Arkadaşı olmayanlar buraya.

alkisalkisalkis
sedefonurcum çalışıyorum. çok mersi bende yazmaya çalışıcam ....
iş tempomuz ağır gidiyor... bende net girebiliyorum. .. patrondan yana sıkıntı yok... laptop sağ olsun yani

canım mrb, özeline yazamadım belli bir mesaj sayısına ulaşamamışım:) bende ıspartaya sık sık gelirim o bakımdan bi tanışmak istemiştim..

sekerparem yoksun nerelerdesin olursa sana benim icin sevicli haberlerim var birkac gün sonra ayrica bügün rahim filmi cektirmeye gittim beni deli ettiler ordan oraya ordan oraya gönderdiler en sonunda pstaladilar benimde canim cok sikildi ve cok yoruldum önce bi yemek yedim sonra kendime bi elbise aldim stress attim (zorla biriktirdigim 60lirayida elbiseye verdim ben adam lmaz: olmam vala) neyse stressliyim asiri derecede hemde ama istedigim olursa tüm stresimi aticam öpüyorum sekerparem yasmin im.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan lülülülülülü

offff off kizlar yeni bi ise baslama asamasindayim
kalbim kirik canimin acisini isten alicam sanirim
su aralar hic bisi fayda etmiyor

merhabalar bende buraya uygun bir moddayım sanırım insanlar gerçekten fedakarlıkların değerini anlayamıyorlar, ya da biz mi karşımızdakinden çok şey bekliyoruz bilemedim ki :/ halbuki beklediğimiz tüm güzel şeyleri sunmuyor muyuz peki onlar neden bize aynı karşılığı vermiyorlar,verseler tüm zorluklarla başa çıkabilecek bir dostluğumuz olurdu belki. insan bi müddet sonra öyle yoruluyor ki ,yalnızda başa çıkabilirim hayattan zevk alabilirim diyor ama "insan paylaştıkça insan" olduğu fikri boğazına düğümlenince hayatın tüm güzelliklerinden uzaklaşıyor sanki
benim yazdıklarımı hisseden insanlar var mıdır öğrenmek isterim ... :)

Canım bu dünyada gerçek dostluk kurmak imkansız olmus sadece cıkarları ve ihtiyacları icin insanlar bir araya bir şekilde geliyorlar işleri bitincede cekip gidiyorlar.Ayrıyeten bu zamanda kimseye güvenip bir şeyini anlatmıycan insanlara icini acmıycan yoksa zararlı sen cıkıyorsun herkesin bakış acısı cok farklı neyi niçin yaptıklarınıda anlamıyorsun.Ben insanları seven devamlı insanlarla birlikte olmak isteyen bir insanım yani insandım ama artık uzak durmanın daha iyi oldugunu cok iyi goruyorum olaylar sana bu gercegi kabul ettiriyor zaten.Ne yazıkki deneme yanlıma yönteminden baskada bir yöntem yok..Hayatımda sevdigim uzun yıllardır tanıdıgım birkac dostum var ne kadar uzaktada olsalar onların varlıgı yetiyor yettirmeye calısyorum.Baska yapacak birsey yok.İnsan belli bir yastan sonra arayısa girince olmuyor.En iyisi köseye cekilip insanları iyi gözlemlemek.Kaliteli insanların pesini bırakmamak ama degmeyecek olanlarada yol vermek.

öyle iyi anlıyorum ki seni..
ama karşımızdakinden çok şey mi bekliyoruz acaba,inan bunun cevabını veremedim bi türlü :umursamaz:
bir şey anlatıcam arkadaşlar ama çıkar için yaptığımı sakın anlamayın. zaten en korktuğum şey yanlış anlaşılmak.
bi kaç gün önce doğumgünümdü.ondan 1 ay önce de liseden arkadaşımın doğumgünüydü.sözde kankim.. ama çevremde en yakın hissediceğim kişi oydu.kimselere güvenemesem de insan bi tane yakın arkadaş arıyor çevresinde ve ben açıkçası zaman zaman onu yakın görüyodum kendime.
doğumgününde bizim evde parti verdim.inanın arkadaşlar yok yoktu ve ailevi olarak çok sıkıntılı günler geçiriyoduk,doğumgününde ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama yine de ona belli etmemek için elimden geleni yaptım,onun için manevi değeri yüksek bi hediye verdim.inanın bunları karşılık beklediğim için yapmadım.sadece onun zaman zaman da olsa paylaşmış olduğu arkadaşlığı benim için değerliydi ve bu değer için ona teşekkür amaçlı yaptım bunu.
gelelim benim doğumgünüme..bi sevgilim kutlar bi de o diyodum.ve o kutlamadı. belki basit bi sorun takma diceksiniz ama insan gerçekten bi arayıp hal hatır sormasını bekliyor..
doğumgünümden 2 gün sonra çağrı attı. bu ne saygısızca bi şey.. çağrı nedir arkadaşlar,bi telefon açmakla aynı anlama gelebilecek eşitlikte mi çağrı atmak..
ben de hiç çağrı falan atmadım, doğru mu yaptım sizce,yoksa ben mi çok kafama taktım bu olayı :sinifsinif: kimseye değer verilmicek mi bu hayatta :gitme:

Son düzenleme:

selamm tatlım benimm uzun zamandır gelemiyordum neti deiştirdik sınırsıza çevirelim dedik bi haftadır kapalıydı ama artık burdayımm canımmm neymiş bakıyım o sevinçli haber çok merak ettim inş hayırlısıysa olur canım rahim filmini çektirdinmi bende ankarada çektirecemde çok korkuom akannehir ohh çok ii rtmişsin elbiseyi almaklada güle güle giy canım benim boş verya bu yaşda giymeyipte ne zaman giyecez arada bi para harcamak stres attırıo :dance: öpüyorumm seniiiiiiiiii minnak kuşum zemuszemuszemuszemus

mrb kızlar benda aranıza katılabilirmiyimfisfisfis sayfaların hepsini okumadım ama bu topik tam bana göre diye düşündüm..arkadaş çevrem yok kendimi bildim bilelide hep sorun yaşadım bu konuda..

ahh kuzum sen bana ver doğum günü tarihini ben kutlarım seni annemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…