: kimseye değer verilmicek mi bu hayatta :gitme:
mrb kızlar benda aranıza katılabilirmiyimfisfisfis sayfaların hepsini okumadım ama bu topik tam bana göre diye düşündüm..arkadaş çevrem yok kendimi bildim bilelide hep sorun yaşadım bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?